Alla inlägg under juni 2010

Av Adina - 13 juni 2010 18:03

nu är jag hemma från jobbet, lugn dag. ätit, och sitter & slappar här ett tag men sen ska jag längst in i garderoben och leta upp alla stallkläder, skor & sånt som jag slängde in där i julas när jag började ett uppehåll från hästarna. 

ska rida ut en lång runda själv idag, helt okej ridväder och måste lära känna blisse igen, så han känner igen mig & inte försöker något dumt haha :) 

ikväll ska jag städa mitt rum för imorgon kommer folk som ska fira min födelsedag. ungefär såhär lugn kommer min kväll se ut, hade hoppats på att felicia skulle rida ikväll också men hon hade redan varit där. kanske uppdaterar senare, pussciao

Av Adina - 12 juni 2010 20:20

haha ska till tosselilla nu den 27:e med alla syskon, partners & syskonbarn. 

när jag frågade melinda om hon tyckte det skulle bli kul svarade hon, - jaaa, får jag använda mitt paraply? haha! bara för att hon precis fått ett av mig i födelsepresent, som ser ut som en pingvin eller något och evelyn sa till henne att hon fick vänta tills det börjar regna. men hoppas verkligen inte hon får användning av det haha, det regnar alltid när vi är där. 


    


Av Adina - 12 juni 2010 17:34

var på två studentfester igår, snackade med en massa härligt folk men det var ganska dött under kvällen ändå. så jag startade ett vattenkrig, visserligen bara mellan mig och en kille, (kommer inte ihåg vad han heter) haha! men det var kul.


- fan skulle vara skönt att bada.(står vid en pool & känner på vattnet)

- jag kan hjälpa dig. (tar en massa vatten i handen och drar i hans ansikte.)

- du jag tror inte du ska göra sådär, ditt smink kommer rinna snart. 

- jag bryr mig inte, hihi. (springer iväg skrattandes med honom efter mig). 


HAHAHA, mer sånt tycker jag! alla är så jävla fjolliga med sitt utseende på fester och kan inte springa runt & ha kul. shit vad mycket jag skrattade, höll nog på i minst tjugo minuter.

 emelies pappa hämtade oss på natten så vi slapp ta det tidiga tåget, sov hos henne och har jobbat idag. med jessica :) vi var bra kompisar och lekte massor när vi var små, haha! jobbar tillsammans imorgon igen, många år att ta igen haha ;) 


ikväll vet jag inte riktigt var jag blir av, en mysig kväll hos en bra kompis hade varit det mysigaste imed jag ska upp tidigt imorgon. får väl se om felicia eller emelie har lust (L)


Av Adina - 12 juni 2010 17:06

lilla sjuklingen med ögoninflammation. min favorit igår<3 


    

checka in tassen, mjau!

Av Adina - 11 juni 2010 20:55

sov hos älskade & saknade jen inatt, därför jag inte uppdaterade igår. tränade massor på sången som vi sjöng tillsammans idag och lagade någon god "thaimat", mys :)

gick väl helt okej att sjunga  men min röst darrade mycket första gången, såklart då när alla filmar. andra gick det mycket bättre, känns bra (Y) 


följde med emma till malmö, åt på entré och tog oss sen till hennes häst satellit. jag powerwalka brevid henne när hon red, gick mycket bra förutom att mina vita tygskor bytat färg till trendigt brunt (: det fanns två sjukt söta små kattungar i stallet också, blev helt förälskad såklart<3 

just nu håller jag på att fixa mig för klockan tio tar jag tåget in till häljarp och går på studentfest! taggad till tusen :) tonight's gonna be a good night 


denna taggar jag till ikväll (fast hela haha):




Av Adina - 9 juni 2010 21:15

blev inget bloggande igår, vårt internet ville inte riktigt som jag ville så vi blev ovänner så jag dejtade tvn istället (: men det hände inte så mycket ändå. sista dagen på praktiken. blev nästan lite sorgligt att kramas och tacka för presenter, fastän jag är tillbaka där redan på lördag haha ;D fick ett superfint armband som jag checkat in hela veckan och femhundra kronor som tack, sweet (:

-------------------------------------------------------------------------------------------------


min dag idag ---> skola två timmar, ---> malmö, shopping på entré. ---> ängelholm med emma. middag på fin restaurang och en mysig strand/skogspromenad. 

ps, kommer uppdatera detta inlägget med fler bilder när jag fått dom (:


 


 


 



 




Av Adina - 7 juni 2010 21:28

ska rida igen under sommaren, faktiskt saknat det en del och nu blir det bara söndagar samtidigt som & tillsammans felicia-lovely :) lite mer lagom yes. fått reda på att emilia är gravid också, inte konstigt hon behöver extra hjälp med hästarna i sommar :D  får en liten pojke i september, sött :)


  


fina pojken blizzard <3 




Av Adina - 7 juni 2010 21:06

what you've got boy is hard to find
I think about it all about it all the time,
I just cant get you off my mind <3





Ovido - Quiz & Flashcards