Alla inlägg under juni 2010

Av Adina - 24 juni 2010 20:14

life is a hell of a ride


hej :D shit vilken härlig dag!

varit i helsingborg ända sedan halv elva imorse och solat. är lite röd om kinderna nu men annars har jag nog bara fått färg utan att bränna mig, great (Y) man känner inte sig så brun bredvid stephanie bara.. ;) lämnade precis henne på stationen.

så nu sitter man här helt själv, hela familjen är ute någonstanns med lilla kusin, haha eller snart fjorton kan man också säga.

finns en fin människa jag vill snacka med också, får ta tag i det, tagit alldeles för lång tid nu tycker jag.

det är väl vad min kväll ska innehålla, förutom mys med kusin och familjen såklart. får göra det nu imed jag såklart inte firar midsommar med dom imorgon. 

får se om jag hinner uppdatera något imorgon annars får ni ha en underbar kväll (:


Av Adina - 23 juni 2010 23:36

hann inte sitta vid datan igår, var på stranden på förmiddagen, shoppade på eftermiddagen och åkte till lilla eslöv på kvällen för att träffa emma (: härlig dag, hann med mycket och hittade massor av fina kläder för bara 400 kr på rean, allt på bilden såklart ;) mest basplagg, men en ny bikini överdel också (: 


idag har jag och emma varit i malmö, skulle träffa resten av tjejerna nu ikväll också, men det var typ ingen som kunde tillslut, tråkigt. :( så jag & emma sprang runt på stan själva och sen mötte vi upp stephanie som följde med mig på tåget hem. fått en liten paus vid datan nu för hon har somnat på soffan framför tvn, sött haha! ska snart väcka henne så hon kan få lägga sig i min säng istället, förstår henne helt, uppe och jobbat sedan fem. 


imorgon ska jag dra med henne till stranden i helsingborg, gröningen tror jag den heter? ska vara fint hela dagen så får säkert en bra chans att bättra på solbrännan och inviga min nya bikini :D

nej nu ska jag gå och väcka kära stephanie med en massa pussar och kittla henne hihi (a)



  

Av Adina - 21 juni 2010 20:45

kom hem från min kära storebror precis. blev helt ändrade planer än vad jag hade från början tillsammans med felicia men min dag blev bra ändå (Y) 


kollat på en massa härliga resebilder från hans new york-resa. ska lätt åka dit och shoppa någon gång! han hade köpt säkert minst 30 äkta märkesplagg, och förnyat hela garderoben med sjukt snygga kläder. sen hade såklart småflickorna fått en massa fina märkeskläder också, avundsjuk. 

annars åt jag middag där, lekte med flickorna och nattade melinda precis innan jag tog tåget hem. översöt, ville att jag skulle klappa & pussa henne medans hon somnade och ville inte att jag skulle vara borta när hon vaknade, lilla hjärtat<3 

storebror följde mig till tåget också haha snällt, fastän jag hittar utan problem själv men han hade väl dåligt samvete för att han inte hann skjutsa mig. 


ikväll blir det en lång promenad, först med amanda & sen ska jag nog vandra hem till emelie också, sjukt rastlös & känner att jag behöver lite motion (: fin kväll också, härligt. seeya

Av Adina - 20 juni 2010 23:47

hela min dag har jag varit med stephanie på galna äventyr, kvällen har spenderats med felicia fram tills nu och nu ska natten inledas med söta syster framför tvn, love (: 

Av Adina - 19 juni 2010 23:04

IMORGON ÄR DET ÄVENTYR MED STEPHANIE PLANERAT, FÅR SE VAD SOM HÄNDER NÄR VI ÄR LÅNGT BORTA DÄR INGEN KÄNNER OSS ;) älskar dig baby<3

Av Adina - 19 juni 2010 21:08




   


Oh can't you see it baby? 

You don't have to close your eyes 
Cause it's standing right before you. 
All that you need will surely come

Av Adina - 19 juni 2010 16:10

gårdagen blev väl lite lyckad, lite då & då. det verkar som att de flesta hade roligare än mig men det är väl så det ska vara ;) fick fina presenter också, tack alla!

men när vi lämnade stället var det skräp exakt överallt, bänkar & bord som var ditflyttade som ingen hade en tanke på att flytta tillbaka igen. så idag fick jag skiten för allt när jag hämtade tältet jag lånade av felicia men ingen använde ändå. en gubbe som tog foto på mig & sa till mig att fixa allt eller kalla dit de som gjort det för att fixa det om jag inte ville bli anmäld för vandalisering & miljöförstöring. jävligt kul när man själv inte ens har flyttat något. men såklart lämnar jag inte ut några namn så jag och emelie fick plocka skräp överalllt, flytta tillbaka de övertunga bänkarna som minst fyra? killar burit dit tillsammans och rensa ån från allt skit. men det är fixat iallafall, jävligt snällt att du hjälpte till fastän du gjort lika lite som mig emelie <3


nu ligger jag i sängen bredvid emelie som halvsover, båda är sjukt trötta. fått schemat inför i sommar också, kan äntligen börja planera lite mer (: ska joina emelie under täcket nu, sen ikväll ska jag hem till felicia & hämta alla mina grejer & snacka om en massa saker! ;)

Av Adina - 17 juni 2010 21:31

vet inte hur många som skriver just nu, alla med frågor om imorgon. hahaha, shit vad detta gör mig taggad :D

Ovido - Quiz & Flashcards