Alla inlägg under juni 2010

Av Adina - 17 juni 2010 16:14

var i malmö på stranden igår med emelie. mysigt, varmt och inga moln.

så emelie stackaren brände sig överallt, men jag var smart & tog solkräm i huvudet tyckte jag haha, men det blev helt ojämnt fördelat, så är röd i ett snygg streck över pannan ;D vad gjorde vi mer? vi fick en hel drös med sjuåringar att bli kära i oss & leta efter mina "försvunna" hörlurar. som egentligen låg under min tröja, hahaha! så typiskt mig. & handlade en massa god picknik (: första riktiga sommardagen för min del (: love it! 


idag har vi solat lite smått på hennes övervarma altan & ätit glass. jävligt lugn dag, men båda var översega antagligen av solen. 


ikväll vet jag inte alls vad som händer än. får se om någon rolig människa har tid & vill träffas (: 



och ja, det är meningen att bilden ska vara så suddig (; när vi tog fotot satte jag fokuset på gräset & nu i efterhand har jag lagt en mjuk fokus runt om så att det blir ännu "suddigare" (:  

Av Adina - 17 juni 2010 16:00

hemma själv för en gångs skull! (: taggar som fan inför imorgon & försöker planera i förväg vad jag behöver hemifrån så jag slipper ta mig hem imorgon utan kan vara borta inatt, hela dagen imorgon och nästa natt utan problem. faktiskt ganska svårt. (Y) kommer snaaart en uppdatering om igår & idag, pussålänge!

Av Adina - 16 juni 2010 23:30

det var en gång en kille som ser bra ut men tror alldeles för högt om sig själv. en kille som inte förstår att man inte bara kan lägga allt bakom sig utan ta tag i det för att bli av med det. han klagar alltid på att folk inte förstår honom, för att förstå någon måste man vara säker på att människan inte ljuger. en kille som ber & verkligen vill att man ska tro på honom & ge honom en chans. en chans man sen ångrar för att man sen blir den, som är ett "problem" man lägger bakom sig för att man inte orkar reda ut saker just då när det finns snabbare lösningar mitt framför en. man vill bara hjälpa sånna människor som är socialt handikappade. sådana som vet mycket väl hur man skaffar kompisar & flirtar, men inte hur man behåller dom. man vet att killen måste lära sig någon gång, men antagligen inte förrän någon hjälper honom tillrätta. ända sedan man är liten får man lära sig hur man ska behandla folk men ändå har inte denna killen förstått. hans liv är kanske roligt att leva ett tag, men efterhand blir man mindre & mindre omtyckt. och överallt hör man hur mycket folk ogillar denna killen eller negativa saker han har gjort. patetiskt & sorgligt, samtidigt som det är lite kul också. för det finns många fina människor som kunnat hjälpa honom, men han förstår inte själv hur man ska välja. det hjälper inte att omge sig med människor som har exakt lika stora problem. och det värsta är att han är fin inuti, när han vill. 




Av Adina - 15 juni 2010 23:11

18 grader & inga moln alls i malmö imorgon = jag och emelie tar tiotåget in till stranden (h)

Av Adina - 15 juni 2010 19:46

sjuk dag, hunnit med massor sen nio imorse när alarmet ringde.

åkte till båstad & fikade, vädret var fint i omgångar men säkert bättre än åskan här hemma. vi planerade allt inför fredag & skickade inbjudningarna, äntligen! eftersom vädret var bättre i ängelholm senare stack vi dit. skulle äta något ute någonstanns men jag fick ett ryck att jag behövde klippa mig, så hamnade på någon drop in salong och fixade håret. stackars emelie kom på att hon hade träning så hon fick sticka innan jag var klar & blev utan mat.

så sen fick jag en timme själv i ängelholm. passade på att äta en sallad på graffiti, kändes konstigt att beställa själv men fick väldigt snart sällskap av några killar som reagerade på min tjocka john bauer hoodtröja. de går tydligen på john bauer i ängelholm & tyckte det var konstigt att de aldrig sett mig innan. fick förklara att jag går i lund & att skolan dessutom precis bytat namn från turismgymnasiet & that's the way. fick sällskap av dom resten av timmen tills nästa tåg gick, trevligt! (: gillar när folk är så öppna & sociala. 


nu sitter jag med färg i mitt nyklippta hår som snart är helt fixat & snyggt. alldeles för längesen jag klippte & färgade det, så det var verkligen dags nu, skönt!

Av Adina - 14 juni 2010 22:21

imorgon blir det tydligen båstad med emelie, fett! haha jag är crazy. drar med mina vänner överallt i hela skåne bara för att jag lycklig över att man kan åka överallt hur mycket man vill på sommarkortet. varför det blev just båstad är för att det är det enda stället i skåne det ska bli fint väder imorgon, man får dra dit vädret är som bäst + att vi aldrig varit där. kul att upptäcka nya ställen ;)

blir väl picknik & solning eller något annat mysigt. uppdaterar väl imorgon över hur vår smått galna idé gick :D 

Av Adina - 14 juni 2010 21:46

tack så mycket för alla gratulationer idag, har nog fått minst hundra inlägg i min logg på facebook som jag tackat haha och sen ett trettiotal lite mer personliga sms & privata meddelanden och några som har ringt & sjungit för mig, blir så glad att så många bryr sig haha, så känner mig tvungen att svara alla ;D har tagit lite tid men det är det värt (: 


har firat mig med familjen idag, eller ja långt ifrån hela bror är ju i USA nu & min syster & ross har ju redan firat mig. 


ska fira med alla vänner nu på fredag, verkligen bestämt mig för det nu (: vädret ska vara helt okej, hyfsat många kan & senare är det en massa annat som kommer i vägen. ska se till att fixa någon sorts inbjudning snart också haha!



 älskar denna bilden, så mycket memories från denna kvällen. helt sjukt! <3

Av Adina - 13 juni 2010 22:28


haha denna lilla skitungen fyller sjutton imorgon :) 

ska fira mig imorgon på rätt dag hemma med lite familj & vänner <3 


  

Ovido - Quiz & Flashcards