Alla inlägg under maj 2010

Av Adina - 14 maj 2010 16:26

gårdagen var supermysig, fick träffa både erika och hennes pojkvän.

jättegullig kille, man blir lite avundsjuk när de pussas varannan minut (:

åtta månader idag till och med, så glad för er skull! 


åt jättegod middag också som hennes pappa lagade för att han fyllde år (:

vid tiotiden tog jag tåget hem till felicia som mötte mig på stationen.

sov i hennes lilla säng inatt, alltid lika trångt och mysigt. hon följde med mig hem idag och hjälpte till att passa nadja. skönt, så slipper jag hålla full koll själv, hon springer runt överallt och ingenstans på två sekunder.


ska snart äta lite sen blir det läxor en stund. mycket som händer ikväll, men jag känner för att bara vara hemma och ta det lugnt själv. måste träna på sången tills imorgon också, börjar bli lite smått nervös haha (: längesen jag fick tid till det & det blir det en ganska tidig morgon. 

Av Adina - 13 maj 2010 09:29

redan varit uppe en halvtimme ungefär, vaknade och kunde inte somna igen. min kväll tillbringades med bella och några från hennes klass, sjukt längesen jag träffade henne (: var sjukt trött men bestämde mig ändå för att sticka dit. slutade med att jag vaknade vid ett på hennes soffa när alla andra gått hem, pinsamt haha. buss och tåg hade jag ju såklart redan missat men hennes pappa var gullig och skjutsa mig hem (:

nu ska jag försöka skriva klart svenskan och historian så att jag blir av med det innan jag sticker till erika vid tretiden. ska äntligen få träffa hennes kille också, de har trots allt varit tillsammans ett halvår eller något nu haha. 

seeyaa!



  


Av Adina - 12 maj 2010 16:39

gud vad härligt, lediga fyra dagar och bröllop på lördag (: sen är det bara en skolvecka kvar wihoo! precis kommit hem från en snabb runda inom mormor och morfar, nöjda och glada för att de vunnit på någon lott haha, sött (: 

nu ska jag äta något och sen plugga lite, får se hur kvällen ser ut. bjuden på party men vet inte om jag pallar så om jag hittar någon som bara vill slappa och kolla på film låter det betydligt mer lockande (: imorgon ska jag iallafall äntligen träffa erika igen. det var ett tag sen, vi har mycket att ta igen.. <3 :D

 kanske uppdaterar senare om jag har något mer på hjärtat haha, loveciao


we can turn the heat up if you wanna

turn the lights down low if you wanna

baby I can make you feel hot, hot, hot

Av Adina - 11 maj 2010 20:40


exakt en sån här vill jag ha när jag blir stor. tror knappt det finns någon sötare hundras och den fäller inget heller, ett stort +

Stephaniiie, du ville veta vad jag önskar mig? (a)  

Av Adina - 11 maj 2010 19:28

hahahaha, dagens citat:


en killkompis till mig: har äntligen börjat gymma! :D 

jag: åh, haha duktigt! (Y)

jag igen: beach 2010 eller vadå?

han: vad är det? x) något man borde känna till?

jag: hahaha! 


detta fick mig på bättre humör, lättroad eller vad?

Av Adina - 11 maj 2010 16:32

usch idag är jag bara sur, irriterad och min huvudvärk är om möjligt ännu värre sen igår. och nej jag har inte mens, haha!

jag bara hatar att en viss idiot man bara vill glömma, beter sig som ett ass och gör allt för att märkas. om man försöker få kontakt med mina kompisar och inte förstår att det är fel har man något är seriöst fel i huvudet. trodde och hoppades så sjukt mycket mer från dig men som vanligt är jag väl för dum för mitt eget bästa.

man tar tag i sina problem direkt, man lägger inte undan dem och tror att allt blir bättre av sig själv. då växer de bara.

och på toppen av allt är mamma på bråkhumör och jag har trettiotusen arbeten att skriva, kill me.  


enda positiva med dagen är att jag äntligen har bokat in min sminkkurs på makeupstore som jag fick i julklapp haha, tidigt ute tycker jag (: 

ska lyssna på musik och se om det höjer mitt humör något. kram

Av Adina - 10 maj 2010 21:30

kom precis hem från en längre kväll än planerat. tågen inställda så fick spendera en timme med kevin innan vi kunde ta oss hem. inte lika jobbigt att vänta när man har trevligt sällskap :) förutom det och huvudvärk har min dag varit helt okej, sjukt fint väder också (just när jag är tvungen att gå runt och bära på ett paraply, haha). är av med nationella i spanska, hur skönt som helst och fick sluta efter man var klar. var på stan och åt chinabox med emma och steff, sen kom josefine och sara. följde med steff en runda hem till henne också innan min dans. fick dansa chair/umbrella strip idag med rihanna, sofia var borta så du missade inget på den vanliga koreografin emma (:

började leta lite smått efter en snygg tshirt till sommaren, tycker det är sjukt snyggt med en ganska stor tshirt som man knyter i sidan som en magtröja nästan antingen till jeansshorts eller bikinitrosor på stranden. hittar väl antagligen en som vill följa med mig hem snart (: 


nu ska jag dricka klart min smoothie och sen blir det nog sängen för min del, känner att jag behöver det. puss



Personligt

Bloggtoppen.se" href="http://www.bloggtoppen.se/">Blogg listad på <a href=Bloggtoppen.se" />

Av Adina - 9 maj 2010 15:37

det är ingen fråga om jag ska, utan när det blir. vill iväg redan nästa sommar, men då har jag inte möjligheten att stanna kvar om jag vill imed jag måste tillbaka och gå klart gymnasiet. men taggad till tusen, det finns nog ingen som inte är på när man sett detta videoklippet! (h) 


Ovido - Quiz & Flashcards