Alla inlägg under maj 2010

Av Adina - 25 maj 2010 20:34


hahahaha påtal om roliga citat, det var tre alkisar idag på tåget som ahde en sjukt stor hund med sig
 så ville hunden hoppa upp i ett säte, så sa hon som ahde hunden, nej där får du inte sitta. så 
 säger en av de andra alkisarna att " meen, han vill så görna sitta, det går nog bra på en tidning. så lägger de en tidning och den hoppas upp och sätter sig
 alltså en sjukt stor hund dessutom
 sen kom tågkonduktören och sa att de var tvugna att ta ner hunden
Emelie Berglund. säger:
 HAHAHAHAAHAH jag hade dött x)
adina persson' säger:
 så sa han som föreslog tidningen innan att, jahaaaa man behöver tvååå tidningar och skyndar sig att ta fram en till
 så konduktören bara eh, nej den får gärna vara i denna vagnen men du måste ta ner den från sätet
Emelie Berglund. säger:
 hahahaahahaahaah jag dör !!!!
adina persson' säger:
 så han igen bara jaha.. det måste vara en speciell hundtidning så att hunden sitter ordentligt och sköter sig
 konduktören blir helt förvirrad och går HAHAHAHAHAHA
Emelie Berglund. säger:
 HAHAHAAHAAHAHAHAAHHAH
 för helvete x)
adina persson' säger:
 HAHAHAHHA, de hade inte en tanke på att hunden kunde smutsa ner, utan bara på att den kunde typ stirra på folk och sånt

det var tre alkisar idag på tåget som hade en sjukt stor hund med sig så ville hunden hoppa upp i ett säte, så sa hon som hade hunden, "nej där får du inte sitta snuttis". så säger en av de andra alkisarna att " meen, han vill så gärna sitta, det går nog bra på en tidning". så lägger de en tidning och den hoppar upp och sätter sig alltså en sjukt stor hund dessutom. sen kom tågkonduktören och sa att de var tvugna att ta ner hunden. så sa han som föreslog tidningen innan att, "jahaaaa man behöver tvååå tidningar" och skyndar sig att ta fram en till så konduktören bara "eh, nej hunden får gärna vara i denna vagnen men du måste ta ner den från sätet" så han igen bara "jaha.. det måste vara en speciell hundtidning så att hunden sitter ordentligt och sköter sig". konduktören blir helt förvirrad och går HAHAHAHAHAHa, de hade inte en tanke på att hunden kunde smutsa ner, utan bara på att den kunde typ stirra på folk och sånt! 

trodde jag skulle dö av skratt, samtidigt som jag var lite rädd, haha! jag råkar alltid ut för de mest konstiga sakerna när jag åker tåg och buss, kan nog berätta minst tusen olika berättelser :P 


Av Adina - 25 maj 2010 19:41

bytat till en lite nyare bild, den förra var faktiskt flera år gammal. tagen med lisas cam haha! tyckte denna var lite somrig också, får se om jag ångrar mig sen men (:

Av Adina - 25 maj 2010 18:37


    

Jojo Sommar - Sommarkortet 2010

Åk runt så mycket du vill i hela Skåne med Jojo Sommar för 485 kr under perioden 15 juni till 15 augusti 2010. Sommarkortet 2010 är Jojo Sommar. Köp på Mina sidor för bara 460 kr. Skånetrafikens Sommarkort 2010 ger massor av mysiga utflykter. 


Med Sommarkortet 2010 - Jojo Sommar reser du obegränsat i hela Skåne under två sommarmånader med Skånetrafikens tåg och bussar. 


Kortet gäller på tåg och buss
Kortet gäller på alla Skånetrafikens bussar och på Pågatåg och Öresundståg inom Skåne. Du får massor av somriga utflykter i hela Sommarskåne.


vem ska inte ha ett sånt här? sjukt bra, tillochmed bättre än det förra! kostar nästan 50-60 kr bara att åka fram och tillbaka till stranden så man tjänar in pengarna sjukt snabbt. perfekt till sommarjobbet också! :D sommarens resor till båstad blir inte alls dyra med andra ord emelie... ;)

Av Adina - 25 maj 2010 18:16

kom hem från landskrona nu precis, eller ja hunnit äta emellan också (: jag, mamma och pappa åt riktigt god mat och efterrätt tillochmed, undrar vem som är på bra humör? :D deras glädje smittar av sig iallafall, har suttit och snackat och skrattat med mina föräldrar mer än på länge. faktiskt saknat det, men har varit så sjukt mycket runt om med läxor och vänner så har glömt familjen lite. 


imorgon börjar praktiken, så skönt! ingen mer skola för mig nu :D har varit i landskrona och kollat lite hur det ser ut med bussar och sånt där så att jag kommer i tid imorgon, inte svårt egentligen men ändå skönt att dubbelkolla (: 

hoppas nu exakt alla kollar in och tar en fika på allt i gläntan när jag jobbar, ;)


känner på mig att denna låten kommer vara uttjatad om två veckor, men just nu älskar jag den, och varför inte tjata ut den först själv? tycker den är sjukt somrig på något sätt :D hittade inte original videon :(


Av Adina - 25 maj 2010 13:02

sitter i skolan, precis blivit klar med det allra sista arbetet i ettan :D ska ta snabbaste tåget hem, vilket inte är förrän tio två. segt att det bara går ett i timmen så här tidigt. vet inte riktigt vad som händer sen, blir en runda in till landskrona med pappa iallafall. checka lite saker inför praktiken, köpa lunch till imorgon och pappa ska besikta bilen. råkar alltid ha oturen att få följa med dit, haha. skulle egentligen ha träffat storasyster idag och snackat lite om bröllopet. vad jag ska sjunga och hjälpa till lite med planering och så, men det blir nästa vecka istället (: uppdaterar nog ikväll, puss 

Av Adina - 24 maj 2010 20:35

äntligen hemma, lång dag. suttit framför datan och gjort nästan hela mitt turism-arbete i skolan, har imorgon också på mig att få det klart men har inte alls mycket kvar så slutar nog tidigt imorgon :D sen blev det massor av pussar och kramar innan jag stack till malmö. nästan alla tjejerna sticker ju iväg nu på praktiken när tråkiga jag stannar hemma i närheten haha. hoppas ni får det underbart så ses vi om lite mindre än tre veckor :'( <3 


dansat precis, sista gången idag. sjukt vad veckorna gått snabbt! satte koreografin idag, efter tre lektioner. haha ovanligt segt men den var faktiskt svårare än vanligt. härligt när det går bra sista gången iaf. 


  


min middag idag, man blir mätt och får snabb energi, perfekt efter dansen när man är helt slut. jag äter ju inget mellan lunchen elva fram tills sex när dansen är slut. smakar dessutom nästan som vanlig choklad, fast nyttig, kan det bli bättre?(y) (godare än er dark chocolate emma & stephanie)

:)

Av Adina - 23 maj 2010 21:05

var precis ute med mandy en runda, kände att jag behövde röra lite på mig. gick en snabb runda på 3km, har ont i huvudet så jag orkade inte längre. försökte fota henne men hon vände bort huvudet hela tiden precis som hon visste att jag skulle försöka ;) ska äta något litet nu & sen sova bort huvudvärken, seeya!


  

min busiga lilla nalle (:

Av Adina - 23 maj 2010 18:25

har funderat massor både fram och tillbaka ifall jag ska göra en header eller inte. visst det är fint så men om man istället skaffar en lite finare profilbild på sidan kanske det kan kompensera? för jag gillar att man direkt får fokus på det senaste inlägget, och inte på headern. men samtidigt kanske bloggen ser tråkig ut utan. får väl fundera lite till haha! vilket onödigt inlägg, precis som alla andra ;)

Ovido - Quiz & Flashcards