Alla inlägg under maj 2010

Av Adina - 19 maj 2010 16:05

har hunnit med mycket innan jag tog tåget hem från lund vid tre (: kan bero på att jag slutade redan ett för att hela vårt nätverk låg nere. jag, emma, jennifer och stephanie har handlat present till caroline som fyller år på lördag, vågar inte riktigt skriva vad det är här ifall hon skulle få för sig att kolla mitt inlägg ;) jag var också på makeupstore i en timme och blev sminkad. annorlunda än vanligt men jag lärde mig en del som man inte alls tänkt på innan + att jag får en massa fina produkter när jag lämnar in mitt presentkort. var såklart så dum att jag glömde det hemma imorse :P resten av kvällen består av läxor, precis som alltid. men nästa vecka börjar praktiken så då blir det äntligen lite mer tid över till annat igen. det är nästan det enda jag tänker på just nu, hur jag ska hinna klart med alla arbeten innan det är försent. så det påverkar nog mina blogginlägg lite negativt också haha. 


tog några flipp-foton efter sminkningen bara för att min syster bad mig, kan dela med mig här också ju.

HAHA den nedersta bilden, skulle göra en ful min men så tyckte jag det var konstigt att kameran inte tog något foto, och just då klicka den av (därmed mina förvirrade ögon och SJUKT fina ihoptryckta mun) ;D 


vet du att du är sjukt söt när du ler? 


    





Av Adina - 18 maj 2010 19:16

shit vad jag är nöjd med mobilen för tillfället :D 

den har allt som jag vill ha och hundra extra grejer jag aldrig tänkt på, kameran är sjukt bra, har gratis internet via tele2, konversationer istället för vanliga sms, massa fotoredigeringsprogram och sånt. det enda man någonsin kan klaga på är att den är ganska stor, men den väger mindre än min förra så det är ett stort +. inbillar mig att jag inte tappar den lika lätt då haha! 

  

Av Adina - 18 maj 2010 17:46

här är lite bilder från i lördags, har inte orkat ändra ljus eller redigera dom alls så kvalitén är väl inte hundra men ja spelar nog igen större roll (:


 

bror och lilla dottern linnea, suddig bild men ville få med en när hon dansar. dancequeen all night long, tror denna bilden är tagen ungefär halv ett på natten när hon redan dansat ett antal timmar, sött (:     

bröllopstårtan, sjukt god. tror det var choklad, vit choklad, vitchoklad-mousse och hasselnöt (:


         haha, vi har redan bestämt att dessa två söta ungar ska gifta sig om sådär 25 år ;) 

 

           

Det blev många bilder på Melinda - men hon är framme hela tiden och ska visa allt hon har lärt sig på modell-argenturen i helsingborg och malmö. så det är inte så konstigt egentligen, fotona är tagna av hennes mamma också så :P 

hittade tyvärr knappt några bilder mer än på närmaste familjen och de irländska syskonen till Ross, och ingen bild på mig men annars ger dessa en fin bild av hur vackert bröllopet var mellan syster och hennes nya man (:


Av Adina - 18 maj 2010 17:19

dagen har varit super, började med sovmorgon. skulle till tandläkaren så det var inte lönt att sticka till skolan först. fick beröm och behöver inte gå på kontroll igen förrän om två år (: efter skolan stack jag och emma sjöhäst ;) och åt på subway för att inviga våra rikskuponger vi fick av skolan. ska egentligen vara till praktiken men kommer säkert ta med mat ändå och vet inte ens om de funkar på min praktikplats. gratis är ju alltid härligt, särskilt imed det är ganska dyrt att äta ute :) 


fick sms från posten att mitt paket med mobilen kommit också, ringde mamma direkt som fick åka extra och hämta sitt leg för att kunna hämta ut den redan idag, tack mamma&pappa<3 kan ju inte låta den ligga där och vänta haha. förvånad att det gick så fort, skickade in beställningen på söndag kväll så den kom in i måndagsmorgon. alltså lite mer än ett dygn, man blir så glad när det går så fort och de håller vad de lovar, bra service (:


nu ligger den på laddning och jag försöker vänja mig vid tanken på att den är min. känns konstigt att lämna ifrån min lilla, slitna W595 som jag trots allt haft nästan 2 år snart. ska ladda ner lite ny musik och fixa lite sånna grejer medans jag väntar på att den har laddat klart :D ska lägga in en bild på brudparet nu också, kanske några bilder sen festen med, får se vad jag hittar att sno från evelyn ;) kram


(:

Av Adina - 17 maj 2010 20:45

lång dag, hungrig & trött som fan och tandläkare imorgon (Y) eller inte. 

äh, ska fixa något att äta nu bara, sen går säkert allt annat bra också (: 

får se om jag orkar göra ett inlägg sen efter att jag varit duktig i köket,

puss sålänge!

Av Adina - 16 maj 2010 19:26

precis beställt min nya mobil, kommer om två tre dagar nu :D överlycklig!

mobilen som jag har just nu har varit sönder i två månader snart. helsvart skärm så att det precis går att läsa sms, men det tar sin lilla tid. har inte orkat ta tag i det tidigare bara :P det iaf blev en cybershot-mobil med 8.1 megapixel kamera.

(det är en gammal modell och man ska ha iphone om man är något, jag vet ;))

men för mig är kameran är det viktigaste på mobilen och jag har dessutom inte hört något dåligt om denna alls (:

vill inte ha någon ny, snygg design mobil som jag vet att lilla klumpiga jag kommer ha sönder inom två veckor. tror inte att jag hade tyckt hel-touch varit kul mer än några veckor heller för den delen, jag är alldeles för otålig och van vid vanliga knappar.

nej, jag hoppas denna är precis lika bra som den verkar och att jag får den snartsnartsnart! sen kan man börja skicka mms till mig igen. ni fattar inte hur mycket jag saknat det. använder det mycket och hatar när jag får nya mms som jag inte kan se :(  


hahaha, detta blev ett alldeles för långt och onödigt inlägg. nu ska jag fortsätta min kväll framför tv:n med datorn i knäet. pussloveciao

Av Adina - 16 maj 2010 18:37

hemma från halmstad igen :) 

bröllopet var fint, maten var god och gästerna var trevliga. en lång natt och mycket fylla. precis som ett bröllop ska vara haha (y) lägger upp bilder från själva festen sen när jag fått tag i dem.

fotade tyvärr inte själv något men bjuder på en bild på mig från igår sålänge (: 

och haha, jag vet: jag är ingen "bra på foto"-människa. för snygg för sånt ;)


          

Av Adina - 15 maj 2010 11:30

nu är jag påväg till halmstad och bröllopet, vädret kunde varit lite bättre men mitt humör är på topp! och vi ska trots allt vara inne nästan hela tiden. bilder och lite sånt kommer kanske senare, får se hur duktiga vi är på att fota. tror inte det blir något klipp på när jag sjunger, tyvärr stephanie. haha (: 

kommer hem imorgon någon gång på eftermiddagen, vet inte riktigt när. beror lite på när vi måste checka ut från hotellet.

ha en riktigt bra dag/käll/natt för det ska jag ha! loveciao


Ovido - Quiz & Flashcards