Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Adina - 22 maj 2010 16:45

nu drar jag till malmö, kommer säkert bli en helt awesome natt (:

vi som är vip-gäster, ;), får mat & tårta & sånt innan, därför jag sticker så tidigt. 

ska bli kul att ge lilla carro sin present, och träffa allt folk på partyt med sommartema, hoppas att vädret har bestämt sig för det temat också! :D ha en wonderful night ni också, ska försöka fota så mycket som möjligt! hugs and kisses <3



 skulle gissa på att detta är ganska många år sedan när carro fyllde något ganska mycket mindre (: men söt är den och hon får nog ha tårtan för sig själv ;)

(alltid lika kul att sno snygga bilder från facebook!)

Av Adina - 22 maj 2010 11:30

mitt horoskop igår: du har kanske tagit dig vatten överhuvudet och lovat något på grund av andras goda övertalningsförmåga. 


brukar inte läsa mitt horoskop men när jag för en gångs skull gjorde det så skulle det mycket väl kunna stämma, så nu blev jag helt nervös haha! lovade nämnligen igår efter mycket tjat av musikläraren och Jen att jag ska vara med och sjunga en duett av damien rice - 9 crimes på skolavslutningen.

men äh det ska väl funka ändå, brukar ju gå, bara tråkigt att jennifer snabbt skyndade sig att paxa den lättare versen, haha. tyckte jag kunde fått den imed hon valde låt och kan hela redan, men nej ;)


leave me out with the waste,

this is not what I do

it's the wrong kind of place

to be thinking of you.

Av Adina - 22 maj 2010 10:46

                  


härlig kväll, mycket folk och båda vann på chokladhjul haha ;)



Ovido - Quiz & Flashcards