Alla inlägg under mars 2011

Av Adina - 10 mars 2011 08:28

oplanerat spontant pyjamasparty hos emma igår efter träningen, jag, emma & stephanie. nice! haha. somnade nära stephanie och sitter i skolan nu, väntar på att lektionen ska börja. idag ska jag försöka planera in en kväll hemma hos mig i helgen med de närmaste, ha sånglektion (med min sjuka hals) och stå ut med en låååång skoldag. puss på det, 

Av Adina - 8 mars 2011 10:15

eftersom jag sov bort mer än halva dagen igår (a) och sen firade mamma, pluggade jag verkligen ingenting så idag ska jag bara plugga en massa idrott & historia så jag kan bli av med resterna som följer efter mig. ikväll ska jag dansa iallafall, så jag kommer iväg & får vara lite social även om jag saknar jess som är i holland & inte har dansat med mig på veckor. annars är väl allt bra med mig tror jag, har så sjukt fina vänner så det inte är sant, verkligen (: jag älskar er. 

Av Adina - 7 mars 2011 15:08

haha lyckades somna om & sov ända tills nu. sjukt. måste betyda att varken stephanie eller kevin lät mig sova särskilt mycket i helgen, (:


idag är det mammas födelsedag, dum som jag är glömde jag bort det ett tag innan jag kollade datumet och mamma kom in och frågade om jag kunde vara hemma ikväll så vi kunde äta tillsammans och mysa lite extra. min fina lilla mamma, grattis.

Av Adina - 7 mars 2011 08:07

hann helt enkelt inte med bloggen igår & nu borde jag egentligen vara trött & sova som en liten minigris fortfarande men såklart kan jag inte somna. gick upp vid sextiden för att lilla söta kevin skulle upp & jobba så jag var tvungen att gå upp och fixa frukost. han åkte vid sjutiden så sen dess har jag försökt blunda & somna om, men det går inte. tänker som vanligt alldeles för mycket på allt & inget. dessutom hör man ciaras pip-leksaks-haj högt ifrån vardagsrummet. 


igår var jag och stephanie på ikea iallafall, fick med mig rätt många ramar, ett ny klädsel tills soffan & en lampa. (y) på kvällen när jag fixat med alla mina nya grejer (a) kom kevin & åt middag med oss, kollade harper's island & solsidan innan vi somnade. mysigt. 


idag & imorgon har jag studiedag. ska försöka plugga en del & dessutom träna har jag tänkt mig. ganska tråkiga studiedagar kanske, men jag har supermycket att ta igen känns det som.. 


             


behöver man säga att man längtar till sommaren?

(papperna är påskrivna till praktiken i marbella :D :D :D)

Av Adina - 5 mars 2011 22:20

haha, knäpp, mysig och kul kväll med stephanie. ungefär så det brukar bli när det bara är hon & jag. sötnosen ligger redan och sover nerbäddad i min säng & jag kollar på mr sunshine. imorgon är det upp tidigt och åka in till helsingborg & väla/ikea (: (y)

Av Adina - 5 mars 2011 16:49

kalas för mamma igår, fick träffa alla mina fina syskonbarn & det var ingen annan som saknades heller. mysigt & lugnt kalas. efter flera timmar med mat, fika, kurragömma-lekar & minst 100 varv tafatt runt matbordet med melinda så gick alla hem så jag & diana stannade uppe och kollade någon film tillsammans. en bra fredag helt enkelt (y).


om en liiiiten stund ska jag och pappa köra iväg & hämta stephanie som ska sova här till imorgon innan vi ska till ikea tillsammans på förmiddagen. tummen upp!

Av Adina - 3 mars 2011 10:56

stannade hemma idag också, låg & kallsvettades hela natten, inte roligt alls :( men imorgon måste jag upp på benen igen, göra spanskaprov och fira mammas födelsedag (som inte är imorgon men endå). idag har jag en lång checklista på allt jag ska/måste/borde göra, men som vanligt kommer väl inte ens hälften bli av. man tror att man orkar mycket mer än man verkligen gör, det finns ju en anledning till varför man stannnade hemma liksom. dessutom är det aldrig några roliga grejer som måste göras heller :( 


*plugga spanska, översätta resten.

*göra svenska recension.

*kolla vad jag missat i skolan (säkert hundratusentals genomgångar)

& ta igen det jag kan.

*städa rummet inför våra gäster imorgon.

*klippa sötnosens klor (check! tog ungefär en timme och jag har rivsår lite överallt, men endå check! :))

*tvätta & sortera mina kläder.

*dammsuga rummet.


wiho, min dag är ju så rolig! & säkert kul att läsa om också, hehe.

Av Adina - 2 mars 2011 10:43

går inte att beskriva hur glad jag är att jag kom ur allt med x innan det hann bli värre, och jag vet hur jävla dåligt han fick mig att må när han inte fick mig att le & skratta. ändå kan jag inte släppa det, tankarna finns fortfarande där och jag blir inte av med det. det blir bättre med tiden, men jag tror aldrig det kommer bli helt bra och glömmas bort helt. jag har det mycket bättre nu & jag mår hur bra som helst nu med en hundra gånger bättre sötnos, men x förstör så mycket för mig fortfarande, han har gjort mig rädd för allt med kärlek & tillit. 


sitter hemma med hundratals tankar i mitt lilla huvud. trött, förkyld, ont lite här&där men samtidigt klättrar jag på väggarna för att jag inte vill sitta hemma och vara själv utan någon att vara social med mer än hunden. hon är söt men inte bra till mycket mer än att kela med.

kollat klart på alla släppta avsnitt av pretty little liars & vampire diaries, & hunnit med att plugga en del spanska också.

förhoppningsvis är jag tillbaka i skolan imorgon igen (:

               



Ovido - Quiz & Flashcards