Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Adina - 19 mars 2011 11:51

gårkvällen slöades bort framför tv och adam sandler film, någon av hans första huvudroller så ingen jätteny med andra ord. skulle egentligen dragit iväg, ätit middag och så, men jag orkade inte när jag väl var tvungen att bestämma mig. kände mig till och med lite sjuk, eller ja början till. kände det redan i torsdags när jag hade sånglektion och fick anstränga mig mycket mer än vanligt för att få tillräckligt med luft för alla toner. bra tecken på förkylning av något slag. mina knän & nedre delen av ryggen på ena sidan gör galet ont också :( tycker faktiskt lite synd om mig själv imed jag inte kan träna & dessutom måste vara på topp till onsdag när vi åker iväg för att åka skidor. då om något måste knäna vara bra igen, annars kommer jag få ett helvete när skidorna ska på. men envis som jag är ska jag åka i vilket fall som helst, med eller utan knän (:


idag ska jag träffa fina lilla emma sjöhäst, antagligen hela dagen & kanske till och med sova tillsammans efter en mysig kväll? får se lite :) träffas ska vi iallafall, vad vi ska göra är mer osäkert men emma är alltid en rolig figur. änsålänge har jag hunnit äta två frukostar & kollat några random avsnitt av olika serier :D (supermysigt, det bästa målet på hela dagen. älskar att gå upp tidigt, äta, sen gå och lägga mig igen några timmar och sen äta frukost igen. haha, :D)


börjar stressa mig mer och mer med allt jag ska hinna med nu de här kommande veckorna också. läxor, prov, rester, bokningar, skidresa, utbyte, träffa gläntan-gänget - antagligen skriva upp mig på jobb ett par helger. ovanpå allt, så finns det ju en massa fina vänner man vill hinna med, träning och dans.. men det ska nog fixa sig med en bra inställning.



dessutom har jag gått och blivit förälskad, denna lyssnar jag på hela tiden.





Ovido - Quiz & Flashcards