Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Adina - 17 mars 2011 18:26

lillsyrran ska ut och dansa för första gången "på riktigt" imorgon. vilka gamla högstadiekänslor det väcker, haha jag börjar känna mig gammal. nu var tillochmed det förväntansfulla samtalet med kompisen för hemligt för att hon skulle våga snacka om det när hon vet att jag är i rummet bredvid. "hm, vänta.. jag måste bara gå in på toan istället.. och låsa.." haha, (y) skulle gissa på att det är något jätteoskyldigt jämfört med mig, men ändå gulligt på något sätt att hon gömmer sig. 


kommer ihåg den härliga känslan när erika skulle dra ut mig, emelie & nathalie för första gången. pirrigt, härligt och nytt. saknar det lite, när man fortfarande var liten och inget spelade så stor roll än. allt var nytt & spännande. 


i vilket fall som helst så måste jag bara säga att jag verkligen älskar vädret. hur underbart som helst, 25 grader varmt, strålande sol och inga moln på himlen. man kan knappt tro att det är slutet av mars snart, riktigt juli-väder. mmmh, love it! imorgon blir det stranden med vännerna, grilla och njuta av att man slipper ha mer än linne och en tunn kofta på sig (y) puss på sveriges väder va :D 


Av Adina - 17 mars 2011 16:26

idag fyller emma arton, först ut i gänget yes (: stort grattis till min fina massage-vän, haha! <3 om lite mindre än tre månader joinar jag henne & alla andra som fyllt år då, (: men det är då det.


just nu sitter jag & lyssnar på gry som sjunger & väntar på min egen tur. ikväll blir det naturuppsats om designade bebisar & försöka planera min helg. puss!

Ovido - Quiz & Flashcards