Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Adina - 7 mars 2011 15:08

haha lyckades somna om & sov ända tills nu. sjukt. måste betyda att varken stephanie eller kevin lät mig sova särskilt mycket i helgen, (:


idag är det mammas födelsedag, dum som jag är glömde jag bort det ett tag innan jag kollade datumet och mamma kom in och frågade om jag kunde vara hemma ikväll så vi kunde äta tillsammans och mysa lite extra. min fina lilla mamma, grattis.

Av Adina - 7 mars 2011 08:07

hann helt enkelt inte med bloggen igår & nu borde jag egentligen vara trött & sova som en liten minigris fortfarande men såklart kan jag inte somna. gick upp vid sextiden för att lilla söta kevin skulle upp & jobba så jag var tvungen att gå upp och fixa frukost. han åkte vid sjutiden så sen dess har jag försökt blunda & somna om, men det går inte. tänker som vanligt alldeles för mycket på allt & inget. dessutom hör man ciaras pip-leksaks-haj högt ifrån vardagsrummet. 


igår var jag och stephanie på ikea iallafall, fick med mig rätt många ramar, ett ny klädsel tills soffan & en lampa. (y) på kvällen när jag fixat med alla mina nya grejer (a) kom kevin & åt middag med oss, kollade harper's island & solsidan innan vi somnade. mysigt. 


idag & imorgon har jag studiedag. ska försöka plugga en del & dessutom träna har jag tänkt mig. ganska tråkiga studiedagar kanske, men jag har supermycket att ta igen känns det som.. 


             


behöver man säga att man längtar till sommaren?

(papperna är påskrivna till praktiken i marbella :D :D :D)

Ovido - Quiz & Flashcards