Alla inlägg under mars 2011

Av Adina - 20 mars 2011 12:33

shit, vilken kväll/natt jag & emma hade. galen, (för) mycket dricka, dansande, trevligt nytt folk, mindre trevligt nytt folk, lite fight för min del, (inget allvarligt, skällde ut en kille som betedde sig jäkligt dåligt, bara för att jag är rädd om min fina emma) och ja som en fest brukar bli helt enkelt på ett ungefär..  både bra & dålig på samma gång, men kom iväg lite & fick träffa nya ansikten (: till skurup av alla platser men endå. på natten hämtade supersnälla henke oss & så sov vi över i ett helt sinnessjukt fint hus. säkert minst 5 miljoners hus med pool & allt. vaknade tidigt, onaturligt tidigt och åt frukost och kollade tv innan vi sa hejdå till johan & hans tjej emelie, och blev skjutsade in till lund av henke. sen satt jag & emma en stund på macdonalds och snackade igenom hela kvällen, behövdes verkligen. och nu är jag hemma snabbt innan jag tar tåget in till lund igen om en timme för att möta upp fina lisa för en fika & lite shopping. 

Av Adina - 19 mars 2011 11:51

gårkvällen slöades bort framför tv och adam sandler film, någon av hans första huvudroller så ingen jätteny med andra ord. skulle egentligen dragit iväg, ätit middag och så, men jag orkade inte när jag väl var tvungen att bestämma mig. kände mig till och med lite sjuk, eller ja början till. kände det redan i torsdags när jag hade sånglektion och fick anstränga mig mycket mer än vanligt för att få tillräckligt med luft för alla toner. bra tecken på förkylning av något slag. mina knän & nedre delen av ryggen på ena sidan gör galet ont också :( tycker faktiskt lite synd om mig själv imed jag inte kan träna & dessutom måste vara på topp till onsdag när vi åker iväg för att åka skidor. då om något måste knäna vara bra igen, annars kommer jag få ett helvete när skidorna ska på. men envis som jag är ska jag åka i vilket fall som helst, med eller utan knän (:


idag ska jag träffa fina lilla emma sjöhäst, antagligen hela dagen & kanske till och med sova tillsammans efter en mysig kväll? får se lite :) träffas ska vi iallafall, vad vi ska göra är mer osäkert men emma är alltid en rolig figur. änsålänge har jag hunnit äta två frukostar & kollat några random avsnitt av olika serier :D (supermysigt, det bästa målet på hela dagen. älskar att gå upp tidigt, äta, sen gå och lägga mig igen några timmar och sen äta frukost igen. haha, :D)


börjar stressa mig mer och mer med allt jag ska hinna med nu de här kommande veckorna också. läxor, prov, rester, bokningar, skidresa, utbyte, träffa gläntan-gänget - antagligen skriva upp mig på jobb ett par helger. ovanpå allt, så finns det ju en massa fina vänner man vill hinna med, träning och dans.. men det ska nog fixa sig med en bra inställning.



dessutom har jag gått och blivit förälskad, denna lyssnar jag på hela tiden.





Av Adina - 18 mars 2011 16:49

fredag och inget sällskap? vadå ensammast i hela världen. faktiskt helt sant, frågat exakt alla känns det som, även de "halvkompisarna" man inte brukar fråga om det inte är absolut sällskapssjuka (ni vet?) & exakt alla har något planerat, fastän jag egentligen inte var sen på att fråga. jag menar tisdag? jaja. ska försöka göra det bästa av min fredag ändå, fast det är sjukt bull. ingen lillasyster hemma att fightas med iallafall! (y) :D & mamma och pappa lär väl somna runt nio imed att de jobbar inatt. ensam med en tv & let's dance, wihoooo, känns som "jag är typ fyrtio+ och har ingen familj" underhållning. (familjerna missar alltid början för att de äter middag tillsammans sent på fredagar, sen är de precis lika tråkiga, fast med sällskap..) 


puss på allt, mitt humör är på topp idag, märks va? :D yeeeeah. 

Av Adina - 18 mars 2011 07:22

VARFÖR MÅSTE JAG HA VÄRLDENS MEST EGOISTISKA, DUMMA OCH HÅNFULLA LILLASYSTER? JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG HADE KUNNAT SLÅ NER NÅGON. JAG VILL VARA ENSAMBARN ELLER FLYTTA HEMIFRÅN NU, BO I EN TRÄKOJA ELLER VADSOMHELST, BARA IVÄG HÄRIFRÅN!!! GAAAAAAAAAAAAAH! ÅH VAD JAG VERKLIGEN HATAR HENNE. SÄLJA HENNE TILL NÅGON HADE VARIT HÄRLIGT.

Av Adina - 17 mars 2011 18:26

lillsyrran ska ut och dansa för första gången "på riktigt" imorgon. vilka gamla högstadiekänslor det väcker, haha jag börjar känna mig gammal. nu var tillochmed det förväntansfulla samtalet med kompisen för hemligt för att hon skulle våga snacka om det när hon vet att jag är i rummet bredvid. "hm, vänta.. jag måste bara gå in på toan istället.. och låsa.." haha, (y) skulle gissa på att det är något jätteoskyldigt jämfört med mig, men ändå gulligt på något sätt att hon gömmer sig. 


kommer ihåg den härliga känslan när erika skulle dra ut mig, emelie & nathalie för första gången. pirrigt, härligt och nytt. saknar det lite, när man fortfarande var liten och inget spelade så stor roll än. allt var nytt & spännande. 


i vilket fall som helst så måste jag bara säga att jag verkligen älskar vädret. hur underbart som helst, 25 grader varmt, strålande sol och inga moln på himlen. man kan knappt tro att det är slutet av mars snart, riktigt juli-väder. mmmh, love it! imorgon blir det stranden med vännerna, grilla och njuta av att man slipper ha mer än linne och en tunn kofta på sig (y) puss på sveriges väder va :D 


Av Adina - 17 mars 2011 16:26

idag fyller emma arton, först ut i gänget yes (: stort grattis till min fina massage-vän, haha! <3 om lite mindre än tre månader joinar jag henne & alla andra som fyllt år då, (: men det är då det.


just nu sitter jag & lyssnar på gry som sjunger & väntar på min egen tur. ikväll blir det naturuppsats om designade bebisar & försöka planera min helg. puss!

Av Adina - 16 mars 2011 19:37

    


åka bil långt på kvällen/natten finns det något mysigare? blev en liten dotter/pappa dag/kväll idag medan mamma var på jobbmöte i helsingborg. fikade & sånt där innan vi åkte hem igen med mamma. annars har det väl inte hänt något särskilt idag, fixade engelskprovet utan problem, bättre än förväntat (y)

Av Adina - 15 mars 2011 19:37











perfekt läge (precis vid stranden, alla affärer, restauranger och jobb såklart),

ca 13000:- för tre veckor / fyra, takterass, tv, internet, tvättmaskin & kök. enda nackdelen är väl att det är lite dyrare än vissa andra föslag, annars passar det oss perfekt tror jag (y) vi får väl se, vänta lite till.. tråkigt men (: 

Ovido - Quiz & Flashcards