Alla inlägg under mars 2011

Av Adina - 15 mars 2011 17:06

just nu är jag arg, har en stor huvudvärk som dödar mig långsamt men säkert, en mer än vanligt bråkig lillasyster & tre/fyra? epoker med engelsk littertur som ska sitta imorgon på provet. blir ingen dans för mig ikväll med mitt dumma lilla huvud :( inte så rolig dag & inget roligt inlägg heller med andra ord. 

Av Adina - 14 mars 2011 17:46

storasyster & nadja var & hälsade på precis, mysigt! & nu väntar läxor ikväll, som vanligt, wiho (y) härlig skoldag förresten, alla verkade vara helt glada & på topp, på en måndag? crazy :D fått lite svar från olika lägenheter i marbella också, vill bara boka boka boka & få allt klart klart klart så man kan börja längta på riktigt & inte oroa sig för priser, avstånd, mellanlandningar & annat. märks att jag är storasyster i vårt lilla gäng.. ;D

Av Adina - 13 mars 2011 11:16

mm, söndag igen! tycker faktiskt om söndagar, samtidigt som man har lite ångest inför den nya veckan. men finns det en mysigare dag? söndagar behöver man verkligen inte göra något alls utan bara göra allt sånt man aldrig hinner med under veckorna. filmer, serier, mysa under en filt och bara vara hemma. med andra ord ser min dag ut ungefär så, jag ska försöka läsa så mycket jag orkar i "uglies" som måste vara utläst om två veckor ungefär innan jag ska skriva en recension. 


jag ska leta reda på alla skidkläder & tvätta det som behövs tvättas och skriva packlista också :D för om tio dagar åker jag & stephanie på skidresa :D kommer bli crazy & totalt underbart. nu har det börjat pirra i magen lite faktiskt, har inte riktigt fattat att vi ska iväg överhuvudtaget, men det ska vi! :D 


   

Av Adina - 12 mars 2011 11:56

en trevlig kväll igår, tyckte jag iallafall (: spelade alias eller vad det heter, i flera timmar kändes det som & snackade. man var lagom trött när emelie och christoffer åkte hem vid elva, halv tolv tiden så jag, kevin & stephanie kollade lite på harpers island innan hon skulle ta tåget hem vid ett. runt tre somnade jag och kevin som små barn, efter några avsnitt till. börjar bli riktigt spännande nu (: (y)


ikväll ska jag förmodligen träffa felicia, mysa och kolla på melodifestivalsfinalen kanske.. eller någon film, jag vet inte (: har iallafall en massa chips, kakor, läsk och godis över sen igår till ikväll, mmums.


har mejlat fyra olika lägenheter i marbella också, får väl förhoppningsvis svar snart så vi kan bestämma oss och verkligen få det bekräftat med, så vi kan boka flyg (: runt tretusen i veckan kostar boendet, inte så farligt faktiskt (:


Lägenhet i Marbella vid strandpromenaden


Lägenhet i Marbella vid strandpromenaden


Lägenhet i Marbella vid strandpromenaden

Av Adina - 11 mars 2011 18:02

nu är nästan allt städat och färdigfixat inför att mina fina fyra gäster ska komma ikväll (: kommer nog bli trevligt tror jag. stephanie kommer väl först antar jag, om en timme. sen får vi se när resten tar sig tid (: 


nu blir det något avsnitt av någon serie, inte bestämt vilken & vila bort dammallergin.. fredagspuss!


Av Adina - 10 mars 2011 17:59

hahahaha, såg precis vad jag råkat skriva istället för sånglektion. men det var endå rätt charmigt, så låter det stå kvar & vara markerat ;D sänglektioner, hm.. & med joachim,...

Av Adina - 10 mars 2011 17:43

riktigt lång och jobbig skoldag, somnade nästan och hade mer än gärna gått hem. men den avslutades med en trevlig sänglektion med mycket skratt tillsammans med jocke iallafall (:  han har utmanat mig att sjunga hero med mariah carey, och hålla det så nära orginaltonerna, utan att waila eller något annat liknanade, som möjligt (eftersom jag gärna hittar på lite under tiden jag sjunger, gör det lite eget och så) han tycker jag redan kan det så bra att han gjorde en utmaning av det, och det är faktiskt svårare än jag trodde. men roligt! 


lyckats fixa en liten träff här hemma imorgon också ser det ut som, inte många men ett lagom litet sött gäng iallafall (: och allt inför turridningen om en månad är fixat också, härligt (: nu ska jag bara kolla en extra gång att kevin inte bangat ur innan vi bokar. (vi är på gång att boka/ringa boendet och flygbiljetter i/till marbella också, riktigt skönt när allt faller på plats!) 


eftersom jag är så gullig idag också, ska jag dela med mig av min nyaste spotifylista; mysigt. alltid i bakgrunden när jag inte direkt känner att jag måste sjunga med, när jag städar eller gör läxor och annat sånt. puss

Ovido - Quiz & Flashcards