Alla inlägg under januari 2011

Av Adina - 6 januari 2011 10:31

jag hade massa fina planer för idag, men tågen kommer väl inte gå alls i detta vädret :( får se var dagen tar vägen helt enkelt. på lördag hämtar vi vår lilla puppy också! blev några dagar tidigare än planerat, men får vi träffa de andra som ska köpa valp och pappan till valparna också. + att vi har ju verkligen inget emot att få hem vår efterlängtade lilla tjej lite tidigare! (: nu ska jag sätta mig med spanskan, och verkligen ta tag i det - försöka få det klart. ciao

Av Adina - 5 januari 2011 21:30

fixat saker i rummet typ hela dagen, skulle egentligen träffat erika men hon och hennes sambo var tvugna att fixa någon "vuxen-grej" haha som hon kallade det. sjukt vad tiden går fort, snart sitter man där själv med man och barn. haha, om tio år minst för min del men endå.


så jag har hunnit med att skriva lite på spanskan, impulsmålat mitt skrivbord, målat en tavelram till mamma, fixat två collage med bilder som jag tagit när jag var liten och satt upp det på väggen. funderar på att flytta det igen, men ja. en lugn dag men jag har endå fått riktigt mycket gjort som jag aldrig gjort annars. rätt bra (y) imorgon blir det bio eller något, en runda in till lund iallafall.  

Av Adina - 4 januari 2011 11:58

eftersom min kära älskade stephanie kollade på fel träningsschema igår blev det ingen träning för vår del, vi satte oss på subway en stund och tog ett tåg hem till mig och såg på film istället. också mysigt! haha. 


somnade och vaknade rätt sent, och har precis ätit frukost. får se om hon vill följa med till syster i eftermiddag & sen kommer kusin som planerat ikväll. fullt upp (y)


Av Adina - 3 januari 2011 15:18

vaknade med felicia i hennes lilla säng runt halv tolv, kollade när lillsyrran maja spelade mer justdance wii men orkade inte vara med själv idag haha, testade lite igårkväll. men ikväll blir det afrodans med stephanie iallafall, första träningen på några veckor & jag känner mig inte helt fullt frisk men gör man det lite lugnt så går det nog bra (: innan dess har jag inbillat mig att jag ska göra klart spanska-sammanfattningen som ligger och väntar, meeeen känner jag mig själv rätt kommer den nog ligga kvar där helt orörd ända tills ikväll när jag ska in till lund. (y)


imorgon ska familjen fika hos thea & robert, och sen kommer kusin och morbror och stannar över natten. familjemys helt enkelt haha! 

Av Adina - 2 januari 2011 16:37

snabb uppdatering innan jag drar vidare på fler äventyr haha. nyår var skitbra fram tills det blev slagge och festen dog ut, detta var vid två halv tre så kvällen var endå lyckad länge om man ska se det positivt (: jag & ett helt gäng sov hos jessica i teckomatorp och vaknade utan att vara det minsta bakis, great (y)

åkte hem vid tolvtiden när pappa kom och hämtade mig, duschade och sånt & stack sen direkt till kevin :) vi har inte gjort så supermycket, ätit pizza, spelar kalaha haha och kollat början på serien the event. blev att jag sov där också, kom hem för kanske en halvtimme sen. nu halvkollar jag film med mamma som ville ha sällskap och ikväll åker jag hem till felicia för att mysa framför brasan och spela spel och wii.

skönt, lugnt, bra (y) jag är lite trött efter två långa nätter. puss.

Ovido - Quiz & Flashcards