Alla inlägg under januari 2011

Av Adina - 26 januari 2011 15:57

sitter hemma hos stephanie och myser framför tvn med varsin data. om en halvtimme sticker vi från malmö till lund och tränar, härligt! kommer hem ikväll runt åtta-nio tiden, seeyaa.



  


kärlek fyllde tio veckor igår också, tänk att vi redan haft henne snart tre veckor. haha mitt fina collage som stephanie lärt mig hur man gör, (; bilder från när hon låg i mitt knä i bilen på väg till sitt nya hem, (: mm, min fina flicka <3

Av Adina - 25 januari 2011 21:48

jag tänkte lägga upp en video på vår koreografi på dansen, men inget vill som jag vill ikväll. jag kom iallafall hem ganska precis, mycket tidigare än jag trodde imed jessicas mamma var snäll och skjutsade mig (: känner mig waay back i koreografin och jag vill inte missa en enda vecka mer, alla andra är asgrymma på att ta in koreografi & dansar som att de inte gjort annat hela livet :o haha okej lite överdrivet men endå. de flesta tjejerna och killarna är något yngre än mig och jessica men dansar med hur lätt som helst i den snabba koreografin. jag har aldrig haft det problemet innan, det är därför det stör mig. jag kan inte ta ut några steg eller dansa så bra som jag vill dansa. åh, oh baby baby lalalalalalala kommer jag somna med i huvudet & förhoppningsvis koreografin också haha, undrar vad jag kommer göra hela veckan? träna, träna, träna så sätter det väl sig någon gång så det blir så bra som jag vill ha det haha, min starka envisa sida ska fram & visa vad jag kan. jag har faktiskt dansat länge nu & borde klara det utan problem, nästa vecka är det vi som kingar jessica! right? :))))))

Av Adina - 25 januari 2011 15:18

precis slutat skolan, väntar på att pappa & ciara ska komma och hämta mig. allmänt seg och har ont i ögonen efter kloret när vi simmade på idrottslektionen. men nu blir det iallafall mat med familjen någonstanns i lund sen hem och byta om innan jag sticker och dansar med jess ikväll. fullt upp innan jag är hemma vid elvatiden igen, nice (: (y) någonstanns måste jag hinna träna på engelskaprovet tills imorgon också, stress! 


träffade erika och hennes pojkvän på tåget imorse också, har lite dåligt samvete att jag inte hunnit med att se deras nya lägenhet eller träffa erika överhuvudtaget på hur lång tid som helst. men det ska vi ändra på <3 


puss

Av Adina - 24 januari 2011 19:36

hahahahahaha, tårarna rinner verkligen ner för min kinder så mycket jag skrattar :D emelie & jag smsade precis om en av alla gånger vi skrattat så mycket att man verkligen inte orkar skratta mer för att det gör ont i hela magen och man har mascara långt ner på kinderna, och jag behöver inte säga mer än att emelie du är sjuk i huvudet och bara tanken kan få mig att skratta tills hela magen gör ont, denna dagen blev hundra gånger bättre av några sms, puss på dig & vår humor. love it! 



ett annat äventyr, vi lyckas aldrig fota annars. (;



Av Adina - 23 januari 2011 19:21

kom nästan precis hem från felicia, väldigt lugn dag och massor av skratt men min huvudvärk dödar mig nästan. egentligen hade jag tänkt åka till madde och klassfesten ikväll men det var så mysigt hemma hos felicia så stannade längre än jag planerat & blev bjuden på middag också. sen hade jag och min huvudvärk nog inte haft så roligt tillsammans på fest heller så kanske var lika bra.


imorgon ska jag sätta igång och plugga allt jag måste plugga, sen antagligen möta upp steff och kanske emma? och åka in och träna ett pass. känner att jag behöver det nu när jag vilat nästan hela förra veckan (: nu tänker jag sätta igång med träningen på allvar, minst tre gånger i veckan och gärna fyra. aerobic måndagar, latin fusion (dansstudion) tisdagar, torsdagar valfritt/antagligen medel eller spin & söndagar step. (y) bra med ett planerat träningsschema tror jag, förra terminen funkade det inte alls haha. 


nu ska jag kolla vidare på det sista av millenium & solsidan (: myskväll med min huvudvärk när alla andra festar, underbart! (y)


emelie och jag snackade precis om malaga bartender utbildningen också, jag har varit taggad i över ett år & om nio månader bokar vi :D lång tid kvar men det är sjukt att vi redan snackat om det nästan ett år och fortfarande är lika framåt och taggade så fort vi kommer att tänka på det. kommer nog inte finnas något bättre att göra efter studenten, mmmm malaga sommaren 2012!

Av Adina - 22 januari 2011 10:03

hoppas med allt jag har att det löser sig själv, behöver inte ett sånt problem nu.. :/


eftersom jag vaknade mycket tidigare än jag trodde så ska jag passa på att kolla lite serier jag inte hinner med annars innan jag duschar och åker till felicia/städar mitt rum, så hon kan komma hit. godis är rätt gott på morgonen också, (a) äter för alla mina kompisar med diet har jag märkt, när de slutar trycker jag i mig destu mer, inte bra haha. imorgon blir det kanske ett step-pass iallafall (y) ifall jag inte bestämmer mig för att åka hem till madde & hennes klassfest och vara lite social med min fina klass hela natten eftersom vi ha studiedag på måndag. only time will tell, kanske hinner med både och?

Av Adina - 21 januari 2011 22:54

HAHAHA, jag bara älskar stephanies blogg ibland. så sjuk och härlig tjej på samma gång. funderingen om ägget började redan för två veckor sen hemma hos mig när hon höll mig vaken, och tydligen har hon inte kommit fram till något än. lilla hjärtat, du har verkligen inga problem i världen <3 random citerat:


"Matteprov imorgon... Koncentrationen är inte på topp kan jag erkänna. Tankarna snurrar och jag kunde inte bry mig mindre om vad algebraiska lösningar, grafer och substutitionssomething eller konjugatregler är. Kan inte riktigt släppa tanken på hur fan ett ägg kan bli till en kyckling, vad är den där lilla vita strängen till? Jag vill tatuera mig, men BARA för att det är så himla bad-ass. Istället för att blogga om att jag pluggar eller inte pluggar kanske jag borde just plugga, istället, kanske, ja."


sitter och skrattar för mig själv, you made my day



Av Adina - 21 januari 2011 22:26

efter den roligaste spanskalektionen jag någonsin varit med om (bobo var övertrött, skrattade åt allt och la sig ner på bordet och asgarvade åt "en liten sten" minst fem minuter, när han skrattar kan man verkligen inte låta bli att skratta, härlig lärare detdär) blev det mmmmyskväll med emelie, (: hyrde alla tre millenium-filmerna men eftersom alla är tre timmar långa så hann vi bara se en och en halv, faktiskt riktigt bra filmer! jag och emelie satt klistrade och nervösa och kollade, haha typiskt sånna störiga. skriker till, säger vad vi tror ska hända och skriker på skådespelarna & tror de ska ändra sina val haha, vi är speciella men bra (y) emelie har match imorgon så är hemma nu så hon får vila lite och inte snacka bort hela natten som det blir annars. & fastän jag och emelie ätit hur mycket godis som helst är påsen lika stor som den var när jag köpte den.. ett tecken på hur svårt det är att sluta plocka när man väl börjat haha! alltid samma sak. 


imorgon ska jag träffa felicia, vet inte vilken tid än men ska iallafall sova riktigt länge först (: inte planerat vad vi ska göra heller faktiskt, antagligen ingenting. haha, vi brukar få till rätt kul kvällar endå. PUSS


    

Ovido - Quiz & Flashcards