Alla inlägg under januari 2011

Av Adina - 14 januari 2011 00:45

hörde en riktigt bra remix på ushers more, men kan inte hitta den någonstanns, någon som vet vad den heter? (a)

Av Adina - 13 januari 2011 20:54

efter en riktigt seg skoldag, lagom hårt träningspass och den vanliga diskussionen med stephanie om att bo själv eller att vara sambo är jag äntligen hemma. skippade sången idag med.. jag vill verkligen ta mina lektioner för jag vet hur bra det känns när jag gör det, men jag har fått den senaste tiden av alla som fanns, riktigt drygt! ska se om han har någon tid jag kan byta med, för som det ser ut nu kommer jag inte ha tid att stanna på skolan så länge varje vecka :/


imorgon ska jag och kevin se winters bone på bio, och sen får man väl se var kvällen tar vägen (: nu ska jag iallafall lyssna på musik, ladda ner lite grann och sen gå och lägga mig. tröttare än mig finns nog inte, PUSS.

Av Adina - 12 januari 2011 17:26

Rihanna – S&M & britneys nya, hold it against me spelas just nu här hemma. (:


dansade två lektioner igår, blev en lektion till efter den "riktiga". jag och jessica fick stanna och testa på high heels också, så jag var inte hemma förrän halv elva, trött i hela kroppen efter två och en halv timmes dans, men kul var det. verkligen snabbt tempo och koreografin är till hey baby (drop it on the floor). gäller att ta in koreografin snabbt, tuffa veckor framför mig att komma in i det igen för det är ju längesen jag dansade så "seriöst". men känns endå bra det här (y)


idag har jag varit en snabb runda hemma hos mormor och morfar, firat morfar litegrann och nu sitter jag hemma. ska försöka börja skriva på ett personligt brev till detur, turkiet & tunisien. min helg håller på att planeras för fullt också, ser bra ut (;




Av Adina - 11 januari 2011 17:12

lång skoldag, mina ögon ville knappt hålla sig uppe. gissa varför? stephanie bestämde sig igår för att, efter vi släckt lampan, hon ville ha värsta långa diskussioner om verkligen allt och inget. vet att vi snackade om döden ett tag och om vad som händer sen, men efter det flippade ju steff ur helt så jag slutade lyssna. uppfattade litegrann, typ hur stort universum är sen slutade jag lyssna igen.. efter ett tag började hon med hur "fan ett kan ägg bli till en kyckling", och analysera vad den vita strängen i ägget är. jag slutade lyssna igen haha. sen märkte hon nog hur konstig hela "diskussionen" var, (hon snackade med sig själv, funderade fram och tillbaka, OM ETT ÄGG) haha, verkligen charmig tjej, men jag hade nog varit lite piggare utan hennes snack mitt i natten.


ikväll ska jag äntligen få danslektioner igen! jag är på topp :D  


   


hahaha, stephanie kommer nog aldrig glömma "hur jag förstörde hennes perfekta bild" så jag antar att hon får ge igen lite. 

Av Adina - 9 januari 2011 18:02

på tisdag börjar jag dansa med jessica! åh, vad glad jag är, saknat det massor. precis anmält oss till latinfusion på lldancestudio, kommer bli perfekt (y) en och en halv timme i veckan, så hinner jag träna med steff och emma i veckorna också & skolan också såklart..


imorgon är det skola igen, efteråt ska jag och steffi träna ett aerobicpass och sen vidare hem till mig och valpen. gissa varför stephanie ville sova över? haha ;D



Av Adina - 8 januari 2011 22:40

vaknade hos emelie imorse, mysigt! åt frukost & vid tvåtiden åkte vi in till helsingborg och hämtade vår lilla fina Ciara. verkligen hur fin som helst. lite nervös och skakig när vi badade henne men annars har hon mest sovit. felicia kom och kollade tv med oss, men åkte precis hem. äntligen ska jag få sova helt själv en natt, ska faktiskt bli skönt, fastän jag älskar att dela säng med felicia haha (y). imorgon kommer thea & emmiy och träffar valpen, innan dess ska vi hinna tvätta henne igen och klippa klorna. får se om det händer något på kvällen eller om jag stannar hemma och njuter av min nya ögonsten. puss!


detta är den bästa bilden jag lyckats ta i bilden på vägen hem, ville inte ta framifrån när hon sover och väcka henne med blixten (a).



   

Av Adina - 7 januari 2011 12:44

JAG ÄR KLAR MED SPANSKA-SAMMANFATTNINGEN! en månad försent, men faktiskt riktigt nöjd med den nu. (y) idag ska jag träffa emelie, när hon väl lyckats ta sig hem från häljarp & cristoffer. vet inte alls vad vi ska göra, men det löser sig alltid. 


sitter & kollar på danskurser, är så sjukt sugen på att anmäla mig. det drygaste är att jag antagligen får gå själv och att det kostar en del. så jag väntar lite till, tills jag är säker på att jag verkligen kommer ha tid för jag har nog aldrig saknat något så mycket som att dansa detta halvåret, så viljan finns där. isåfall satsar jag nog på en lite senare kurs så jag hunner hem efter skolan och sen in igen. 

kommer ha svårt att bestämma vilken kurs bara. tror inte det blir PSD igen..  


STRIPTEASE AEROBIC 
Amerikas sexiga och heta dansform är äntligen här i MALMÖ! Denna dansform har blivit eftertraktad världen över efter att kändisar som t.ex Carmen Electra lanserat stilen! En het dansform som kommer att få vilken kvinna som helst att släppa fram sin vilda sida! Släpp alla hämningar och lär dig att både röra och föra din kropp!

En sexig kvinna är så mycket mer än en kropp som är ”i form”, denna dansstil är för alla kroppar – liten som stor, lång som kort! En sexig kropp upplever livet genom sina sinnen, dansa dig fram till en inre tillfredställelse! Kom i kontakt med din inre skönhet och plocka fram din sexiga sida genom feminina rörelser inspirerade av Strip Tease, Lap dance, Burlesque, Go-Go dans och andra exotiska dansformer. Vår Striptease aerobic klass handlar inte om att ta av sig kläderna, utan att komma i form och dansa loss samtidigt som du har roligt! Vi kan lova dig att du, vare sig du vill det eller ej, kommer att hitta en ny sida av dig själv, då du kommer att öka din självkänsla och kroppskännedom samtidigt som du lär dig att dansa som den vackra kvinna du är!


DANCE IN YOUR HIGH HEELS! 

Ghetto Stiletto är en tuff dansstil som huvudläraren Bella Malekian tagit med sig hem direkt från utbildning i Hollywood, USA till oss här i Malmö!

Ett unikt koncept som hjälper kvinnor att gå, posera och dansa vackert och elegant i höga klackar. 
Du kommer att träna upp viktiga muskler som krävs för en ultimat gång, lära dig ”gå-teknik”, ”catwalk teknik”, höftrörelser inspirerad av Brasiliansk samba , klackgång med och utan accessoarer m.m Vi fokuserar på hållning, balans, utstrålning och själförtroende.

Deltagarna får hjälp med att utveckla en stark och stolt öppen kroppshållning som tyder på självförtroende. Genom praktisk träning framhävs dina naturliga linjer för att skapa en unik och personlig stil. Rörelserna kommer sedan att användas i heta koreografier till låtar av artister som Pussycat Dolls, Britney Spears, Beyoncé, Lady Gaga, Christina Aguilera, Janet Jackson m.m

Vi blandar high heels teknik med showjazz, streetdance, burlesque & lap dance. Lär dig gå och dansa vackert i höga klackar.


PUSSYCAT DOLLS
Rör dig som en doll, gå som en doll men viktigast av allt lär dig dansa som en Pussycat doll! 
Denna kurs är het och eftertraktad världen över. Här får du tillfälle att lära dig dansa med hela kroppen samt bättra på din kroppskännedom och självkänsla. Vi kommer att dansa mycket till lyriken dvs. texten och gestalta det som sägs med förföriska, feminina och flörtiga ”mooves”. Rörelserna kommer sedan att användas i heta koreografier till deras olika häftiga låtar som t.ex "Don't Cha", "I dont' need a man" och "Buttons". 
Vi blandar showjazz, streetdance, burlesque & lap dance. En danskurs som verkligen kan användas ute på dansgolvet, fylld av energi, girlpower och sexighet. 

Av Adina - 6 januari 2011 23:46

blev en mysig dag med familjen och kusin som åker hem imorgon. åkte in till lund, hyrde filmer och köpte massor av chips och dippa & hämtade upp pizza på vägen hem. gott (y)  ibland är min familj för go, lyckade myskvällar som denna borde bli oftare. 

jag är som vanligt riktigt trött, tror det kan bero på att jag inte fått sova själv i min säng på över en vecka, kanske inte förrän på måndag. supermysigt att sova tillsammans med söta vänner, men det märks att man inte sover lika bra haha. sen känner jag ju vissa som är absolutely crazy när de sover också (; haha. 


jag har precis kollat igenom alla gamla bloggbilder, eftersom jag inte överdriver med bilder så fick jag snabbt en favorit haha. söta nadja på tosselilla, vägrar sitta still men endå lika charmig. (y)


  

Ovido - Quiz & Flashcards