Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Adina - 20 januari 2011 17:09

äntligen tagit tag i att ladda ner divx player och quickstream så jag kan streama film/serier på den nya datorn också. & denna gången uppdatera jag också, så det går extra snabbt och jag kan se alla filmer och serier utan problem eller att det segar sig, äntligen (y) nu är nästan allt fixat på den nya datorn, det enda som fattas är mina bilder på den andra datan som ska föras över, det segaste av allt. 

Av Adina - 20 januari 2011 11:36

bara att sätta sig ner och plugga är svårt, men jag borde få hundra gånger mer cred för att jag passar en hundvalp samtidigt. när hon sover är det väl okej, man låter henne ligga i knäet med en boll så är hon lugn en halvtimme. men sen är det dags att gå ut och sen är hon hur pigg som helst igen. och såklart vill hon ligga i mitt knä samtidigt som hon ska busa rundor, vilket gör att jag blir biten, krafsad och hoppad på nästan hela tiden. tur hon är så söt, annars hade hon nog fått vara utomhus hela tiden (; hon har lärt sig hur man hoppar upp i soffan där jag sitter också, så jag får inte vara ifred en sekund mer än när hon äter. skönt att hon tycker om mig men jag har verkligen fått en översocial bebis som inte kan vara utan mig mer än en timme. 


jag ska iallafall försöka göra så mycket läxor jag kan idag & vila lite till. imorgon måste jag till skolan och göra matteprovet, & antagligen orkar jag stanna hela dagen. imorgonkväll ska jag hem till emelie så ska vi mysa & se alla delar i män som hatar kvinnor-serien och antagligen äta massor av godis. haha, jag är nog den enda som inte har någon diet & faktiskt inte vill ha heller. träna lite mer och sen äta vad jag vill, mycket bättre (y) beach 2011 blir bra ändå.

Ovido - Quiz & Flashcards