Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Adina - 7 januari 2011 12:44

JAG ÄR KLAR MED SPANSKA-SAMMANFATTNINGEN! en månad försent, men faktiskt riktigt nöjd med den nu. (y) idag ska jag träffa emelie, när hon väl lyckats ta sig hem från häljarp & cristoffer. vet inte alls vad vi ska göra, men det löser sig alltid. 


sitter & kollar på danskurser, är så sjukt sugen på att anmäla mig. det drygaste är att jag antagligen får gå själv och att det kostar en del. så jag väntar lite till, tills jag är säker på att jag verkligen kommer ha tid för jag har nog aldrig saknat något så mycket som att dansa detta halvåret, så viljan finns där. isåfall satsar jag nog på en lite senare kurs så jag hunner hem efter skolan och sen in igen. 

kommer ha svårt att bestämma vilken kurs bara. tror inte det blir PSD igen..  


STRIPTEASE AEROBIC 
Amerikas sexiga och heta dansform är äntligen här i MALMÖ! Denna dansform har blivit eftertraktad världen över efter att kändisar som t.ex Carmen Electra lanserat stilen! En het dansform som kommer att få vilken kvinna som helst att släppa fram sin vilda sida! Släpp alla hämningar och lär dig att både röra och föra din kropp!

En sexig kvinna är så mycket mer än en kropp som är ”i form”, denna dansstil är för alla kroppar – liten som stor, lång som kort! En sexig kropp upplever livet genom sina sinnen, dansa dig fram till en inre tillfredställelse! Kom i kontakt med din inre skönhet och plocka fram din sexiga sida genom feminina rörelser inspirerade av Strip Tease, Lap dance, Burlesque, Go-Go dans och andra exotiska dansformer. Vår Striptease aerobic klass handlar inte om att ta av sig kläderna, utan att komma i form och dansa loss samtidigt som du har roligt! Vi kan lova dig att du, vare sig du vill det eller ej, kommer att hitta en ny sida av dig själv, då du kommer att öka din självkänsla och kroppskännedom samtidigt som du lär dig att dansa som den vackra kvinna du är!


DANCE IN YOUR HIGH HEELS! 

Ghetto Stiletto är en tuff dansstil som huvudläraren Bella Malekian tagit med sig hem direkt från utbildning i Hollywood, USA till oss här i Malmö!

Ett unikt koncept som hjälper kvinnor att gå, posera och dansa vackert och elegant i höga klackar. 
Du kommer att träna upp viktiga muskler som krävs för en ultimat gång, lära dig ”gå-teknik”, ”catwalk teknik”, höftrörelser inspirerad av Brasiliansk samba , klackgång med och utan accessoarer m.m Vi fokuserar på hållning, balans, utstrålning och själförtroende.

Deltagarna får hjälp med att utveckla en stark och stolt öppen kroppshållning som tyder på självförtroende. Genom praktisk träning framhävs dina naturliga linjer för att skapa en unik och personlig stil. Rörelserna kommer sedan att användas i heta koreografier till låtar av artister som Pussycat Dolls, Britney Spears, Beyoncé, Lady Gaga, Christina Aguilera, Janet Jackson m.m

Vi blandar high heels teknik med showjazz, streetdance, burlesque & lap dance. Lär dig gå och dansa vackert i höga klackar.


PUSSYCAT DOLLS
Rör dig som en doll, gå som en doll men viktigast av allt lär dig dansa som en Pussycat doll! 
Denna kurs är het och eftertraktad världen över. Här får du tillfälle att lära dig dansa med hela kroppen samt bättra på din kroppskännedom och självkänsla. Vi kommer att dansa mycket till lyriken dvs. texten och gestalta det som sägs med förföriska, feminina och flörtiga ”mooves”. Rörelserna kommer sedan att användas i heta koreografier till deras olika häftiga låtar som t.ex "Don't Cha", "I dont' need a man" och "Buttons". 
Vi blandar showjazz, streetdance, burlesque & lap dance. En danskurs som verkligen kan användas ute på dansgolvet, fylld av energi, girlpower och sexighet. 

Ovido - Quiz & Flashcards