Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Adina - 19 januari 2011 17:30

dagens underhållning: pappa försöker få ciara att lyda honom när hon är på sitt allra busigaste humör. min pappa som försöker leka tuff & säga till henne, och ciara som är väldigt envis, gör samma sak om och om igen utan att lyssna alls på pappa. jag och diana sitter och skrattar, pappa tycker han gör framsteg och tycker det är konstigt att vi skrattar åt hur han gör och ciara själv har nog aldrig haft roligare.

vår lilla familj en onsdagskväll. (y)

Av Adina - 19 januari 2011 13:26

jag är verkligen nere idag, fortfarande hängig & sjuk + att jag precis såg en sorglig film. jag som aldrig gråter till filmer började gråta hur mycket som helst, av ingen anledning alls & det var absolut inte filmen egentligen. kändes hur konstigt som helst och jag grät långt efter att filmen var slut. skönt på något sätt men man blir lite ställd också, jag har inget att vara ledsen för, allt är toppen just nu. men ciara som är hemma med mig kom fram och ville sova hos mig och trösta mig så jag började skratta istället, så skrattade jag överdrivet länge med hon krafsade på mig ooch ville upp i famnen. vad är det som händer? skyller på febern. jag brukar vara konstig men såhär? haha jaja. antar att jag inte gråtit tillräckligt på sistone.


imorgon måste jag dra mig till skolan iallafall, få lite mer socialt sällskap än hunden & inte missa mer på lektionerna.


  


en bild på linnros eftersom mina videor blev förstörda vid överföringen & sen glömde jag bort bilderna för att jag blev sur på att mina charmiga videor när vi sjöng med & han dansade så sexigt var borta.. haha, men bättre sent än aldrig & bilder finns det gott om.

Ovido - Quiz & Flashcards