Alla inlägg under december 2010

Av Adina - 8 december 2010 20:35

mhm, mycket rolig eftermiddag/kväll med stephanie. är helt trött i magen så mycket jag skrattat idag. stephanie+finlandssvensk-påhitt, halebopblattewannabe och fantasier om skidresan = tårar i ögonen och galet mycket skratt. ler bara jag tänker på det nu efteråt haha och skrattade för mig själv på tåget hem. det är något speciellt med den flickan, haha (; <3 plockar fram mina gladaste  & mest positiva sidor. 


iallafall så gick infoträffen med alla som skulle med på skidresan bra. kanske två-tredjedelar av folket går inte ens på skolan, så förhoppningsvis blir det många nya vänner & kul folk att festa med. jag och stephanie ska bo med Karl och hans vänner, antagligen för att vi inte fixat ihop en hel stuga själv och enligt stephanie för att han tyckte synd om oss, hahaha! jag försökte få det till att han fått för sig att vi var trevliga, men, det är nog bara jag som tycker att det är en fördel att bo med mig och stephanie. (; vi har ju våra ideér redan nu..


från förra årets skidresa. har en känsla av att denna kommer bli minst hundra gånger bättre (:


Av Adina - 7 december 2010 19:38

kom precis hem och ätit snabb middag (: varit i malmö och fått handlat mina första fyra julklappar, till paketleken hemma hos mig på lördag. kommer bli nice, vet inte riktigt hur många vi blir än men ett gäng härliga människor ska vi nog få ihop (:


det var iallafall en mysig shoppingtur med jennifer idag.<3 vi fick snackat mycket också. jag hänger inte riktigt med i hennes liv känner jag haha. 



imorgon är det extra lång luciaträning efter skolan och sen träffa alla

som ska med på skidresan till kläppen. emellan där har jag och stephanie några timmar att spendera i lund tillsammans, får se vad vi kommer på för något galet då (:


kanske kanske blir det bio i helsingborg på kvällen också, med emelie, christoffer och robin. men det kommer nog bli thight att hinna. får se helt enkelt. 


puss på verkligen allt just nu, längesen exakt allt kändes såhär bra :D


  


coola nadja på sitt egna rum för kanske en månad sen, <3 haha så stolt & söt.








Av Adina - 6 december 2010 19:41

kom precis hem från helsingborg och valparna. sitter och fikar lite med familjen för att fira att vi har köpt en liten ciara. trevlig uppfödare, kanske runt 25 & väldigt seriös. så det känns hur bra som helst. och valparna var så små att de fick plats i handen. man riktigt smälter när de tittar en i ögonen och vill suga på ens fingrar. mamman var superfin också, väldigt lugn men ändå lite bestämd och väldigt kärleksfull. nu vill jag att dessa fem veckorna ska gå snabbt så vi får hem vår lilla gris. vi ska dit och titta till henne & syskonen om några veckor med, mysigt!

precis innan vi skulle gå tittade hon upp från korgen rakt in i mina ögon.

jag är förälskad, absolut <3

Av Adina - 6 december 2010 14:29

lektionen slutar om en halvtimme, det är helt tyst i klassrummet men jag tror inte det är någon som jobbar med fn-temat längre. efter skolan åker hela familjen direkt till helsingborg och kollar på ciara och candy, och alla de andra valparna (: blir förhoppningsvis förälskade i en av dom, och tingar redan idag. så mysigt med små valpar. undrar om det blir en ciara eller en candy? (:


    

bara två veckor, & så söta!



Av Adina - 5 december 2010 21:32

jag är trött men riktigt lycklig, haft en sjukt bra helg. behöver inte säga mer :$ <3

Av Adina - 3 december 2010 11:05

sista lektionen nu, sluta om kanske tio minuter. härligt!

ska sticka in till malmö med stephanie nu direkt, en snabb runda till jennifer och sen lite shopping innan oskar linnros ikväll! kommer bli perfekt (:


fått svar från valpägaren också, fått ännu fler bilder på tikarna som är kvar. min favorit Ciara finns kvar (: jag blir så lycklig av att kolla på små hundbebisar. 

Av Adina - 2 december 2010 17:29

trääääääningsvärk i hela kroppen! hade glömt hur härligt det är. tillsammans med stephanie tränade jag ett riktigt hårt pass igår, med sjukt bra, taggande musik. jag var nog inte tillräckligt frisk egentligen, men gud vad härligt det kändes.

vi hann med att börja skriva ansökningsbrev och skicka utomlands för praktikplatser med. haha, verkligen inte tidigt ute, men nu är vi på gång! jag hoppas på en av platserna i turkiet eller tunisien som reseledare, får jag det släpper jag allt annat och stannar gärna hela sommaren (((:


idag skulle jag egentligen stuckit hem till jennifer med lite papper och sagt hej, för hon ligger hemma jättesjuk. men tydligen vill inte tågen gå från malmö hela vägen hem till hålan dösjebro för exakt allt var inställt, flera dagar framåt. så istället väntade jag, emilia och anton på tåget från lund istället som bara det var en halvtimme sent. alltid lika kul att pendla på vintern yoho (:

har tagit på mig två solon i luciatåget också, halvtråkiga låtar och absolut inget jag egentligen vill sjunga heller. men alla är ju så mesiga så någon måste ställa upp. och tydligen blev det jag (y) 


mamma har börjat kolla på valpar också, och bestämt sig för ett par som vi ska åka och kolla på om kanske två veckor ifall inte amanda kommit tillbaka. det är jobbigt att tänka att de är borta, men det känns faktiskt mycket bättre när man tittar på Ciara och Chelsea som kanske blir en del av familjen istället (: 

bilden överst är alla tikar, och det är de vi kan tänka oss. pojkarna där nere är väldigt fina också. de har mycket finare teckning också tycker jag, men mamma vill ha en flicka. 


  

  



Ovido - Quiz & Flashcards