Alla inlägg under december 2010

Av Adina - 25 december 2010 21:22

haha, tog inte lång tid att planera morgondagen :) snabba sms och fem minuter senare har vi bestämt att vi ska ge oss på mellandagsrean på väla. säkert fullt med folk och det blir nog en lång dag, men jag måste ha lite saker till nyår ju ;) så elva imorgon sitter jag och ems på tåget mot helsingborg, full-laddade och klara för en lång shoppingtur. puss på det!

Av Adina - 25 december 2010 20:55

åh, nu är allt julfirande över för min del. om man inte räknar tivoli nu i mellandagarna, det är ju lite julkänsla kvar där (: 


min jul har varit bra, mysig precis som alla andra jular. eftersom jag inte är en bortskämd liten flicka så har jag inte fått särskilt många julklappar men är riktigt nöjd med det jag fått :D nya, fina högtalare+förstärkare till datan, snygg webcam, mascara+eyeliner i fint presentpaket, fårskinns-inneskor, bodylotion och något läppglans, smycken, filmer och biopresentkort. men det roligaste är som vanligt när de andra öppnar paketen man själv köpt. love it! 


ingen aning om vad som händer imorgon, hoppas på något socialt. ciao

Av Adina - 25 december 2010 09:04

mm, jag är uppe och fullt igång redan. har precis varit ute och gått en 40 minuters riktigt snabb runda med emmie. nu när det är så kallt så går man ännu snabbare än vanligt, men man kan inte gå lika långt :( lät emmie springa utan koppel så hon fick igång värmen ordentligt och så kunde jag gå snabbt utan att bli störd av hennes luktande på allt och inget.


 


om ungefär två timmar kommer bror och resten av familjen thörnblad, som jag saknat flickorna! (: ska iallafall äta gröt och lite så, för sen kommer thea, robert och nadja inte förrän vid tre. ska bli kul att dela ut alla mina julklappar, som jag är riktigt nöjd med faktiskt :D nu ska jag fixa mig, äta frukost och hjälpa mamma lite. puss!

Av Adina - 24 december 2010 10:01

god jul alla :D hoppas ni får en riktigt fin dag! jag sitter vid datan, med alla paket framför mig och fixat rim till exakt alla (: men idag ska jag bara fira med mamma, pappa och lillasyster. typ få några paket och äta god mat, kolla på kalle anka såklart men inte så mycket mer direkt. vi ska fira på riktigt imorgon istället, då kommer syskonen + familj så blir det som vanligt igen (: nu ska jag duscha, svara på alla julsms och sen äta frukost med familjen för engångsskull. puss och kram <3





Av Adina - 23 december 2010 20:16

haha detta är verkligen så förbjudet, men så jäkla kul. sitter och skrattar och har nog aldrig varit så här nyfiken men är på samma gång som jag är generad och känner att man är inne på rätt privata och snuskiga grejer. mm, msn med rätt människor och samtalsämnen haha, det kan göra en kväll riktigt intressant. 

Av Adina - 23 december 2010 09:44

somnade tidigt igår så är uppe och snurrar redan, ska försöka städa lite nu innan jag äter frukost och duschar. sen får jag se var dagen tar vägen, antagligen in till malmö för det är rätt många av mina andra vänner som börjar fira jul redan idag. 


den 29:e dec blir det tivoli, ifall det inte är typ snöstorm. änsålänge är vi ett härligt gäng på kanske sex personer och några till som inte är säkra än, men det är bara att hänga med om man vill :D alla vill endå inte göra samma saker när man väl är där och det är bara kul om man är många och nytt folk. emelie och christoffer ska fira sina två månader då också, så mysigt (: 



musik jag lyssnar på just nu:

Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit

Robyn – Indestructible (Radio Edit)

T.I – Castle Walls - feat. Christina Aguilera









Av Adina - 22 december 2010 14:27

gissa vem som fyller år idag? söta lilla stephanie! <3

vet nog ingen som har så mycket sjuka men underbara ideer, är så omtänksam mot alla och verkligen lyckas charma alla genom att bara vara sig själv. en av de finaste personerna jag känner och nog en av de vännerna som fått stå ut mest med mig och mina tankar, skratt, tårar och irriterande fylle-lekar.

är verkligen glad att få ha dig som vän & veta hur mycket du ställer upp för alla<3 


försökte leta upp lite kul bilder med oss och minnen, men eftersom varken jag eller stephanie är särskilt fotoglada eller trivs med oss själva på bild så hittade jag inte så många endå haha, får vi fixa i kläppen (; har varit med om så mycket egentligen; hundratals fester, spanienresan, danskursen för ett år sen med emma, oskar linnros, burka-arbetet haha, långa samtal, flitig hrm träning med sne boxningstränare som tror han är bäst, hobby halebop-blatte, fight om det gröna paketet med felicia, stockholmsresa, en busig linnea som springer iväg med ditt kanin-pennskrin och ritar överallt, luciaträningar, subwaybesök i hundratals, mumintroll-imitationer, shopping när ingen av oss har pengar men endå provar allt och lite till innan vi sticker vidare, biobesök, 40-årig golfare som druckit lite för mycket, sammanlagt flera timmars väntan på tåg som känns som tre minuter med dig,"tur jag har min hatt", fylle-nypningar, random hässleholmsresa, skidresa som snart ska bli en till! crazy turer till helsingborg och fruktdagar, påhittade dieter som vi påbörjar med en fika och som sen håller fem minuter och en massa mer,

 - allt under bara ett och ett halvt år. galet! 


mm, det går inte ens att försöka att beskriva i ett blogginlägg.

massor av kärlek till stephanie på hennes stora dag<3  


          




    

Av Adina - 21 december 2010 19:41

mitt nyår är planerat! förfest & middag hos jessica, sen vidare in till lund och på lokalfest med tema maskeradbal (alla ska ha fina masker på ögonen;)) ikväll betalar storssyster in inträdet så jag blir bekräftad på listan och kan vara med och dricka skumpa med alla på tolvslaget! OM jag är glad. trodde att det skulle bli någon b-fest i sista sekund, men inte (: ska bli kul att festa med jessica med, aldrig gjort det innan (; nu ska man bara fixa snygga smycken till klänningen, en sexig mask, nyårsdricka & bygga om mina naglar. 


idag har jag och emma ätit lunch på graffiti café i lund innan vi fick ett ryck & stack vidare in till helsingborg och väla. vi fikade och emma fick handlat en hel del, medan jag köpte lite smink till mig själv och började kolla lite på grejer till nyår.

nu är man hemma och lagom trött & ett långt jullov passar bra nu (y) 


sitter och lyssnar på baksmälla med petter och september, lite sådär lagom dåligt bra. egentligen inte bra alls men ändå skön att lyssna på, finns en rätt många sånna låtar :P

Ovido - Quiz & Flashcards