Alla inlägg under februari 2011

Av Adina - 1 februari 2011 13:14

kunde både spanskan och historian utan problem, antagligen hade jag kunnat klara idrotten också men såklart vaknar man med huvudvärk, smått febrig, världens största förkylning och ont i örat. kände mig inte pigg nog att hoppa ur sängen för att pendla till skolan, för det är faktiskt det som är det jobbiga när man inte mår på topp. ska försöka göra alla bobo's rester på fredag och historian & idrotten så snart som möjligt också. hatar att ha saker bakom mig för det blir aldrig av att man gör dom förrän i slutet av terminen när man har som mest. 


ska iallafall plugga så mycket jag orkar idag & varva med lite sömn, sen trycka i mig några alvedon och åka in till dansen och bara kolla. kan inte missa mer av koreografin. jess är också sjuk så ingen som kan filma heller om jag inte åker dit. att alltid vara mer eller mindre förkyld dödar mig långsamt. jag orkar verkligen inte.


heeeeeelgen ser ut att bli toppen iallafall! (:



såhär söt är jag idag, med min svullna hals, stora röda näsa och små ögon. tyckte om denna bilden faktiskt, fin pose jag ligger inne med. 


  

Ovido - Quiz & Flashcards