Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Adina - 2 februari 2011 20:32

storebror ringde precis och berättade att de har skrivit på kontrakt till sitt första hus. en stor villa med 6 rum. jag är jätteglad för deras skull, verkligen, men samtidigt känns det jobbigt att veta att de verkligen tänker bosätta sig där ordentligt haha. barnen är långt borta redan, men man har väl inte riktigt fattat att det är "föralltid", när man brukade träffa dom så ofta innan.

men det är ett riktigt fint hus de har hittat, bra pris och helt okej läge, (y)

nästa helg får jag se deras lägenhet som dom bor i just nu, kommer och stannar en natt i jönköping, ska bli kul att träffa alla igen och se hur dom har det på sitt nya place. 



Välkommen till Matrosgatan 2


Liten hall på övervåning


Kök

Av Adina - 2 februari 2011 17:51

åh, kolla så fint! enda sedan jag såg en tjej på lomma beach i somras med en sjukt fin tatuering på sidan har jag velat ha något liknande. inte så stor, med en fin text och högt uppe på sidan, nästan vid brösten. varit inne på "amor vincit omnia" länge (kärleken övervinner allt). eventuellt ska jag låta en nära vän skriva själva "kladden" med sin handstil också, så den blir riktigt personlig och fin. 

mm, sålänge jag velat det nu :o 


  

Av Adina - 2 februari 2011 16:50

tog två alvedon och stack till skolan mer eller mindre dålig, helt bestämd på att jag inte skulle missa mer och klara hela dagen, och det gjorde jag. satt tillochmed på övertid och skrev klart min hotell sheraton swot analys inför imorgon. duktig tjej (y)


åkte in till landskrona efter skolan och tittade snabbt in hos mormor och morfar. morfar är alltid lika ögonbedårande glad (kan man säga så? haha) när han får träffa ciara och hon slickar på hans fingrar, så gulligt. på vägen hem hämtade vi mitt paket på posten också :D inte så fint som jag hoppats på men innehållet som räknas jue (:


ikväll ska mamma och pappa in till helsingborg på någon middag, så är väl lite tvungen att passa hunden. ska försöka städa mitt rum lite också, det har gått så långt att jag inte hittar mina saker.. haha 

Ovido - Quiz & Flashcards