Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Adina - 22 februari 2011 19:26

riktigt mysig kväll hos jack igår efter det svettiga aerobicpasset med steffs. min allra första med andra ord-kväll, eftersom jag missat de andra tre, fyra eller hur många det nu är jag varit välkommen att komma på innan haha. men det var lyckat, nybörjare som jag är så fick jag inga regler förklarade och tabbade mig från början haha. men man kan inte börja som proffs huh? mycket skratt, långsökta förklaringar av konstiga ord, chips & ostbågar senare hamnade vi framför tvn & bigbrother innan jag & jen åkte hem till henne i malmö för att sova, snacka & kolla ett avsnitt how i met your mother. 


vaknade vid halv tolv så hann sova ut riktigt ordentligt i hennes sköna säng, & sen segade vi oss hela dagen. kollade tv samtidigt som vi drömde oss bort till marbella genom att kolla eventuella flygbiljetter från den 21 maj - 9 juni. blir antagligen nästan tre veckor istället för två (y) riktigt härligt!


kusin & morbror är på besök nu, och nadja med. kommer lite bilder ikväll på lilla busfröet i sina små aqua-tottar/spikes haha. så himla söt, med typ åtta små tottar i håret, & det gulligaste är att hennes självkänsla är på topp & hon känner sig riktigt fin framför spegeln (:

Ovido - Quiz & Flashcards