Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Adina - 9 februari 2011 19:24

nio tavlor senare, tillslut är jag nöjd med allihopa (y) nu är jag lagom trött på allt som heter teckensnitt, fantasi och design för idag.

nu vill jag bara skriva ut allt det nya och fixa ett tjugotal nya ramar, (: har några som ska ges bort & sen vill jag fylla mina egna väggar! finns så mycket fina texter och uttryck, love it. 


hunnit med att snacka med felicia också, blir minst en dag med henne i helgen, lite beroende på kevin, men myyysigt! (: <3 


nu ska jag dammsuga mitt rum, hell yeah, funny story! haha en typisk sån sak som alltid behövs men aldrig blir av, nu så! puss puss puss.

Av Adina - 9 februari 2011 13:25

är riktigt ordentligt trött och har träningsverk verkligen överallt. imorgon är det på det igen! (: dansläraren taggar verkligen att verkligen ge allt man har när man ligger där och ser hur duktig han är med sina fina muskler haha --> träningsverk så att man går som en pensionär dagen efter. men det är nice! 


precis skrivit klart "emailet" till en "kund" som ska betygsättas, skönt. en lektion till sen är man hemma & kan fixa fler tavlor (: så roligt det är! jag har blivit helt addicted haha. 

Ovido - Quiz & Flashcards