Alla inlägg under februari 2011

Av Adina - 10 februari 2011 21:13

min kväll; moppe i regn till emma's stall, skrittade och travade fram satellit till hennes hoppträning, satt på läktaren med varm choklad & kladdkakemuffins medan jag kollade på hennes hoppningsträning. sjukt mysigt med regnet utanför som hördes tydligt in i ridhuset. kan säga att jag verkligen saknar tiderna när jag själv tog hopplektioner med pandora, det var riktigt mysigt. det var iallafall kul att få komma ut i ett stall igen, (: nu är jag hemma hos emma, stannar här inatt också. imorgon är det skola till elva & sen träffade älskade lilla söta felicia. puss på de va! (y)


ollies pandora, världens finaste häst. 

    

Av Adina - 9 februari 2011 19:24

nio tavlor senare, tillslut är jag nöjd med allihopa (y) nu är jag lagom trött på allt som heter teckensnitt, fantasi och design för idag.

nu vill jag bara skriva ut allt det nya och fixa ett tjugotal nya ramar, (: har några som ska ges bort & sen vill jag fylla mina egna väggar! finns så mycket fina texter och uttryck, love it. 


hunnit med att snacka med felicia också, blir minst en dag med henne i helgen, lite beroende på kevin, men myyysigt! (: <3 


nu ska jag dammsuga mitt rum, hell yeah, funny story! haha en typisk sån sak som alltid behövs men aldrig blir av, nu så! puss puss puss.

Av Adina - 9 februari 2011 13:25

är riktigt ordentligt trött och har träningsverk verkligen överallt. imorgon är det på det igen! (: dansläraren taggar verkligen att verkligen ge allt man har när man ligger där och ser hur duktig han är med sina fina muskler haha --> träningsverk så att man går som en pensionär dagen efter. men det är nice! 


precis skrivit klart "emailet" till en "kund" som ska betygsättas, skönt. en lektion till sen är man hemma & kan fixa fler tavlor (: så roligt det är! jag har blivit helt addicted haha. 

Av Adina - 7 februari 2011 19:38

hemma från ett riktigt tufft pass aerobic, härligt trött i hela kroppen (:

tävlingarna har börjat i skolan nu, fyra platser till turismtävlingen i holland står på spel. hade varit kul att åka, men inget jag blir besviken för om jag inte får (: isabell och jag ska fixa våra betyg för dessa två veckorna & sen ser vi bara resan som en stor bonus för de fyra som vinner (: vi ska tävla och jobba med management & front desk dessa två veckorna framöver, (y) blir nog superbra!


nu ska jag fixa något att äta & städa lite på rummet. PUSS

Av Adina - 6 februari 2011 19:03

hemma från kalaset som slutade med pizza tillsammans. gott (y) skulle egentligen dragit vidare till några vänner nu efter men är rätt trött och kom hem senare än vad jag trodde så blir en kväll med solsidan & wallander blandat med datan istället (: 

såååå trött jag är och har inte ens gjort något speciellt igår, sjukt! 

Av Adina - 6 februari 2011 10:27

drömde om min danslärare inatt haha, fina muskler och så vidare haha (; måste vara efter att jessica snackade om hans utseende igår. det är något speciellt över killar som kan dansa & har muskler efter det yes. 


pappa och jag håller på för fullt att sätta upp mina 29kronors hyllor haha, sjukt att de kostade 29 istället för 99 bara för att de var bruna istället för svarta. då kan jag måla om dom själv istället (: 


när vi är klara blir det frukost och sen är det kalas i eftermiddag. (y)


Av Adina - 5 februari 2011 20:43

  


mysig dag på ikea med emelie, fick fynda ordentligt. nu ikväll har jag suttit och fixat med mina tavlor, jag har gjort fyra änsålänge, men nu vill jag bara göra fler och fler haha. så antagligen blir det en runda till ikea för att köpa fler ramar snart (y) bilden ger inte riktigt en rättvis bild av tavlan, och jag & mina gardiner speglas i glaset men endå, you get it (:


kvällen ser ut att bli hemma och bara ta det lugnt efter gårkvällen haha, om jag har tur kanske något annat kommer upp, men ser lugnt ut & det är helt okej för en gångs skull (: somna tidigt & sova länge, mmmm! (y)

Av Adina - 5 februari 2011 13:25

hade en riktigt grym kväll/natt! bästa festkvällen på länge (: träffade massa nytt och gammalt folk som man inte brukar träffa, hur roligt som helst! verkligen jättelyckat (: somnade gott i jessicas stora säng runt tre när vi var hemma igen.

nu sticker jag vidare till helsingborg, väla och ikea med emelie sen får man se hur denna kvällen blir & imorgon är det kalas. helgen började iallafall perfekt! pussciao

Ovido - Quiz & Flashcards