Alla inlägg under februari 2011

Av Adina - 4 februari 2011 09:07

sitter i skolan och försöker koncentrera mig på att räkna matte, men det går inte så bra haha. vill bara äta lunch & göra engelskprovet så fort som möjligt och sen dra vidare hem till jessica. sen är det helg (: ikväll blir det fest för robin som fyllt arton, jag vet nästan inget alls om festen mer än att jag blivit bjuden på något sätt genom jessica och att vi ska åka dit tillsammans med hennes pojkvän jacob och hans vänner. hoppas på en trevlig kväll, med nytt trevligt folk (: stannar hos jessica inatt också och sen blir det bland annat IKEA imorgon med emelie (: äntligen haha!


kevin fyller 20 år idag också, stort grattis till honom (: 

Av Adina - 3 februari 2011 18:55

så mysigt att det regnar utanför mitt fönster, (: älskar ljudet, (y) kom hem för en halvtimme sen, sången gick hur bra som helst. saknat det mycket mer än jag trodde, synd att jag har så sen tid bara. men ska ta tag i det ordentligt igen! 


fick reda på under dagen att jag antagligen fått en av de fyra praktikplatserna på marbella, utan att jag ens sökt egentligen. (y) jag är sjukt glad, men samtidigt vill jag fortfarande ha detur-platserna med malin, men vi har inte hört något alls därifrån och jag börjar bli riktigt trött på att inte ha allt fixat. men har lite svårt att bestämma mig, tur jag har någon vecka till på mig (:

annars är jag övertygad om att jag, stephanie, emma och jen hade haft två underbara veckor nere i spanien, marbella. fyra timmars jobb om dagen och resten fritid låter inte helt fel. (y)



    

Av Adina - 3 februari 2011 09:49

är hur trött som helst, hade gärna stannat hemma och sovit några timmar till. kommer inte hem förrän vid sex ikväll heller, efter min sånglektion. ikväll ska jag plugga inför engelskan och spanskan som jag ska göra imorgon, och planera helgen med jessi och lördagens äventyr med emelie. ser ut som att det blir artonårsfest imorgon & sen sova hos jess, möta upp emelie på lördag någongång och sen åka in till helsingborg och ikea, antagligen tillbringar jag kvällen hos emelie också och på söndag fyller nadja två år så då blir det kalas för henne och storasyster. fullt upp utan att jag planerat särskilt mycket egentligen haha.

Av Adina - 2 februari 2011 20:32

storebror ringde precis och berättade att de har skrivit på kontrakt till sitt första hus. en stor villa med 6 rum. jag är jätteglad för deras skull, verkligen, men samtidigt känns det jobbigt att veta att de verkligen tänker bosätta sig där ordentligt haha. barnen är långt borta redan, men man har väl inte riktigt fattat att det är "föralltid", när man brukade träffa dom så ofta innan.

men det är ett riktigt fint hus de har hittat, bra pris och helt okej läge, (y)

nästa helg får jag se deras lägenhet som dom bor i just nu, kommer och stannar en natt i jönköping, ska bli kul att träffa alla igen och se hur dom har det på sitt nya place. 



Välkommen till Matrosgatan 2


Liten hall på övervåning


Kök

Av Adina - 2 februari 2011 17:51

åh, kolla så fint! enda sedan jag såg en tjej på lomma beach i somras med en sjukt fin tatuering på sidan har jag velat ha något liknande. inte så stor, med en fin text och högt uppe på sidan, nästan vid brösten. varit inne på "amor vincit omnia" länge (kärleken övervinner allt). eventuellt ska jag låta en nära vän skriva själva "kladden" med sin handstil också, så den blir riktigt personlig och fin. 

mm, sålänge jag velat det nu :o 


  

Av Adina - 2 februari 2011 16:50

tog två alvedon och stack till skolan mer eller mindre dålig, helt bestämd på att jag inte skulle missa mer och klara hela dagen, och det gjorde jag. satt tillochmed på övertid och skrev klart min hotell sheraton swot analys inför imorgon. duktig tjej (y)


åkte in till landskrona efter skolan och tittade snabbt in hos mormor och morfar. morfar är alltid lika ögonbedårande glad (kan man säga så? haha) när han får träffa ciara och hon slickar på hans fingrar, så gulligt. på vägen hem hämtade vi mitt paket på posten också :D inte så fint som jag hoppats på men innehållet som räknas jue (:


ikväll ska mamma och pappa in till helsingborg på någon middag, så är väl lite tvungen att passa hunden. ska försöka städa mitt rum lite också, det har gått så långt att jag inte hittar mina saker.. haha 

Av Adina - 1 februari 2011 16:59

dagens musik. 


Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version


Daniel Adams-Ray – Lilla lady


follow me home, killbite, eller något sånt. (redan tråkig, töntig och sjukt uttjatad men av någon anledning fastnar den på huvudet och sitter kvar)


on the floor, jennifer lopez (feat pitbull) 


jag tröttnar supersnabbt på låtar och därför letar jag hela tiden nytt att fylla mina spotify och nerladdningslistor med, jen frågade mig för ett tag sen var jag hittar allt haha. jag vet faktiskt inte, lite nrj, lina brukar spela mycket nytt nerladdat på danslektionerna, andra kompisar som är likadana och antagligen för att musik betyder så mycket för mig.

Av Adina - 1 februari 2011 16:19

åh, sitter och funderar på hur mycket fint man kan göra med mitt rum så att det blir mycket finare, mysigare och allt man vill att ett rum ska vara. det blir en runda till ikea på lördag med ems, men jag har ju långt ifrån alla pengar jag skulle behöva så en runda till nästa månad kanske? haha. nya tapeter/måla om kan jag glömma, mamma & pappa tycker det är onödigt och jobbigt imed de endå ska fixa det när jag flyttar. samma med säng & soffa, så tänker på olika lösningar på hur jag ska täcka väggarna med de fula tapeterna istället haha. kommit fram till att det snyggaste är nog att köpa två enkla hyllor, såna som bara sticker ut från väggen i svart och ställa ramar och andra snygga grejer på dom + ny klocka, och nya små-lådor är det som står på checklistan änsålänge. och ramar, ramar & ramar till mina tavlor haha. helst av allt vill jag flytta hemifrån nu med en miljonbudget och bara inreda och köpa grejer, fixa hur jag vill helt själv med alla pengar i världen. men det dröjer ju några år till (; ska hitta den där stenrika mannen med hur mycket pengar som helst som vill ha allt precis som jag vill ha det först, det kan nog ta något år till. var ska man leta? blocket?


  


har en crush på vita hus, vet inte varför men känns så stilrent och fint fastän det bara är så fint vitt några år haha.

Ovido - Quiz & Flashcards