Alla inlägg under juli 2010

:'(

Av Adina - 21 juli 2010 20:48

finns det något värre än att se någon man verkligen tycker om förstöras genom att vara med någon man verkligen hatar? tror inte det.

Av Adina - 18 juli 2010 23:44

upd: filmen var faktiskt riktigt bra & ganska obehaglig, satt med mamma och en filt lite smårädd men den slutade lyckligt (:

såklart har jag inte packat eller fixat något, så imorgon blir det upp tidigt, redan vid halv nio tror jag :( någon gång i veckan ser det ut som att jag åker upp till halmstad också, men kanske bara över en natt. får se lite, <3 

Av Adina - 18 juli 2010 20:02

jobbat hela dagen från tio, men från & med imorgon är jag ledig tio dagar :D innan jag jobbar åtta på rad igen, suck... haha men först är jag ledig! får försöka se det positivt. så ikväll ska jag packa väskor & tvätta, och imorgon åker jag hem till jonna i skanör/falsterbo. träffa henne & hennes vänner som jag inte sett på över ett år, ska bli kul (:

ska ringa katja ikväll också & höra om jag kan komma några dagar till halmstad också. försöker hinna med så mycket som möjligt, precis som alltid, vet inte om det är en negativ eller positiv sida faktiskt :P har typ aldrig tråkigt iallafall, men samtidigt kan jag inte hänga med på en massa spontana grejer heller. 


antagligen kommer jag väl inte packa idag haha, blir väl en stressig morgon istället. har tänkt sätta på tvn och kolla på thrillern the stranger inside med jodie foster klockan nio och innan dess har jag säkert inte gjort något vettigt, brukar bli så haha!  får se om jag hinner blogga något imorgon innan jag sticker, annars blir det uppdatering med bilder på onsdag eller torsdagkväll, ciao (L)


  

Av Adina - 17 juli 2010 17:40

kom nästan precis hem från jobbet, lång dag med knappt något att göra. känns som att man får betalt för att bara stå och vänta ut tiden ibland, tråkigt, stressar hellre.


igår var jag på karnevalen precis som alla andra, tror inte det var någon jag inte träffade igår och vissa stötte man på flera gånger. hela kvällen kan man nog sammanfatta som ganska sjuk, vi förfestade hos någon kille emelie kände halvt och stack sedan ut vid typ tio. vi gjorde egentligen inte så mycket, man träffade mest på en massa nytt folk överallt, vi åkte inte ens någon karusell :( haha, vet inte ens om där var några roliga men ändå, typ det bästa ju.

jag & emelie stod och dansade och skrek/sjöng med mina storasystrar och ross, det kändes ganska konstig att vara full&festa tillsammans med dom ett tag, men ändå ganska kul. kvällen slutade i en taxi hem till basse där vi somnade typ tre, helbra kväll (y) 


ikväll blir det kanske kanske felicia om hon inte sticker till la karneval istället. hon kom ju hem idag så hon har inte hunnit vara där något. själv orkar jag inte sticka dit ikväll igen, same shit och man gör av med sjukt mycket pengar :( lille eric saade kommer säkert få hundra småtjejer som kollar ändå haha, och det är inget jag känner att det gör något om jag missar.


jag känner för att göra ingenting och bara vila, för sen är det jobb sista dagen innan jag är ledig tio dagar :D då blir det skanör en runda, kanske halmstad också? hoppas :D

Av Adina - 16 juli 2010 18:31

det blev inget stenbrott igår, pga vädret, såg inte ut att bli fint alls på morgonen..

istället gick jag & erika en runda på entré, jag hann träffa emma & jen snabbt och sen åkte jag hem till emma och sov där. varit där hela förmiddagen & halva eftermiddagen också, bara chillat och snackat vid hennes pool (: tagit igen månaden vi inte setts på, för nu åker hon till rhodos & sen kroatien så får passa på innan, ha det bra där gumman <3


nu blir det snart in till stan, festa lite och gå en runda på karnevalen & ikväll sover vi hos basse. härligt att vakna med bara tio minuters gång till jobb :D puss på er!


  

tappat all färg för att jag jobbar, suck :(

Av Adina - 14 juli 2010 20:47

KOMMER BLI EN TOPPEN-FREDAG KÄNNER JAG PÅ MIG (:

Av Adina - 14 juli 2010 19:44

var på bob01(hahaha) ganska många timmar med emma & jen idag, solat & badat & sånt härligt. efter det handlade jag och emma massor av billigt smink, smycken & annat sånt i källaren, blir inte så billigt efter ett tag när man shoppat mer än man borde ändå haha (:

vi träffade också sex poliser och fyra vakter på hm, de grep någon kille och en tjej blev bortförd skrikandes, såklart blev hm mer smockat än någonsin på två sekunder  med alla nyfikna svenskar haha! typiskt sverige egentligen, sjukt pinsamt.


imorgon blir det erika, vi följer förmodligen med tjejerna ner till dalby stenbrott och badar, sen följer emma med mig hem och går en runda på karnevalen tillsammans ser det ut som (: pussciao

Av Adina - 13 juli 2010 23:31

  

haha hittade en drogad bild från när vi firade mig för nästan en månad sen, var ju ingen som fotade under kvällen ändå, finns nog totalt fem foton eller något, lite synd :P här har vi mig, jennifer & jack iaf, i våra inte allt för snygga men varma jb tröjor (: puss på oss!

Ovido - Quiz & Flashcards