Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Adina - 10 juli 2010 23:20

inte glömt bort bloggen, haft massor att göra bara som jag satt framför datan såklart.


i torsdags stack jag in till lund tidigt för att möta upp emma & åka till stranden i lomma. hittade niklas på vägen också så hann snacka lite smått, trevligt. jag & emma solade, badade & åt tillsammans, innan det började regna & vi bestämde oss för att åka hem innan vi möttes upp på kvällen igen. imed vi trodde det skulle regna hela kvällen, så stack jag, emma & stephanie till hemmakväll hyrde shutter island & precious och köpte ett & ett halvt kilo godis haha, billigare då iaf ;D filmerna var helt okej, men mina förväntningar på leonardo dicaprio var ju lite högre. natten fortsatte & vi tre tryckte ihop oss i emmas en & tjugo säng, varmt, trångt men ändå ganska mysigt. 


igår vaknade jag i eslöv hos emma, tog tåget redan vid tolv med steff för att jobba, underbart eller vad? kvällen & början av natten fortsatte i bjärred på marcus fest, ganska trevligt ett tag sen hände något jag verkligen inte förstår någonstanns. har mått dåligt hela dagen, inte roligt att jobba idag, verkligen inte. har knappt kunnat äta idag, stå upp & röra mig, men har varit tvungen ändå. 

när jag kom hem somnade jag på soffan en halvtimme med linnea i famnen, söta melinda la en filt över mig och tog vår sån huvudmassage-grej och skulle försöka massera mig. hon trycker lite hårt & vet inte hur man ska göra riktigt så jag vaknade, men gud vad jag älskar henne & hennes syster. hennes pussar & kramar, sättet hon ler på och bara är helt underbar utan några som helst tankar på att man kan vara egoistisk eller taskig. fin unge, och hon är bara tre, galet <3 


jag hade planer på att sticka till emmas pool & grillkväll, men jag bara ramlade ihop typ så fick stanna hemma. så istället kollade jag på filmen fear, faktiskt bra & lite smått läskig. 


tror det är ungefär så mina dagar har sett ut, nu ska jag försöka sova bort allt som är jobbigt just nu och sen är det jobb imorgon igen. puss på livet när man mår som sämst haha, men alla har sina dåliga kvällar. det var faktiskt mycket bra som hände också, även om jag inte förstår varför eller kommer ihåg i detalj. 


seeyaa


Ovido - Quiz & Flashcards