Alla inlägg under januari 2012

Av Adina - 21 januari 2012 11:30

när ni läser detta är jag på plats sedan fredagskväll i falkenberg och ska precis tillsammans med tio härliga människor överraska fina emilia med fem/tiokamp, mys på ästad spa och tre rätters middag i vinkällare med övernattning. förhoppningsvis har vi en riktigt lyckad helg, kommer hem på söndag eftermiddag, kväll med en snabb update innan jag ska ut igen. 

Av Adina - 19 januari 2012 21:20

det är inte det att jag tvivlar på att du kan få mig att le & skratta, för det vet jag om. jag vet bara inte om jag är beredd att ge hundra procent hjärta och vilja för att verkligen ge det en ärlig chans. det känns som att jag mår alldeles för bra nu för att riskera det på något som kanske inte ens blir det minsta bra, det finns mycket att bevisa för mig. 


okej, facebook är inte det bästa just nu kanske. antingen så väljer folk att uppdatera att det snöar, eller så påpekar man att alla skriver att det snöar, de sista som väljer att skriva något meningsfullt ikväll är de som skriver något ironiskt i stil med att "solen skiner, härligt" och tycker de är astuffa. jag känner inte att jag vill tillhöra någon av dessa faktiskt, så jag väljer att kommentera att folk kommenterar det på min blogg istället. tufft det också, haha. nä, snön är väldigt mysig sådär utanför fönstret. så bara den inte finns kvar imorgon så är det lugnt, eftersom jag gärna vill komma någonstanns med tåget imorgonkväll.


precis kommit hem från elin, varit där hela eftermiddagen tillsammans med emilia. vi har bakat torra kanelbullar som jag gav bort efter att ha smakat en själv. inte precis perfekta med andra ord. annars idag har jag fått mitt nya pass, skrattat så tårarna rann nästan på bobos som vanligt utflippade lektion och dessutom anmält mig till prag-resan i maj. nu borde jag packa inför helgen, men jag vet att jag kommer sitta kvar här och kolla ett avsnitt revenge istället.







Av Adina - 18 januari 2012 17:30

hemma med lite mer teori i huvudet och några fjärilar i magen. blev bjuden på date på söndag, :) en av killarna som gjorde halkan samtidigt som jag kom fram idag, kramade mig och snackade lite innan han bara frågade rakt ut. inga spel, inget "leka svår" eller något alls. bara ett enkelt, "tycker du är hur härlig som helst, vad sägs som att käka något på söndagkväll". älskar sånna killar, med tillräckligt mycket guts och självförtroende att ta initiativ utanför krogen också. 


annars då? indienflyg är äntligen färdigbokat och klart, visumansökningstiden har blivit framskjuten (med tanke på mitt långsamma pass) och allt är förmodligen helt klart på måndag. spanienflyg & extraboende fixar vi också nu i dagarna. ser framemot en härlig helg och har förhoppningsvis körkort i handen innan vi sätter oss på planet den 19 februari! har alltså inga problem i världen, livet leker och jag älskar det. :) 

Av Adina - 18 januari 2012 06:15

tidiga onsdagsmorgonar hatar man sig själv för att man valt att läsa engelska C som extra kurs. annars hade jag inte börjat förrän elva och kunnat fortsätta sova med ciara i famnen ett par timmar till. ikväll hänger jag på körskolan, ska plugga teori och ha en körlektion. förhoppningsvis träffar man någon av de man hunnit lära känna så blir det inte riktigt lika drygt att göra datatester :) 

Av Adina - 17 januari 2012 20:47

kom alldeles precis hem från en härlig eftermiddag på det nya äventyrsbadet i eslöv. japp eslöv, och ändå var det väldigt fint. jag, carro, elin, jack, nicklas, adrian och rasmus gjorde badet osäkert i några timmar. plaskade i den varma sköna babypoolen, hade djupa samtal och vattenkrig i bubbelpoolerna, åkte sjuka vattenrutchbanor alla sju på en gång (hela min kropp kommer vara fylld av blåmärken imorgon) och bastade med nakna medelålders. har skrattat något enormt, jag är sjukt barnslig när det kommer till sånt här. jag bara älskar att vara den som åker allra fortast, blir mest blöt och ser mest förjävlig ut när man kommer upp igen. jättemysig dag med underbara människor som man hittar på saker med alldeles för sällan. härligt sömnig blir man efter att man badat länge också, mysigt att hoppa i sina skönaste kläder nu och bara verkligen chilla. & le, för att jag har så underbart sjuka vänner. 

:)

Av Adina - 15 januari 2012 19:22

mysig fika och eftermiddag hos elin. jag, elin och amanda fick en catch up av emilia nu när hon äntligen är hemma igen. känns verkligen som om hon varit borta typ två månader fast det bara gått tre veckor.

nu ska jag mysa med datorn i knäet och how i met your mother på tvn, bra söndag.

Av Adina - 15 januari 2012 08:17

hatar att vakna åtta på en söndagmorgon och inte kunna somna om. allt eftersom jag började fundera och bli orolig när jag vaknade till. tycker inte alls om att inte ha allt under kontroll. sitter med indien-papperna och skriver ner alla frågor, alla tankar och alla kom ihåg. ska läsa igenom allt en extra gång och idag köper vi flygbiljett. men jag gillar inte alls att polisen är fem arbetsdagar försenade med mitt pass och att visumansökan inte kan skickas in utan. jag kommer inte bli lugn förrän allt är helt fixat och klart. just nu hoppas jag bara att tiden går riktigt långsamt tills den 19 februari så jag & elin verkligen hinner med. kontrollfreak? ja, ibland. när jag tycker det är något viktigt. ovanpå alltihop måste vi fixa flygbiljetter till spanien den 17 mars, önskar att någon kunde göra allt åt mig. hade det bara varit jag hade det inte varit några problem men jag vill ju tajma med alla andra som också åker, känner jag de rätt kommer det inte göras förrän om några veckor när flybiljetterna stigit rätt mycket i pris. ganska onödigt med tanke på att det inte direkt är en drömresa vi ska på, utan mer ett kul måste. 


stora problem huh? haha, skoja inte med mig när det kommer till resor. jag måste ha stenkoll, annars blir jag rastlös och nervös. fråga tjejerna inför marbella när jag stressade över flyg och fixade boende, tog exakt allt i egna händer och mer eller mindre tvingade de att tycka om mina förslag. 

Av Adina - 15 januari 2012 00:45

hemma igen efter en kväll med serien castle, godis, sällskapsspel och middag. erika och tim är det sötaste paret jag känner, vet inga andra som är så söta och perfekta för varandra. så vill jag också ha det, vara sambo och lycklig i en fin lägenhet med någon jag verkligen älskar. fast kanske inte riktigt än, om jag känner mig själv rätt. men kan inte låta bli att bli lite svartsjuk på deras förhållande, så fint och äkta. det är liksom bara självklart, allt faller på plats av sig själv. precis så som ett förhållande ska vara i mina ögon. 

Ovido - Quiz & Flashcards