Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Adina - 24 januari 2012 17:02

bästa idag, klumpig men otroligt söt kille kommer stressad in på tåget. slår sig ner bredvid mig men typ tappar balansen när han ska sätta sig så han ramlar in i mig. jag kan inte låta bli att skratta så han kollar på mig snabbt generat och ber om förlåtelse. sen börjar vi le och skrattar igen. snackar litegrann sådär allmänt innan det är dags för mig att hoppa av. jag ska ju inte vara sämre så jag reser mig rätt tidigt, säger att det var trevligt att träffa honom och ska precis till att gå innan tåget stannar till helt oförberett. jag, snubblar till och hamnar i killens knä. väl där kan jag inte sluta skratta, och han skrattar precis lika mycket. satt kvar eller snarare låg kvar ett tag (alldeles för länge, haha) innan jag kunde resa mig och skynda mig ut skrattandes med tårar rinnande ner för kinderna för att hinna innan dörrarna skulle stängas igen. folk kollade på oss som om vi var dumma i huvudet eller nyförälskade eller något. snacka om att klicka perfekt. har aldrig skrattat så mycket med någon jag inte känner innan, ångrar att jag inte frågade vad han hette eller något alls. förhoppningsvis ser man honom i lund igen. sånt här händer bara mig, det är sjukt. men en lika klumpig pojke som mig själv är inte det sämsta kanske? som dessutom hade dödligt god parfym på sig. hahaha, vilken tur att han var så underbar så det inte var den stelaste på tåget. pallar inte mig själv ibland, jag är riktigt pinsam. 


nu i eftermiddag har vi haft besök av en marsvins-nyfiken nadja, så söt. ikväll blir det kanske bio med några killkompisar, skulle gissa att det är någon typisk killfilm de ska se men jag är så sjukt sugen på bio och bio-popcorn så jag kan se vad som helst nästan. plus att det är betydligt roligare att flippa med de istället för att sitta hemma en tisdagkväll. 

Av Adina - 24 januari 2012 09:57

nu är jag alltså marsvinsmamma till två små bebisar. trodde inte de skulle vara så små som de faktiskt är, så mjuka och fina! jag & diana hade problem med namnen igår, till sist letade vi i en cocktail/drink-bok efter namn och hittade en sådär trettio stycken som vi valde mellan. hon fastnade för cocobell, någon slags kokosdrink, gissar på malibu-aktigt. hon kommer kallas bell eller bella. den andra har sån mjuk brun färg med vitt på huvudet så det fick bli dooleys istället för tequila som vi tänkt från början. inte hundra på namnen än, men det blir säkert bra. söta är de iallafall, & sjukt nyfikna och sociala. ska ta en bild på de senare idag när jag är hemma igen. förstår ingenting än, det var väldigt impulsivt. men ska ta hand om mina små kärlekar så bra jag bara kan. vet att de kommer bli populära bland alla syskonbarn iallafall. det är ett som är säkert. 

Ovido - Quiz & Flashcards