Alla inlägg under april 2012

Av Adina - 5 april 2012 09:38

min hårfärg, hm. väldigt ljust i hårbotten så har jag det uppsatt ser jag i stort sett blond ut, faktiskt inte särskilt dumt. snyggt nu när jag är brun. topparna som är färgade kanske femhundra gånger har inte tagit åt sig lika mycket färg och är därför fortfarande bruna men lite ljusare. jag är glad att jag gjorde slingor och ingen hel färg. trodde man skulle kunna lyckas att få det ljusbrunt men hon sa att man var tvungen att ta det allra starkaste blekningsmedlet för att få mitt mörka hår hyfsat ljust. ganska snyggt, absolut inte misslyckat, men jag är sugen på att sticka dit bara om någon vecka igen och lägga i fler så det bruna i topparna försvinner ytterliggare lite och det blir ännu ljusare. 


idag står körlektion och jobb på schemat. efter jobb ska jag möta upp emma i lund för lite mys eller äventyr. har faktiskt ingen koll på hennes planer av ikväll men jag hänger på. har fortfarande ont i svanken efter att ha dansat flera timmar i fredags, sjukt. kommer bara ihåg hur roligt det var så lätt värt det, men jag måste dansat intensivt haha. & steve's kommentar på dansgolvet som sitter kvar; you just looove the attention, right?  riktigt bra kväll det där, även om ryggen känns (: puss. 

Av Adina - 4 april 2012 08:20

bara jag som tycker att bieber börjar påminna lite om timberlake, han har växt enormt. han kommer nog inte vara hatad av ingen som helst anledning så länge till. jag vaknade tidigt förväntansfull för att fixa håret i eftermiddag och för att köra körlektion. jag är snart klar med mitt fucking körkort. hoppas allt går som det ska nu så jag kan vara ännu gladare och nöjdare ikväll. nu ska jag slänga på lite smink och ta mig till körskolan för att plugga datatester, puss. 

Av Adina - 3 april 2012 17:46

finns det något bättre än att bli hembjuden på hemmalagad pizza en onsdagskväll efter att ha pluggat teori på körskolan en hel dag och suttit timmar hos frisören? tror inte det. min onsdagskväll kommer bli perfekt med mysigt sällskap. 

Av Adina - 3 april 2012 09:50

precis fixat en tid för klippning och ljusa slingor, imorgon blir jag mitt ljusaste jag någonsin. absolut inte något fult försök till att bli blond, utan snyggt ljusbrun. som jag längtat, kommer bli snyggt till min, just nu rätt bruna kropp!

nu ska jag snart åka in till körskolan och köra en lektion innan jag möter upp lillasyster som varit hos pojkvän och tar oss till storasyster för att mysa där i eftermiddag. neo har tydligen lärt sig att ta sig runt på golvet riktigt fort, sötnos. kvällen är fortfarande inte planerad till 100%, puss. 

Av Adina - 2 april 2012 17:47

hemma igen, faktist nästan exakt nu. har bara pussat lite på vovven först, lite sjukt vad data-abstinens man får. våra veckor har varit bra, benissa var inte direkt något ställe man skulle åkt till på semester om det inte var för att vi skulle jobba men vi gjorde det grymt kul i vår smått läskiga lägenhet för sex personer ändå. inga småfighter eller någonting alls faktiskt, bara en massa skratt och humor på min sjuka nivå. perfekt att vara sex, förutom när man skulle ta taxi. och några killar till förutom nico hade inte skadat. annars har vi hunnit med att:


*snea exakt alla utom jen & nico i benidorm så att vi fick ta taxi hem vid fyra redan efter att ha spenderat två timmar hängandes över varsin toalett på en sexklubb (vilket vi inte ens märkte att det var när vi gick in). 

*lyckas fullborda en lyckad natt i benidorm och komma hemramlandes vid nio, trötta men glada som få. 

*väckt alla i hela lägenheten genom att knacka hårt i en bokhylla i sömnen eftersom jag bestämt skulle in på ett slott i min dröm. 

*fått klagomål av grannarna för att ha, håll i er, eldat på balkongen och låtit lamporna vara tända i rum vi inte använde.. snacka om att känna sig iakttagen. 

*spenderat en fin dag på stranden och tillbringat säkert en och en halv timme i samma klädaffär eftersom vi är så veliga allihop.

*ätit mexikanskt på en sjukt skum restaurang.

*imiterat samma två personer i timtals, fastän ingen av oss lyckas det minsta bra. 

*blivit rädda för en läskig ramblas som såg ut som edward scissorhands.

*fått sminkborstar av borgmästaren.

*tappat bort nico flertalet gånger när han dansat runt.

*skrattat åt att nico får en massa gay-ragg när han dansar runt.  

*vaknat med röda märken på magen (som jag fortfarande har kvar) efter stora självlysande smileyklistermärken.

* följt med nico när han solade i det äldsta och mest ofräscha solariet jag någonsin sett. back to the 80'ies! fick cancer i ögonen bara av att se det, och nico fick 50+ solkräm som hon tvingade på honom, och han brände sig ändå, hm. 

*skrattat när emma sjukat sig med sina kryckor så folk har blivit arga eller tyckt hon varit konstigt. 

*kört den nya, jättelilla elbilen renault twizy på min praktik, riktigt kul. 

*skrattat åt en kille som blev rädd för en liten pojke som han trodde var en hund. 

*skrattat åt en man i femtioårsåldern som dansade uppe på en scen så att tjejerna som försökte dansa sexigt där upp blev arga för att hans grymma discomoves tog upp hela platsen så att de kom liksom bakom allt, jätteroligt. 

*lärt känna två jättetrevliga skånska killar på flyget dit som jag spelade kort med och faktiskt kände riktigt bra efter de fyra timmarna. 

*kollat eva och adam & tzatsiki, nostalgi haha, typiskt emma att ha sånt nerladdat (:

*käkat tapas med bästa lärare bobo, som avslutades med shots.

*varit på festival med hundratals smällare överallt, stackars steff.

*varit stamkunder på masymas och nästan bara ätit onyttigt.  










Ovido - Quiz & Flashcards