Alla inlägg under april 2012

Av Adina - 14 april 2012 08:42

sista american pie, kanske inte lika bra som de andra men fortfarande rolig. vi hade kalle bakom oss som kastade popcorn, pillade i mitt hår och var allmänt störig med kommentarer hela filmen (det är ju han!, HAHAHHA, barney! (; kvällen avslutades på viggo med lite dricka, lärde känna en konstig påverkad tant och fick fyrkantsförslag från en random simon. kom hem rätt sent och nu ska jag iväg och jobba, hade gärna myst i sängen några timmar till, sovit bort huvudvärken. 

Av Adina - 13 april 2012 16:11

idag myser jag på bio med fina emilia, får se om vi tar en drink någonstanns efteråt också bara för att maxa fredagen liksom :) har hunnit med en runda inom syster för att pussa lite på nadja & se neo krypa för första gången också, världens sötaste. en fin fredag den trettonde tycker jag ändå. har bokat mitt "fallskärmshopp" också, inte riktigt fallskärm men nästan. så söndag om två veckor kommer jag nog ha en del fjärilar i magen och göra något jag kommer minnas länge.

Av Adina - 12 april 2012 19:00

har beställt en fin studentklänning nu, hoppas den sitter helt perfekt på min lilla kropp nu också så jag slipper tänka mer på det sen. en sån spännande silikonbehå utan band fick följa med också, har aldrig testat men alla jag känner som har är jättenöjda. pushar en del och kan bäras under allt när man inte vill att någon bh ska synas. studentmössan, snygg jacka (som förhoppningsvis inte ska behövas) & smycken har jag redan, så det är bara skor också isåfall för att det ska bli en hel outfit, skönt.

annars då? har blivit lite smått beroende av en person haha. min mobil är fylld av sms sen de senaste dagarna, mysigt (: klarade "lilla uppkörningen" utan några som helst anmärkningar också, han tyckte jag var hur lugn och fin som helst. känns superbra inför den riktiga som nu är bokad :) något datum vill jag inte säga, men hyfsat snart. känns säkert och bra, nervös kommer jag säkert bli men just nu känns det inte skrämmande alls. 

Av Adina - 10 april 2012 17:00

braaaaaaaa dag, jag är hur glad som helst faktiskt. gör inget alls att det regnar :) tänk att små saker kan få en att bli så löjligt glad, det tycks om. hoppas det fortsätter såhär, jag har inget emot att vara lite smålycklig 24/7! mysig dag i malmö med steff eftersom vi slutade tidigt. helgen börjar se fint planerad ut också, nya american pie + biopopcorn med emilia på fredag och en något fortfarande ofantasifull lördagkväll med kevin, längesen jag såg båda dessa vackra ansikten nu, så mycket att ta igen! :) nu ska jag äta för jag är hungrig som en bjööööörn och har supergod middag i ugnen. puss. 

Av Adina - 9 april 2012 10:03

mysig kväll igår, såg the ugly truth för säkert tionde gången med fint sällskap. vaknade lite tidigare än jag behövde & sitter nu med en kopp te och projektarbetesrapporten framför mig. försöker fixa till den så bra det går nu innan sista inlämningen. en hel del som ska rättas, suck. sen är det jobb hela eftermiddagen, förhoppningsvis mycket mer folk än i lördags. japp, that's my life. massor av jobb och mycket skola som ska fixas nu de närmaste veckorna. har en helg med party och bartenderutbildning i göteborg om tre veckor att se framemot iallafall. 

Av Adina - 8 april 2012 19:17

fint släktkalas idag på något restaurang-aktigt i klippan. namngivning för lilla alva (mitt kusinbarn) och samtidigt fest för fina moster som fyllt jämnt. god mat och massor av tårta, min mage ser ut som en ballong för tillfället haha. av med tighta kläder nu ett tag iallafall tills jag vet hur kvällen blir och om det ska snyggas upp eller mysas ner helt enkelt (: jag är trött samtidigt som jag har hur mycket energi som helst, vill mysa med någon på samma gång som jag är lite sugen på en drink eller två. den som ringer upp mig först får mig haha, har bara gett en massa förslag till olika vänner. men alla är så trötta & tråkiga på söndagar bara. har inte så mycket mer att berätta faktiskt, mitt liv är inte direkt det mest actionfulla just nu. puss. 

Av Adina - 7 april 2012 16:47


nu ska jag äntligen få träffa min allra finaste vän och mysa i timmar, som jag saknat dig. jobbet var ingen hit idag, knappt några kunder så man hade inte mycket att göra, ganska segt. tommy skrattade när jag gick runt och gäspade hela tiden och drack minst fem koppar kaffe för att få energi. just nu är jag så jävla sugen på att boka och betala bartenderutbildningen så jag har något att se framemot efter den långa sommaren med massor av jobb. jag ska förmodligen åka själv (helst) och skaffa enormt många nya vänner, ha tre sjuka veckor att komma ihåg hela livet tillsammans med allt annat jag gjort och ska hinna med i framtiden innan jag skaffar familj & annat.   

Av Adina - 6 april 2012 09:59

duscha nu och sen åker jag till jobb. hoppas det kommer lika trevliga och handsome killar och hälsar på idag också (; annars kommer kusin ikväll, inte mycket annat planerat. kyss. 

Ovido - Quiz & Flashcards