Alla inlägg under augusti 2010

Av Adina - 13 augusti 2010 20:46


    

Av Adina - 13 augusti 2010 20:18

mina vecka hittils:


tisdag: vaknade tidigt och stack snabbt iväg til burlöv och senare också malmö på shopping runda med fina erika. hittade klänning till bröllopet :D köpte också en  lyxig behå till (: träffade felicia på kvällen och hade en sjukt flummig kväll med god mat och massa skratt, haha skrattar bara jag tänker tillbaka, sjukt härlig människa. 

onsdag: jag och steff hade planer på stora spontana äventyr, men vädret förstörde allt. så det blev väla istället, shoppa & fika när det är busväder ute, finns det något bättre eller mysigare? -nej, och särskilt inte när man är med stephanie (: hade planerat att sticka dit ett par timmar och kolla litegrann, slutade nio timmar senare med stora shoppingpåsar, skratt, skämt och sång på en öde-tågstation. var hemma typ tio, sjukt härlig dag. saknat dig massor Steff <3

torsdag: jobbade och hade planer på att bara ta det lugnt hemma sen. men emma smsade och fick mig att åka till eslöv för att joina henne, en bra thriller, chips & popcorn i åskvädret. mysigaste på länge! men mycket sov vi inte.. haha

fredag: jobbat åtta långa timmar, emelie och basse ville att jag skulle komma dit efter jobb. men kände att jag inte orkade och nu är jag faktiskt ganska glad att jag inte stack dit, måste träna låtarna inför bröllopet. dom har blivit tre.. :o


imorgon blir det jobba igen med jessica (: vi ska hitta på något efter jobbet också, vet inte vad än, men det kommer bli kul. var bra kompisar när vi var små & nu råkar vi jobba på samma ställe, så det har blivit att vi snackat igen, sju år senare, kul (y) puss 


Av Adina - 13 augusti 2010 19:58

ganska många dagar sen jag kom hem från gotland nu, men har inte haft någon tid till datan. sätter mitt sociala liv före faktiskt (: men mina lediga dagar ute på ön var mysiga. fin konfiramtion, mina tre fina flickor som konfirmerade sig, en lyckad fest efteråt och den natten avslutades med bad i gotlands kalkbrott. sjukt häftigt, typ hel-klart vatten och höga klippor att hoppa ifrån i mörkret när solen gick ner.

dalby stenbrott och "titanic" på bo01 är ju inget i jämförelse ;)

hann såklart också med shopping-gatorna i visby och murarna runt om.

knappt några folk på båten hem imed medeltidsveckan, typ 700 max (får plats det tredubbla), alltså blev det en väldigt lugn hemresa med mycket utrymme och inga köer till affären på båten (: var hemma-hemma ungefär halv tre på natten med en sjuk gammal hund. dumma hund, sätter i sig en av tvättsvamparna till bilen med en massa kemikalier & tvättmedel på. gott? hon är ju inte världens yngsta heller, men som tur var återhämtade hon sig efter ett par dagar igen. 


  

Av Adina - 5 augusti 2010 19:59

jag är lycklig, vaknade hos erika efter en lång mysig natt (älskar när det regnar utanför fönstret när man ska somna och man delar säng med någon man tycker om), klar med de åtta arbetsdagarna på rad, alla här hemma är på toppenhumör och tidigt imorgon sticker vi till gotland. så skönt att komma iväg och ta det lugnt. ska faktiskt bli skönt att träffa Diana på söndag också, faktiskt saknat henne mycket mer än jag trodde jag skulle erkänna dessa tre veckorna. känns konstigt att vara "ensam-barn". även om det har sina fördelar också ;) mamma & pappa fjäskar mycket mer, hämtar mig överallt och jag får bestämma en massa saker.

min lilla lillayster som alltid tar mina grejer och tror hon är bäst i världen, varför saknar jag henne? <3


  

& dettta var absolut den enda bilden jag hittade på henne som inte är typ från när vi var små. har inte tillgång till alla hennes ego-pics ;) kanske tur..

Av Adina - 3 augusti 2010 21:34

       

ungefär såhär (------------------------) trött är jag nu, fina påsar under ögonen va? mina ögon är bruna på bilden, mamma tycker jag är jättelik pappa med hans bruna ögon och tydliga kindben. men jag tycker inte mina kindben är särskilt tydliga? typiskt mammor, ska alltid se likheter i allt ;)

imorgon blir det jobb och sen sover jag hos erika (: ingen uppdatering då, puss på er.

Av Adina - 3 augusti 2010 21:05


I remember when I used to make you laugh,

I don't wanna be stuck in the past,

but you're all that I have that I had.

It should have been me and you,

It could have been you and me.


<3

Av Adina - 3 augusti 2010 08:54

hatar att gå upp morgonen, tror jag fått sova ut riktigt ordentligt max tre dagar eller något detta lovet, jag är alltid trött. jag har precis duschat och satte mig vid datan för att träna lite på låtarna inför bröllopet, men tydligen har jag dragit på mig någon förkylning så det går inte riktigt som jag vill. får lyssna och läsa texterna istället haha. halv tio åker jag till kävlinge och sen från tolv är det jobb fram till sex, underbar dag.. ikväll är det nog inte lönt att göra något speciellt heller, ska jobba redan klockan tio. blir kanske mysa med någon, (: det är väl vad jag orkar efter jobb. haha, jag har blivit riktigt osocial & tråkig känns det som.

på fredag åker jag till gotland iallafall, något att se fram emot haha (:

Av Adina - 2 augusti 2010 22:56

     


If I had you, life would be a party, it'd be ecstasy. 

Ovido - Quiz & Flashcards