Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Adina - 2 augusti 2010 22:56

     


If I had you, life would be a party, it'd be ecstasy. 

Av Adina - 2 augusti 2010 22:23

min dag: vaknade hos emelie, mysigt men varmt att sova tillsammans, vi håller typ om varandra och ligger helt nära när vi sover också så man vaknar då och då av att de är för thight. ändrar från att hålla om till att hålla hand, det roliga är att det sker automatiskt i sömnen. ingen av oss är vakna eller medvetande haha, sovit tillsammans mycket eller vad? 

pappa hämtade mig iallafall så jag fick komma hem, äta & duscha innan jobb. sen har jag jobbat mellan tolv och sex, mamma och pappa hämtade mig på jobbet så kom hem hyfsat tidigt. och nu precis har jag kvällsridit en ganska lång tur med sockersöta felicia (: faktiskt väldigt mysigt. snackade nästan en timme med emilia också, shit det är bara en månad tills hon får en liten söt bebis. längtar massor, (: 


& nu ska jag snart sova, ska hinna med en sväng till kävlinge innan jobb imorgon också. träffa melinda & linnea, lilla stackars melinda har klämt fingret i dörren så hon måste åka och lägga om det imorgon. aw, vill bara pussa och trösta henne i timmar, fastän det är typ glömt i en treårings ögon imorgon. puss på er.

Ovido - Quiz & Flashcards