Alla inlägg under augusti 2010

Av Adina - 22 augusti 2010 20:56


haha, sjukt söt. jag visste knappt vad smink var när jag själv var fem. 


Av Adina - 22 augusti 2010 19:38













  

Av Adina - 22 augusti 2010 19:15

min helg har varit mer än okej (: jobbat en del timmar, men ändå hunnit med malmöfestivalen, dela säng med felicia, hästarna en sista gång och fotat lite med syster (: taggar inför mf på onsdag, ska dra ihop ett gäng sköna människor tänkte jag, sen träffar man ju ännu fler där inne (: nu är det bara skola en vecka till sen är det bröllop, tiden har sprungit iväg och jag borde ha tränat på sången mycket mer.. har lite smått panik, har blivit förkyld ovanpå allt så det är inte det bästa att anstränga den för mycket, hoppas det blir bra till helgen så det inte blir jobbigt då. man vill ju att det ska bli så fint som möjligt. 


sitter och lyssnar på emd's version av save tonight, kommit fram till att texten passar mycket bättre in på deras lugna version än det snabba orginalet. mm, mysig låt<3 


E.M.D – Save Tonight

Go on and close the curtains 

cause all we need is candle light 
You and me and a bottle of wine 
going to hold you tonight 


Save tonight 
and fight the break of dawn 
Come tomorrow 
tomorrow I'll be gone 


It ain't easy to say goodbye 
darling please don't start to cry 
Cause girl you know I've got to go, oh 
lord I wish it wasn't so 



Av Adina - 22 augusti 2010 19:08

väntade ganska länge på mamma och pappa som skulle hämta mig efter jobb, men fick society av ett par söta humlor haha. fram med mobilen såklart (: 


   

  

Av Adina - 19 augusti 2010 19:10

kom precis hem, hunnit leka i skolan, klippa mig och sjunga igenom mitt solo massor, nu sitter det perfekt med min sång till gitarren, skönt! 

ikväll ska jag färga mitt hår också, sen hoppar jag nog ner i sängen tidigt. börjar redan halv nio imorgon med matte-lektion, back to reality..

men det var kul att se alla osäkra ettor, väldigt snabbt men hann känna igen några ansikten :) är ensam hemma nu också, så ska koppla in högtalarna och sätta på hög musik medan jag fixar mitt hår, allt är på topp just nu :) det gör faktiskt inte så mycket att sommarlovet är över. (y)

Av Adina - 18 augusti 2010 21:06

det var verkligen inte min & emelies dag igår, hände massor av skit men vi skrattade och tog det bra iallafall. kan inte vara perfekt alltid ;D dagen slutade bra i kågeröd iallafall, mysigt att sjunga tillsammans & med gitarr till.

vi bytade ut if i used to love you med daniel lemma till all for love med bryan adams (/EMD). gick helt enkelt inte att spela den första på gitarr så vi bytade, men det var ett bra val tycker jag. denna är roligare & enklare att sjunga & få till fint, plus att den har en finare text också. say you say me fick vi också till utan problem. mitt lilla solo med som en saga var lite svårare, vi hade nämligen inga gitarr-akord, så vi fick gissa oss fram till någon gitarrversion med hjälp av piano-akorden. gick helt okej mot slutet, och imorgon ska vi träffas och öva igen, så det blir säkert bra :D 


har fått klipptid imorgon också, överhärligt att få bort det slitna och färga det mörkt igen. me like (h) bli fin inför bröllopet haha.


idag har man fått träffa klassen snabbt igen också, efter (den väldigt innehållsrika ;)) halvtimmen i skolan stack vi tjejer plus gustaf till subway, och sen vidare ut på stan i malmö (: skönt att allt är som vanligt igen och man får träffa alla varje dag precis som innan. köpte en ny sportbh till nu när jag, emma och steff ska ta tag i träningen på riktigt och ett armband till bröllops-klänningen. vi fikade på espresso house innan vi skildes åt, mysig dag. 


just nu sitter jag med texterna framför mig och övar lite så att alla låtarna ska sitta perfekt snart förhoppningsvis, pussss!

Av Adina - 16 augusti 2010 22:20

min dag har varit bra. varit hela dagen med ems(l) bland annat suttit och taggat inför malaga och barkursen haha, allt verkar perfekt! vi vill verkligen åka nuu, och det är mindre än två år kvar, hahahaha! äh tiden går fort ;) 

nu ikväll har jag varit duktig och städat mitt rum, tog två & en halv timme. och min lillayster hjälpte mig med en timlön på 100kr, haha jävligt långsamt jobbat dock.. ;D

nu sitter jag här med min allergi, värre än någonsin fastän jag tagit alla dammtabletter, näs-spray och pulver jag har.. segt. men rummet är fint iallafall, får vara glad för det (: måste vara fint om jag nu får besök nästa vecka ;)<3


imorgon blir det lund på för/eftermiddagen, och sen in till helsingborg på kvällen. äta ute med katja & ross och sen vidare för att träna inför bröllopet med hennes pappa som ska spela när vi sjunger (: kommer nog bli en bra sista dag på lovet.

tycker faktiskt det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till alla vänner, känns konstigt att inte träffas varje dag. sen ska ju jag, emma & stephanie köpa träningskort också, och ta tag i träningen på riktigt! härligt ;D saknat det detta året, inte tränat alls lika mycket som jag brukar, har bara varit dansen, men nu jävlar :D beach 2011 hahaha ;) 


  

älskar denna bilden fastän det inte är bästa kvaliten :) sötare får man leta efter<3

Av Adina - 15 augusti 2010 22:22

var på bio igårkväll med jessica, vi såg den nya med leonardo dicaprio, inception. faktiskt riktigt bra film & bara leo är ju inte så dum att titta på ;) haha. sen satt vi och snackade ganska länge tills vi var tvugna att ta tåget, var typ död imorse när jag skulle upp och jobba, men det är härligt, haha (y)

nu ikväll har jag ridit en runda med felicia och suttit ute och snackat ett långt tag efteråt i solnedgången, sjukt mysigt (:

får se om hon kommer hit och bor här några dagar, eller om jag bor hos henne kanske när hennes mamma är iväg. hade varit kul, vi har knappt hunnit med varandra i sommar ju :( 

imorgon blir det emelie, niiiice (: 

pussyeah

Ovido - Quiz & Flashcards