Alla inlägg under november 2010

Av Adina - 18 november 2010 20:20

bra dag, fast mycket har man ju inte fått gjort haha.. som vanligt (y)

lång dag i skolan, slutade runt fyra. sen stack jag och emma in till lund, köpte någon grej till hennes hår och sen direkt till subway.(y) det är nog vårt ställe, vet inte hur många gånger vi ätit där tillsammans haha. 


imorgon är det fredag & helg, eventuellt blir det fest med viggo i malmö (: eftersom emelie planerat in annat med sin poooojkvän. men det blir nog nice! (y)


och på lördag ska jag & emma vara själva hela kvällen (: & natten kanske? 

en liten överraskning, mm, jag är på topp ;D haha!


sen vet jag inte om söndagsfikan med andreas & emelie fortfarande står kvar? hahaha, verkligen ingen som orkar ta tag i det & planera ordentligt. jag älskar mina vänner (; (y) 


mitt i allt ska jag försöka hinna med att göra mitt historia-arbete också, hm rätt stressig helg känner jag redan.. men det är bara bra :D älskar att ha allt framför mig!

Av Adina - 17 november 2010 13:50

upp imorse, taggad inför innebandyturneringen. duschar och sminkar mig, men när jag ätit frukost orkade jag inte ens resa mig. mådde inte bra alls :(

så är hemma idag och har världens skönaste outfit, emma's shorts och min allra största tjocktröja, mmmysigt! ska sätta igång med läxorna nu, fixa ett fotbad och te. sen är det bara att börja.

kommit på att det är en stuntman jag ska gifta mig med också (; hahaha! kollade på ett program om stunttricks & sånt innan, tvprogrammen är ju inte de bästa på morgonen. men man fastade ju direkt, snygga, modiga killar, med riktigt fina muskler haha (: som gör farliga grejer på arbetstid, mh ganska sexigt!


  

(:

Av Adina - 16 november 2010 22:20

haha mest random idag (: en kille som jag chattat med i kanske tjugo minuter, fastän vi inte känner varandra mer än några gemensamma kompisar på facebook, ringer och spelar gitarr & piano. haha, me like (y) 

Av Adina - 16 november 2010 22:01

eftersom emma för några veckor sen ville att jag skulle lägga upp något nytt klipp när jag sjunger, lägger jag upp ett nu med en låt jag vet hon älskar, gullig jag är huh? (: jag vet inte vad som har hänt med bilden, men det kanske är bra haha. det är första eller andra försöket, ljudkvalitén är inte på topp från en mobil och låten kan dessutom bli lite gnällig på vissa ställen, inte lätt att sjunga bredvid christina aguilera men haha, skitsamma, enjoy emma! & pssst, sänk ljudet ordentligt innan och ignorera ljudet i början, det blir bättre haha (: (y)

(du kan tacka mig senare för att jag förstör hennes låt men på ett fint sätt emma haha ;))



Av Adina - 16 november 2010 21:04

bra dag, fast har varit lite hängig hela dagen. gick hem på lunchen, för att jag inte orkade ha idrott och naturkunskap. åkte till kävlinge & hämtade linnea först, hon fick inte vara kvar på dagis för att hon tydligen fått ögoninflammation. sov lite med henne och försökte plugga lite, men slutade med att hennes små busiga lekar var roligare haha. då är läxorna verkligen tråkiga (; sen hämtade jag melinda ett par timmar senare. och nu ikväll var det middag med evelyns föräldrar, mina föräldrar, barnen och evelyn. sista middagen innan flytten, usch, vilken ångest att ha så långt till mina älsklingar som alltid får mig på bra humör. 


haha, tyckte det var rätt fett att tele2 läste min blogg igår och gav mig erbjudande om abonnemang (; fast får se, mamma är fortfarande väldigt inställd på telia. 


imorgon är det innebandy-turnering, får se om någon vill ta en fika och plugga med mig efteråt (: annars är det väl plugga hemma som gäller, imed jag inte pluggade något idag. fan, vilket tråkigt liv jag har i veckorna. saknar dansen. & träningen, som vi verkligen slarvar med haha. lägger hela skulden på emma & steff (;

Av Adina - 15 november 2010 19:55

första inlägget på min nya egna dator, wiho! (: det tog sin lilla tid för skolan att fixa allt, men äntligen har vi fått dom. nu fattas bara mitt mobila bredband, mamma & jag bråkar lite om ifall jag ska ha telia eller tele2. 


sitter iallafall hemma hos emma nu, i hennes nya sjukt fina säng som jag ska få vara med & "inviga" ikväll haha (; vi har precis ätit middag, och faktiskt pluggat en hel del spanska med caroline inför imorgon, duktiga tjejer (y) men det behövs pluggas mycket till, massor av spännande oregelbundna former.. 


första luciaträningen idag också, man känner verkligen av att det är jul snart (:




vet inte hur länge jag älskat denna låten, och den blir bättre för varje gång. 




Av Adina - 14 november 2010 20:50

väldigt lugn helg för min del, förkylningen har blivit bättre iallafall. 

jag har jobbat, ätit middag med barnen,  haft två lugna kvällar med tända ljus, film och popcorn i soffan, pluggat lite och fått en massa planer inställda. men det gjorde inte så mycket, känner på mig att det blir rätt stressiga helger framöver ändå.

måste bestämma ett datum till min julfest här hemma med tjejerna och en runda till tivoli i danmark någon helg nu innan jul också (: så mysigt med jul!



Av Adina - 11 november 2010 21:53

massor av te & plugg inför svenskaprovet imorgon, ute i god tid som alltid (y)

Ovido - Quiz & Flashcards