Alla inlägg under november 2010

Av Adina - 22 november 2010 19:29

haha sitter och äter upp mina gamla zoo- & emelies favorit; pimpim-klubbor, som har legat på mitt rum hur länge som helst. tror jag köpte de med jennifer en vecka innan spanien eller något, men jag blir aldrig sugen längre. tappat typ allt mitt godissug som jag hade innan. nu äter jag bara godis för att det finns framför mig haha, för att bli av med det typ. jag har en period nu, jag är typ inte sugen på något. bara när jag är riktigt hungrig, vet inte om det är bra eller dåligt.

ätit två av klubborna nu, men så goda är de inte ens, tror jag ger de andra till lillasyster faktiskt.

ännu ett random inlägg för att slippa historian lite.. haha, sad but true. 


Av Adina - 22 november 2010 16:24

nu har jag ett stoort analysarbete i historia om folkmordet i rwanda framför mig. tror exakt ALLA andra kommer ha en bättre dag/kväll, grattis!


idag började luciaträningen på riktigt, mysigt. och så har jag bestämt mig för att hänga med jennifer och stephanie & några till på oskar linnros konsert i malmö den tredje december. vi beställer väl biljetter vilken dag som helst nu :D haha, lite tröst för att man missade lady gaga i helgen, även om det inte ens går att jämföra. 

nu ska jag fortsätta analysera varför folkmordet blev så stort som det blev och vems fel det är, verkligen ingen måndagsångest (((:





  







faktiskt rätt snygg ändå stephanie, men bara ibland haha (;

Av Adina - 21 november 2010 19:23

världens bästa adina!

Igår kväll hade adina ordnat en överraskning för mig! Hon sa att jag skulle åka till Lund och när jag kom dit mötte hon upp mig. Vi gick till en jätte mysig Italiensk restaurang med riktigt god mat. Satt där ett bra tag och vid elva åkte vi hem till mig så hade hon hyrt fim och köpt en massa godis. Vi snackade om allt och ingenting hihi, behövdes verkligen. Jätte jätte mysig kväll! tur jag har dig min underbaraste vän, loveeeee you <3
världens sötaste emma, jag älskar verkligen att överraska andra. särskilt när det inte är födelsedagar och sånt, som bäst när det inte finns några förhoppningar alls. och emma som alltid finns för mig, förtjänade verkligen en bra kväll. och hon verkade blir nöjd själv också :D <3 älskar dig vännen!

Av Adina - 21 november 2010 17:30

update: fikan var supermysig, märktes att jag och emelie inte träffats på sjukt länge, två veckor haha (; det var nog inte tyst en minut av de två timmarna tillsammans. som vanligt skratt och massa sjuka händelser, jag säger bara gubbe med för små byxor, emelie (x hahaha! så sjukt utkollade av alla för att vi skrattade. men det är nice! 


emelie har redan planer för nyår, så börjar få lite småpanik själv. inte hört ett enda förslag på nyårsfest och alla brukar fira i speciella gäng :( men, det är ju fortfarande över en månad kvar så det löser väl sig. 


nu ikväll ska jag sätta datum på min julkväll med tjejerna och försöka ta reda på vilka som ska med till tivoli och när de kan. förhoppningsvis i mellandagarna när alla fått pengar i julklapp och inte är lika snåla med pengarna längre (; ska fixa ett stoooort gäng med trevligt folk som vill ha en sjuk dag! (: 


efter det kanske jag hinner med historia & italienska .. haha, eller inte.

vem försöker jag lura?

Av Adina - 21 november 2010 11:52

mysig kväll igår, god mat på fellini och film med massor av godis efteråt.

om någon timme drar jag vidare från malmö till lund där jag möter upp emelie, kanske andreas? för en fika och inom hemmakväll och lämna filmen från igår.

puss på det!

Av Adina - 19 november 2010 22:02

fick precis ett sms, förslag på fest. ska man dra ut nu ändå? hade det varit för en timme sen hade jag inte ens funderat på att stanna hemma. men.. när man väl fått på sig mjukisbyxor & en härlig stor tjocktröja, kollar på någon halvbra serie och bara myser med tända ljus är det rätt jobbigt att tagga till igen. får se, jag är glad att jag har fått ett alternativ iallafall haha. 


imorgon ska jag försöka hinna med mycket iallafall, shoppa lite smågrejer med mamma, plugga måste jag, städa rummet och sen fixa mig ordentligt innan jag ska ut med emma på kvällen. ser ut som att jag stannar i malmö över natten och sen blir det fika på söndag med emelie och andreas. eller åtminstone jag och andreas är säkra på det, och nä du får inte vara så bakis så du inte pallar! och emelie hoppas jag på, dels för att jag & andreas kommer döda varandra annars (; och för att jag inte träffat henne på väldigt väldigt länge. 

Av Adina - 19 november 2010 17:35

haha, imorse satt jag och pappa i bilen och väntade på tåget. radion var på, nrj. 

så spelas någon partylåt, typ miami 2 ibiza tror jag. 

pappa: -hur höjer man basen?

jag: -trodde inte du gillade sånhär musik?

pappa: -ska man lyssna, kan man väl lyssna ordentligt. 

och så höjde han både bas & volym haha!

ta med pappa på fest nästa gång kanske? (;

...

Av Adina - 19 november 2010 14:29

ännu en fredag med inställda planer, riktigt bull..

tillochmed x 2, gud hatar mig. 

Ovido - Quiz & Flashcards