Alla inlägg under juni 2011

Av Adina - 6 juni 2011 18:52

blev en lugn kväll igår, med bigbrother final & massor av chips och godis hehe. idag har vi jobbat & sagt hejdå till alla där & ätit supergod yoghurtglass med stephanie (: ikväll blir det fyrverkerifestival & sen antagligen vidare in till purto banus för att festa vidare om det inte är mycket drag här med tanke på festivalen. tre söta killar var faktiskt inne på turismbyrån idag & frågade om det ikväll, & avslutade med "see you there, huh?" till mig, haha! ska försöka få fram lite fina bilder också igen snart, puss!

Av Adina - 5 juni 2011 19:14

söndag, snacka om slöeeedag. sjukt härligt faktiskt. jag och emma var några timmar på stranden imorse, rätt dåligt val från min sida eftersom jag redan var rätt solbränd sen innan.. fast jag låg under en handduk ute på stranden för att skydda mig extra mycket sitter jag nu här hemma i lägenheten & ser ut som något i stil med ringaren i notre dame. okej, kanske inte riktigt, men när jag kom in i lägenheten efter två timmar där ute var mitt ansikte helt uppsvullnat, fråga mig verkligen inte varför :s, särskilt ögonen. och så har jag fått små blåsor på kinderna och i pannan, som knappt syns med bränns som fan i perioder. jag har suttit med is & testat alla möjliga sorters krämer så nu ser det lite bättre ut men jag tvekar på om jag kommer våga sminka mig & gå ut ikväll.. vill inte att det ska bli irriterat & ännu värre.. resten av kroppen är inte så farlig nu längre, gör lite ont ibland bara. åh, jag som alltid är så duktig med att smörja in mig!

jaja, anyway, ikväll blir det kanske nikkibeach, ifall mitt huvud känner för att läka & bli vackert igen.. haha. annars kanske restaurang eller något annat mysigt. ska jag vara helt ärlig känner jag inte riktigt för något med tanke på hur mitt ansikte ser ut och gör ont. jag hade gärna kollat film & spelat spel med tjejerna här hemma bara. vi får se helt enkelt, (: nu ska jag iallafall äta lite jordgubbar och glass, mums!

Av Adina - 5 juni 2011 19:09

lördag, vaknade rätt tidigt och tänkte gå ut till stranden men vädret blev inte fint förrän några timmar senare så passade på att sova lite till haha (a) känns som att vi inte gör annat än sover om dagarna ibland. runt halv två åt iallafall jag & emma frukost och stack ut till stranden. blev en del timmar där, fler än jag trodde & dum som jag är somnade jag lite smått i solen utan att ha smörjt in mig med något solskydd alls. en lagom glad & röd adina & stephanie gick och "storhandlade" innan vi senare stack ut till puerto banus för att festa lite. en helt okej natt, mycket folk på dansgolvet, det gillas (y) hemma runt sex, sju imorse. alltså med spanska mått inte särskilt sent. 


     

Av Adina - 4 juni 2011 02:07

jobbade eftermiddag så under dagen var jag och stephanie i "gamla stan" och kollade lite shopping. fick med mig en liten söt klänning till melinda imed hon fyller år snart (: på kvällen fixade vi oss och stack.. dadadumm... till purto banus! som vanligt haha. gjorde bargatan osäker och fortsatte vidare till tibu vilket också är det vanliga. kvällen avslutades med "poolparty" och vi var hemma runt sju på morgonen. sov runt två timmar innan det var dags att gå upp och jobba. trötta efter natten och jobb åkte jag och steff till la cañada några timmar, hittade en mysig pyjamas men inga festkläder som jag var ute efter.. kom hem och fick fruktansvärt ont i magen så valde att stanna hemma istället för att gå ut ikväll. så nu ikväll har jag & mitt sällskap (en kackerlacka i köket någonstanns, PANIK! den är bortaaa!) snackat i telefon nästan två timmar med kevin, mysigt. jag ville inte lägga på.. jag har lite hemlängtan faktiskt, känner det mer & mer för varje dag. ciara är nog faktiskt den som det är svårast att vara utan, min lilla flicka :´) nu ska jag fixa lite med bilder & sådär, snacka lite mer med mina fina vänner & sen somna gott med the cookiemonster.


             

Av Adina - 2 juni 2011 01:15

jobbade eftermiddag så jag och emma solade under dagen. efter jobb gick vi till en stor affär och handlade. läntar efter vattenmelonen jag köpte som finns i kylen, ska se om jag rokar sträcka mig efter den snart. tjejerna är ute i purto banus, jag känner mig lite sjuk & ville ha lite tid för mig själv så jag stannade hemma med data och en bra film som jag snart ska sätta på. snackat med lite människor hemma i sverige också, mysigt. imorgon ska jag upp tidigt och lägga mig på stranden, och nu blir det film tills jag somnar :)


ps, bilderna vill inte bli upplagda, det är därför alla inlägg är så tråkiga.. kommer senare hoppas jag! pusssss

Av Adina - 2 juni 2011 01:09

måndag, jobba tidigt, solade och sen ut som vanligt. jennifer var superbitchig så vi kom inte in på tibu förrän runt halv fem, & en trekvart senare satt vi i en taxi hem. riktigt misslyckad kväll haha. var inte värt det när man vaknade klockan nio dagen efter och skulle till jobb igen. powernappade på stranden med steff efter jobb & träffade på doña lupe, vi är hel säkra på att det är hon! galet läskig tant & störig som fan när man försökte sova :(


kvällen tillbringades på balkongen med ett stort förråd av godis och underhållning på hög nivå när ett par rakt över gatan hade sex på balkongen, (y) somnade riktigt slitna vid ett.


   

Av Adina - 2 juni 2011 01:05

söndag, mådde som jag förtjänade. vakande runt femtiden, och åkte in till purto banus och åt på burger king, där träffade vi killarna igen haha, men bara snabbt. gick ner till hamnen och promenerade hela strandpromenaden hem, tog ungefär två timmar och sen hade man galet ont i fötterna efter de obekväma ballerinaskorna. kvällen slutade tidigt, runt ett, med en stor chipspåse i handen, (y)


             

Av Adina - 2 juni 2011 01:00

solade och badade, sen gick vi in, duschade och åt middag innan vi stack in till la grañada, ett sjukt stort shopping center. handlade lite festkläder och annat, men det blev rätt stressigt eftersom de stängde redan tio och vi kom vid sex, sju. käkade på mc donalds innan vi stack hem och förfestade innan vi stack ut. denna gången tog vi oss verkligen in på tibu och kvällen avslutades hos de killarna vi lärt känna hela veckan. dave, pete, james & sam. trevligt, och vi skrattade massor. kom hem runt tio på morgonen haha.

                      

 

       

Ovido - Quiz & Flashcards