Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Adina - 16 juni 2011 14:38

senaste dygnet har jag varit med felicia & hennes gulliga lilla familj (: gjort flädersaft, ätit grilllat med supergod potatisgratäng, spelat spel & bara myst med filmer. nu är jag hemma igen, får se vart dagen tar vägen..  känns rätt lockande att bara sitta hemma i myskläder & kolla på serier faktiskt :) imorgon ska jag kanske kanske göra syntest (man behöver inte boka tydligen) & sen shoppa med lisa på nova (y) börjar jobba på lördag, sen blir det väl fullt upp med det ett tag framöver..


Av Adina - 16 juni 2011 14:19

hade en helt underbar födelsedag, helt perfekt! tack för alla gratulationer, tror det var 216 vänner som grattat mig bara på facebook haha, :)


dagen började med att jag vaknade ganska sent, kanske elva, thea & nadja kom vid tolv och jag fick världens sötaste teckning av nadja. frågade henne vad det var på bilden "det är en häst, en häst i annelöv, & sen är det nadja däääär" haha & en liten bukett blommor :) fick en parfym av diana & femhundralapp av mamma & pappa "sålänge". vi åt middag & fikade, bara myste lite innan de åkte hem vid fem & jag var tvungen att fixa mig för att åka till lund vid åtta. lisa & felicia tog samma tåg som mig & fanny & emilia väntade på oss inne i stan :) de var hur gulliga som helst inne på harrys & maten var verkligen super (y) beställde in två cider & ett glas vin under kvällens gång haha, kände mig verkligen vuxen (; kocken bjöd mig på tårta också eftersom jag fyllde år, & precis innan vi gick & skulle betala notan blev jag bjuden på en shot av bartendern. det är bra att fylla år (; vi ville inte gå hem så vi gick runt lite i lund, tjejerna sjöng för mig uppe på en scen haha & jag fick en ros av en kille. jag skrattade massor & var verkligen överlycklig, tack tack tack alla som var med :) jag tycker det är så härligt att de passar så bra ihop också, kändes som att alla hade känt varandra fem år minst :)


somnade gott hos felicia efter att ha fått en gullig pyjamas av henne (internskämt, för jag lånar alltid av henne när jag sover där)


 

Ovido - Quiz & Flashcards