Alla inlägg under april 2011

Av Adina - 10 april 2011 22:15

haft en underbar helg med silvia, mer text & bilder kommer snart, har inte särskilt mycket tid för datorn just nu.. 


men igår var vi på turridning, åt pizza & hade filmkväll hos kevin. & idag vaknade vi hos honom & åkte sen vidare in till helsingborg för att ta en glass i solen och sen träffa de andra & köra femkamp på laserdome. (y)

Av Adina - 8 april 2011 18:35

nu drar snart jag & silvia in till landskrona för bowling & fika med emila & co. hemma runt elva ikväll, och imorgon ska vi upp runt åtta redan, nice (y)

blivit helt sugen på att rida nu när alla ridsaker är framplockade igen :D

Av Adina - 7 april 2011 21:11

har haft en faktiskt riktigt rolig dag, mycket roligare än jag förväntade mig (: hur ball som helst med malmömuseeum, vilken nostalgi från när man var liten! höhö. 

jag blev som ett litet barn som ska få godis & presenter, när vi var i fängelsedelen, kollade på uppstoppade djur, blev rädda i vulkan-grejen & hälsade på feta vandrande pinnar & annat äckligt. skrattat har jag gjort idag, massor. efter det blev det en runda på centersyd och en film. (fick två gratisglassar idag också, inte det sämsta va :D)


nu gör mitt huvud lagom ont, mitt knä gör helvetes ont och jag har sjukt ont i min hals som jag har gett en förkylning eller något. så fort min lilla spanjor kommit ut ur duschen ska jag släcka lampan och sova, vare sig hon är trött eller inte. för annars kommer jag nog dö imorgon när vi bowlar. puss på er. 

Av Adina - 6 april 2011 21:13

hemma efter lång shoppingtur & middag på väla med emma & anna nu. både jag & sil är sjukt trötta så det ser ut att bli en tidig kväll för oss. fick med mig en foundation och ännu fler underkläder, vad är det med mig & underkläder för tillfället? haha. imorgon blir det malmö heeeela långa dagen, guida & shoppa litegrann till. jag är nog dålig på att underhålla folk, dålig fantasi.. (n)


denna tjejen kan underhålla däremot, haft denna melodin på huvudet hela dagen & skrattat inombords åt emilias imitationer från igår hahaha. hon kallar sig CathyMay15 på youtube, rolig tjej alltså haha.


Av Adina - 5 april 2011 19:04

nu sitter jag med silvia hemma & bara tar det lugnt. ska snart äta & sen ska jag sätta henne framför tvn med någon serie på spanska & putta in henne i duschen en stund så att jag får skriva på min historia artikel ifred. har visat henne runt i huset & berättat vad som händer under veckan på ett ungefär, hon verkar nöjd & jag är sjuuukt lättad över att hon inte tog det med att det inte blir något party för vår del i helgen särskilt negativt (: great, faktiskt saknat den här flickan en del känner jag nu. trevlig, snäll & glad. imorgon blir det väla med emma & våra svansar, äta middag där & shoppa lite (y)

Av Adina - 4 april 2011 21:44

dåligt med blogginlägg idag, men har hunnit med mycket (:


träffat thea & nadja innan vi åkte in till lund igen för att träffa batmanthomas & ha utvecklingssamtal. på vägen hem åkte vi inom biblioteket & lämnade en bok, hyrde film & köpte godis (eller ja, film för att läsa in mig på min artikel som jag ska skriva i veckan.. svartssjuksdrama med en massmördare från kvärlöv, det är grejer det haha (y)) så nu precis har jag, mammi & pappi myst lite med film & mys & nu har jag en lundaguidning att plugga in innan jag slumrar in. fullt upp, hela tiden!

Av Adina - 3 april 2011 10:47

världens gulligaste emelie & christoffer kom och hämtade mig igår med bilen utan förvarning vid åtta, två minuter senare var vi på väg till christoffer för en kväll fulld av med vilda gester & med andra ord. jag, emelie, christoffer-robin & c's föräldrar. riktigt trevligt & mycket skratt. (y) 


vid halv elva fick jag skjuts hem till kevin av c, så myste vi lite & snackade. somnade där & nu är jag snart på väg till jobbet.känns som en bra söndag det här (y)

Av Adina - 2 april 2011 18:48

jahapp, då var man ensam ikväll.. :( kevins bror ligger på akuten så han ville självklart hellre vara med honom, emelie har bråkat med sina föräldrar och christoffer hade egentligen inte råd att bowla.. nu sitter jag här helt själv och extra fixad, jaja som det kan gå.. hemmakväll på g för min del. 


hoppas allt blir bra med marcus och att det inte var så allvarligt..

Ovido - Quiz & Flashcards