Alla inlägg den 22 september 2010

Av Adina - 22 september 2010 17:46

vaknade i malmö hos emma imorse, sovmorgon också skönt (: 

vi var faktiskt duktiga igår och pluggade spanska, vi skulle ha joggat också men snackade så mycket när vi var ute att vi glömde springa haha! 

vi lagade middag till hela familjen och hade sen en mysig kväll med tv, kladdkaka och lite film också innan vi somnade redan vid tio. (y) <3

haft emmas underbara tjocktröja hela dagen, skulle döda för att få behålla den (; 


ikväll ska jag göra läxor, lyssna och träna lite inför sången imorgon - texten sitter inte riktigt än & sen kolla en massa bra tvprogram om tvn är på bra humör. mamma & pappa skulle hämtat en ny idag, men var tror ni man hittar dom?

-i kävlinge med barnen såklart, favoritstället nummer ett. mysigt att jag också hann leka en stund iochförsig men jag tror mina föräldrar träffar barnen minst tre gånger i veckan haha så det blev "oj nu hann vi inte med det" och så stanna en timme till istället. trollbindande charmtroll yes <3 


allt börjar falla på plats nu, allt utom en sak. hoppas det kommer :/ så rädd för att komma tillbaka till där jag var från början, samtidigt som jag inte vill gå för långt för snabbt. jag vet inte mer än att jag vill ha dig nära, jag vet inte hur nära just nu.

Av Adina - 22 september 2010 17:15

  

Ovido - Quiz & Flashcards