Alla inlägg den 11 september 2010

Av Adina - 11 september 2010 21:47

hunnit med hur mycket som helst under bara några dygn känns det som. allt utom bloggen och läxorna ;D


igår stack jag, emelie, basse och metz till lokalfesten tillsammans. egentligen ingen toppen-fest men det var många småsaker som gjorde kvällen super ändå (*: 

men lilla emelie fick åka hem efter lite mer än en timme tillsammans med basse, lite för mycket dricka på en gång kanske? haha, men roliga minnen idag (; vaknade tidigt, pigg och ingen bakfylla alls, så stack till jobbet en hel timme tidigare. lugn dag med julia, knappt några kunder i vårt svenska, söta höstväder (n) min storasyster och robert hämtade mig på jobbet och sen direkt till kävlinge på två-årskalas för lilla linnea. god mat och trevliga släktingar, roligt att jag kommer när alla andra redan varit där flera timmar haha.


nu precis har jag dejtat soffan tillsammans med mamma & lillasyster och kollat på kanske världens bästa film, cruel intentions. 


min kväll blir nog inte mycket längre, jag ska snart sova, är jättetrött. man sover inte särskilt mycket om man är två stycken i en 80cm bred säng, även om det är mysigt. så jag har en del timmar att ta igen innan jag går upp tidigt imorgon för att träna i lund klockan elva med Stephanie.

haha, dumma i huvudet eller bara duktiga?

resten av dagen kommer gå åt till att plugga historia som jag sparat till allra sista dagen, som vanligt.. 



baby I like it, <3 


Ovido - Quiz & Flashcards