Alla inlägg den 6 september 2010

Av Adina - 6 september 2010 19:25

finns det någon finare röst? tror knappt det. man blir kär bara av lyssna<3 mm, love it. synd att han inte är snyggare också hahaha (:





Av Adina - 6 september 2010 18:08

tråkig dag, gjort vår redovisning och handlat mat till resan imorgon. ska börja packa snart, men det är så jobbigt att börja ;) måste hinna hem till felicia en runda ikväll också, ska låna liggunderlag, kåsa och annat sånt äventyrligt som vi absolut inte har här hemma haha. jag hittade iaf en vandringsväska inne bland pappas grejer, så nu ska jag bara leta fram vår gamla sovsäck och myggspray. shit jag kommer glömma hälften eller tappa det i vattnet när vi paddlar ;) får inte ta med oss några kameror eller något sånt så tyvärr kommer jag inte kunna ta några bilder. mobilen ligger hemma också, så om ni inte vill smsa eller snacka med min mamma som är sjukt nyfiken på min mobil så vänta till onsdagkväll (; osminkad och ute i naturen & paddla utan att göra en massa skolarbeten, blir nog ganska bra ändå (: fast jag är lite rädd för att sova ute under bar himmel dock, kommer vara kallt och vi kommer ha massor av småkryp som sällskap. men äh, jag är ju absolut inte mesig ;D blir en uppdatering när jag kommer hem igen. 


emilia har fått sin bebis neo också, så blir väl till att åka hem till henne om några veckor när allt lugnat sig och alla de närmaste redan har varit där. men gud vad sött! :D


avslutar med en bild på min söta sambo melvin som åker om några dagar..  :( 



  



Ovido - Quiz & Flashcards