Alla inlägg under oktober 2010

Av Adina - 12 oktober 2010 13:20

hatar verkligen att stanna hemma från skolan, verkligen segt. men har sovit mer än fjorton timmar två nätter i rad så jag tror jag behöver det egentligen. ska sätta mig med spanskaboken & översätta lite, & försöka göra lite annat skolarbete fast jag inte orkar egentligen. man hamnar sjukt långt efter annars :( 

men om 10 dagar sitter vi på flyget till spanien just nu, ler bara jag tänker på det (: 


saknar en emelie massor, hon åker till turkiet imorgon och när hon kommer hem åker jag.. <3 sitter & tänker på det andra också, trodde jag lyckats släppa det lite iallafalll, men när man är hemma själv igen så kommer det fram.. 

gömmer mig under täcket och sover lite till, tills mamma & pappa kommer hem igen.


Av Adina - 11 oktober 2010 17:51

ut & joggar med hunden lite, får panik på att vara hemma. 

Av Adina - 11 oktober 2010 14:56

stannade hemma idag, vila upp mig lite från förkylningen och förhoppningsvis plugga ifatt lite också om jag kan släppa min nya cosmopolitan haha. puss på er!


Av Adina - 10 oktober 2010 19:05

haha, syns det att man druckit ellooor?


 


        

Av Adina - 10 oktober 2010 18:33

lyckad kväll igår (: kom hem till emma med taxi vid tre, trötta, glada & hungriga.

jobbat idag, lagom segt. fast där var mycket folk iallafall så tiden gick fort. 

sjukt mysigt imorse när jag gick till jobbet, helt dimmigt och höstigt. passade på att fota lite, jag gillar faktiskt hösten. lätt den mysigaste årstiden (: 



  

Av Adina - 8 oktober 2010 19:36

äntligen fredag! skola till halv två sen har jag varit hemma hos storsyster till sex. fick ett presentkort som tack för hjälpen på bröllopet och lekte med nadja, mysigt.


kvällen blir väl ungefär lika lugn, mamma & pappa har handlat hem chips & dippa, tillsammans med en hyrd film blir det säkert super (y) hade lite små planer på att åka hem till andreas och laga middag tillsammans men efter att jag kom hem och hörde av mig så kom vi båda fram till att ingen av oss orkar vara social och ta sig någonstans. så hemmakväll får det bli, faktiskt längesen och mamma blev glad (:


imorgon ska jag jobba tolv-fyra och sen direkt till malmö & förfesta med tjejerna. snabbt förvandlas till mästerkatten i stövlar och vidare till lomma och sagotema-fest. hoppas på en crazy natt som slutar i malmö & att jag dessutom inte behöver börja jobba förrän tolv på söndagen.. annars är det inte lika kul (y) äh, löser sig!


nu ska jag krypa ner under en filt i soffan, fixa lite chips och tända lite ljus. saknas bara en mysig famn :$.. haha, mamma kanske vill?

Av Adina - 7 oktober 2010 19:07


gillar denna låten riktigt mycket just nu. & videon är så rolig, överstrukna/utbytta ord lite här & där (; ljudkvalitén är inte den bästa, den är youtube helt enkelt.  


Av Adina - 7 oktober 2010 19:01

min fredag ser ut att bli riktigt booooring för tillfället.


upd. andreas kanske räddar mig :) 

Ovido - Quiz & Flashcards