Alla inlägg under oktober 2010

Av Adina - 20 oktober 2010 18:34

hemma från skolan och malmö nu, hårfärg, mascara & foundation till mig och en liten present till familjen i spanien. känns skönt att ha det klart (:

så ikväll ska jag färga håret och börja tvätta lite inför resan :) fram med alla vår och sommarkläder igen, & tydligen skulle jag ta med alla mina partykläder också haha! låter som en lovande vecka (; 


ska snacka massor med emelie idag också, hon kom hem från turkiet för några timmar sen.. saknar henne jättemycket och det dröjer mer än en vecka till innan vi kan träffas igen <3

jag saknar dig mer än någon annan fast jag inte skriver det hela tiden, hahaha! (; 

...

Av Adina - 19 oktober 2010 20:14


bor i lund eller??
varför inte prata med mig ???
adina persson' sa:
jag orkar inte prata med en random, har bättre saker för mig
  
 Varför tar du inte lära känna varandra??
adina persson' säger:
 för jag vet inte vem du är, och vi har inga gemnsamma vänner. har redan vänner så det räcker och en pojke som tycker om mig, så 
 detta är bara konstigt, och det känns desperat
 okej 
 va vill du nu??
adina persson' säger:
 haha jag vill ingeting?
 det var väl du som ville mig något?
 du finns inte ens påmin kontaktlista, 
 Jag pratar med Suedin eftersom jag inte kan tala svenska språket
adina persson' säger:
 suedin?

random:bor i lund eller?? varför inte prata med mig ???

adina persson' sa: jag orkar inte prata med en random, har bättre saker för mig 

random: Varför tar du inte lära känna varandra??

adina persson' säger: för jag vet inte vem du är, och vi har inga gemensamma vänner. har redan vänner så det räcker utan att leta på internet, så detta är bara konstigt, och det känns desperat? 

random: okej  va vill du nu??

adina persson' säger: haha jag vill ingeting? det var väl du som ville mig något? du finns inte ens på min kontaktlista,

 random: Jag pratar med Suedin eftersom jag inte kan tala svenska språket
adina persson' säger: suedin?

random: svenska  sweden

adina persson' säger: jaha, så du addar vem som helst för att lära dig att chatta på svenska?

random: ja men du

adina persson' säger: mm?

random: ja precis

adina persson' säger: haha random

och sen var han blockad. 
varför är människor så konstiga, denna visste jag inte ens att jag accepterat på msn för han fanns inte i någon kontaktlista eller någon annanstanns. aldrig sett människan innan, så konstig.. undrar om det slutar ifall man inte har singelstatus på facebook längre?


Av Adina - 19 oktober 2010 15:22

iiiih, är helt pirrig och glad :D stephanie håller på att boka vår skidresa till kläppen i februari/mars nu! det enda som måste fixas nu är att övertala mamma & pappa att betala hela resan också så man slipper lägga så mycket själv (;  

men åh vad kul det kommer bli, :D 


förra året i sälen med skolan.

   

spanien nu på fredag, kläppen efter det, sen är det praktik utomlands, ev florens med italienskan och förmodligen en sista-minuten resa i sommar också, älskar det!

finns nog inget bättre än att resa, spelar ingen roll var :D


Av Adina - 18 oktober 2010 13:42

två timmar igår och mer än fyra timmar idag, mitt turism-arbete är klart & inskickat! och dessutom är jag nöjd med resultatet, kunde nog inte gjort det mycket bättre. härligt! ikväll åker jag hem till felicia, så sticker vi och tränar tillsammans (: 

Av Adina - 17 oktober 2010 22:52

suttit med turismarbetet om paris i två timmar nu, ganska segt men börjar bli roligare nu när man får lite design på det. snart går jag och lägger mig, har bestämt mig för att stanna hemma från skolan imorgon och göra arbetet riktigt bra istället för att stressa nu när jag är trött.

har faktiskt jobbat hela dagen och sen blev jag hembjuden till storebror, evelyn och barnen ett par timmar nu ikväll. verkligen bra val av dag haha, ingen vill att jag ska bli klar med arbetet i tid :(  men barnen var mysiga & det var kul att träffa min bror. blir inte så ofta nu när han veckopendlar till jönköping. och om några veckor flyttar hela familjen.. usch vill inte tänka så långt :( inte ha lilla linnea och melinda så nära att jag kan hälsa på när jag vill längre.. 


och vad händer på fredag? (: vamos a españa! 

bara koppla av och komma till värme igen, och såklart festa hela veckan (;

kommer bli en perfekt början på lovet! :D

Av Adina - 16 oktober 2010 19:08

vaknade med felicia i min säng, mysigt förutom att hon gillar att ha hela täcket själv fastän vi hade två stycken+filt, tycker hon kunde lämnat något till mig.. haha, älskar dig ändå<3 en stressad Julia ringer och frågar om jag kan hoppa in två timmar tidigare än schemat så min sovmorgon försvann på två sekunder :(

jobbade till halv fem och kom hem till en middag med storasyster & alldeles för söta nadja som gjorde att jag lekte med henne två timmar istället för att plugga. haha kommer få vara uppe hela natten imorgon och göra klart min broschyr :( 

ikväll klockan nio visas hide & seek på sexan, läskigt mysigt. fast har tvingat mamma att kolla också, så jag slipper bli rädd själv (a)


tills dess lite läxor, ett varmt bad och varm choklad. (y) laddar för jobbet imorgon igen haha! no fiesta para mi, mina läxor & jobb förstör allt.

men nästa helg är det SPANIEN, DÅ JÄVLAR! :D 


Av Adina - 14 oktober 2010 19:18

varför väljer jag just denna dagen av alla dagar att göra en stor middag som tar mer än en timme att göra? antagligen för att slippa mina läxor en stund.. så lat är jag och nu är jag inte ens hungrig längre.. haha, tur att lillasyster älskar när jag väl ställer mig i köket. hon får offra sig och äta upp maten jag kämpat sålänge med och som blev riktigt bra faktiskt (y) gillar att laga mat när man har mycket att leka med i kylskåpet och det finns gott om tid. 


imorgon följer felicia med mig hem så jag måste hinna städa rummet idag också, älskar mina torsdagar. hemma när solen börjar gå ner, underbart (y) man hinner ju inte med något innan man ska sova & upp igen.

jag har haft sånglektion idag också, fått en ny låt, riktig utmaning av joachim. känns svårt nu, men det är ju desto roligare den dagen det låter riktigt bra (:


imorgon blir det bio & shopping med feliciababe. mysigt med company i min lilla säng (: <3 pussciao!

Av Adina - 13 oktober 2010 20:34

back on track igen (: varit i skolan, ätit subway & tränat kick-box med stephanie. 

bra dag(y), fast alla läxor finns kvar & väntar.. (n) 

tur att mina föräldrar inte vet vad ett eu-sjukförsäkringskort är och att jag aldrig haft något. nu tar det nästan två veckor att få ett & vi åker om nio dagar, bra (y) mina föräldrar i ett nötskal. jag kommer dö i mollerussa för att ingen vill hjälpa mig utan kort, wiho! :D  




Ovido - Quiz & Flashcards