Alla inlägg under november 2011

Av Adina - 20 november 2011 17:19

söndagsångest till tusen.. om inte mer, & jag har inte ens jobbat i helgen.. enda som hjälper är riktigt bra musik på högsta volym och fina tankar om nästa helg. vet inte hur kvällen ser ut än, kan hända vad som helst som det ser ut nu. hoppas på något sjukt som får mig att skratta massor och släppa att det är en hel vecka tills nästa helg :) 


annars har helgen varit bra, mysig. nattklubben/baren vi var på afterwork i fredags var hur fin som helst. skulle gärna festat där någon kväll om man kommer förbi igen. riktig barstreet, (såklart inget större) men med några fina, rätt stora klubbar med avskilda tillhörande pubar brevid varandra, alla helt fräscha och fina. tror till och med jacob blev lite partysugen när vi kom in :) såklart tråkiga 21 års gränser som på alla andra ställen, men någon gång i framtiden kanske. 

Av Adina - 19 november 2011 22:45

note to myself, kolla aldrig skräckfilm med storebror precis innan du ska sova på ovanvåningen helt själv i ett stort jävla hus. särskilt inte när han går och lägger sig sjukt tidigt och man inte ens är trött.. nu ligger jag och inbillar mig läskiga saker under madrassen och på andra sidan dörren till det lilla klädskåpet de säkert aldrig ens öppnat.. håller på att ringa igenom listan av pratglada människor på mobilen & hoppas på att någon ska svara & hålla mig sällskap några timmar framåt.. 

Av Adina - 18 november 2011 13:30

sitter på bussen upp till jönköping nu! börjar redan bli drygt och det är över 2 timmar kvar tills jag är framme. jag som är så otålig och rastlös av mig klarar inte det här med buss..

när jag väl är framme ska jag och bror på afterwork & käka buffé. annars vet jag faktiskt inte riktigt hur helgen ser ut, om de har planerat något speciellt eller om jag bara ska få mysa med barnen lite extra och äta god mat :) vet iallafall att det ska bli mysigt att träffa familjen igen, det var alldeles för längesen jag hälsade på nu. på söndag ska jag på date med andreas, om vi kommer fram till något vi kan göra haha. jag tycker han kan bestämma eftersom jag bestämde en dag men tydligen inte (; ska bli skönt med en ledig helg när man kan göra preeeecis vad man vill iallafall! 

Av Adina - 17 november 2011 19:11

jobba & bo i barcelona efter studenten? inte helt fel. nu ska jag bara skriva ett grymt cv, så får vi se! :)

Av Adina - 16 november 2011 09:44

aw, höll på att glömma. älskade ciara fyller ett år idag. min fina vovve som vill vara med vad man än gör.

världens finaste lilla hund, :)      

Av Adina - 16 november 2011 07:00

onsdag, redan uppe och riktigt pigg. ska inte till skolan idag ens, vaccinationstid och körlektion kör ihop sig så perfekt så jag hinner inte åka fram & tillbaka till lund emellan. det är alltså hur min dag kommer se ut + en massa spanska, geografi & turismplugg. veckorna framöver tills jul är inte jätteroliga. hundratals saker att göra och knappt någon tid alls till att göra precis det man vill. stressad över skolan, praktik, körkortet, indien, biblioteksräkningar för böcker jag aldrig hinner lämna & numera nyår också. resan till london ska avbokas i veckan.. tråkigt, check!

nu ska jag käka en låååång frukost som jag annars inte hinner med och "sjuk"-mejla mig till bobo.


ps, mike posner är helt jäkla grym. min nya idol. snygg också... 

Av Adina - 13 november 2011 17:59

dopet var mysigt igår, synd bara att jag inte kände mig riktigt frisk. gick mest runt & tyckte synd om mig själv, och skulle velat lägga mig och sova någonstanns istället. tog alltså inte chansen att vara social och trevlig mot alla underbara människor som kom. satt med ross & snackade nästan hela kvällen. vi var gemensamt utanför, som vi så fint kallade det haha. vi lyckas alltid ha något att snacka om utan att man måste jaga samtalsämnen, vilket är väldigt skönt :) melinda ritade en fin drake till mig också, & jag fick fina rosa rosor som tack för hjälpen på neos stora dag.


idag har jag varit på jobb tio timmar, gick ovanligt snabbt faktiskt. jobbade med mysiga emilia. nu ikväll är det psykologi-instuderingsfrågor som gäller & ett långt samtal med bästa vän 

Av Adina - 12 november 2011 08:31

dricker te i så stora mängder att jag kommer få springa ut från kyrkan för att kissa hela tiden. med andra ord är min hals inte ett dugg bättre idag, snarare sämre. får se om te och halstabletter kan hjälpa mig lite.

kollar på jennifers marbellafilm också, säkert fyra gånger minst. så fin den är haha. skrattat tills tårarna rann åt alla sjuka minnen man glömt. jag ser helt fucked up filmen igenom men det gör inget. vi borde göra en privat till oss fyra bara också, med allt det censurerade som är ännu värre ;)

nu ska jag försöka sjunga upp lite smått och försöka få rösten så fin som det går. puss.

Ovido - Quiz & Flashcards