Alla inlägg den 22 april 2010

Av Adina - 22 april 2010 20:54

åh vad kul det är när folk klagar på att jag inte hör av mig (: om man nu gått & tänkt på det så mycket kan man ju ta tag i det själv istället för att förmodligen sitta och vänta innan man skriver ett kort "varför hör du inte av dig", jag sitter inte och tänker på vem jag inte har snackat med på länge när jag inte har någon tid över. såklart om jag har lovat men annars har jag för det mesta ganska fullt upp, jag finns om man vill ha tag på mig men jag ser ingen mening i att lägga över det på mig när man själv tänker på det och kan höra av sig för att bestämma något istället för att klaga. oftast inga problem alls att planera något med mig men jag har inte alltid tid en timme innan man har tänkt sig. förstår egentligen inte var problemet ligger?


ja över idag, stephanie sitter här bredvid mig och vi försöker skriva på vårt religionsarbete om kläder men hittar bara en massa oseriösa grejer, tex burka band, ;) men vi har kul iaf haha.


har hunnit med att träna idag också, boxning. sjukt härligt, kommer säkert ha en massa träningvärk imorgon. 


ska väl försöka fixa någon kvällsmat snart, börjar bli hungrig. stephanie vill väl antagligen se criminal minds & lite andra serier också, får se om jag joinar henne eller spanska-boken.  


pussciao


  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards