Alla inlägg under april 2010

Av Adina - 13 april 2010 18:18

    

saknar det ibland, särskilt henne <3

Av Adina - 13 april 2010 15:58

kom hem med det tidiga tåget idag, skippade sånglektionen pga min förkylning. känns inte helt skönt att sjunga och vill att min röst ska få vila så jag inte sliter ut den tills det väl gäller, den 15 maj (: 


dagen i skolan har varit helt onödig, kollat på batman begins, indesign-uppgifter, samhäll & mattelektion där ingen gör mer än tre uppgifter på en timme, segt. 


sitter & kollar på lite kvarteret skatan klipp, mest för att jag inte har något alls att göra just nu men det är rätt kul om man har torr humor ;D som stephanie & emma tillexempel ;) dock nästan hundra gånger roligare när man tittar tillsammans med någon :/ 


imorgon är det en planerad dag på stan i malmö med stephanie, shoppa nytt smink och äta glass i solen hoppas jag?   


-------------------------------------------------------------------------------------------------

angående designen på bloggen så är den bara tillfällig, jag ska fixa en header och allt runt om, men det lär ta ett tag :p

jennifer har dock lovat mig att vi ska ut snart och ta en massa fina foton förmodligen ute i malmö så jag får lite bilder att leka med (: 

jag har bara inte riktigt tid just nu, men det kommer någon gång (: 



Av Adina - 12 april 2010 21:07

 



   



   


  



bilder från förfesten innan vi skulle ut som ingen har lagt upp någonstans, tyckte det var synd :P har dock inte alla bilder, men några (:

haha helt olika färgsättning också, men orkar inte fixa det. 

Av Adina - 12 april 2010 19:33

idag har varit en bra dag, vaknade dock till en jobbig förkylning och ett rött öga som bara rann :/ men jag stack till skolan ändå för att inte missa något nu innan alla jobbiga nationella prov och nu mår jag hur bra som helst med söta nadja i min famn (:


har till och med varit iväg och dansat med emma, pussy cat dolls med redskap idag :D vi började med en ny koreografi sjukt kul (:

kanske därför jag är på topp igen, släppa allt och bara fokusera på musiken och sin kropp, underbar känsla!


nu ska jag försöka hitta någon mat här hemma, har inte ätit mer än några frukter och lite vatten sen lunchen i skolan, så är väldigt hungrig nu precis som alltid på måndagar :p sen får jag se om jag orkar sätta mig med naturarbetet om astrologi, som inte lockar mig allt för mycket för tillfället när nadja går omkring här hemma (: 


     



Av Adina - 11 april 2010 21:00

glömde berätta att jag har hunnit träffa prästen och sjungit igenom låten jag ska sjunga på min syster Katjas bröllop. varit superstressad över hur det skulle fungera till ett piano/keyboard istället för playback men det kändes hur bra som helst och nu ska jag bara lära mig den sista delen och göra om det lite efter hur det passar mig & min röst. hoppas det går bra när det väl gäller och att jag kan hålla mig från tårar, de är så fina tillsammans och är superglad att jag fått äran att sjunga på deras stora dag (: 


savage garden - I knew I loved you

A thousand angels dance around you, I am complete now that I've found you



Av Adina - 11 april 2010 19:08

hemma igen, varken skönt eller kul alls just nu. 

mina dagar i halmstad har varit underbara och väldigt kära återseenden, hade gärna stannat en månad till och bara släppt allt jag har i mina tankar nu.

allt kommer tillbaka när man är ensam och tillbaka framför datan igen. 


men efter en helg med människor jag verkligen älskar vet jag exakt hur jag ska göra och hur dåligt du fått mig att må, inte okej alls. jag är inte arg, det hjälper inget alls och jag kommer ge dig fler chanser, men som en vän.

nu kommer jag gå vidare, glömma allt och fokusera på mig själv igen.


okej låter helt deppig nu, och har egentligen ett ganska bekymmersfritt liv så ska sluta klaga (: 


hoppas helgen har varit fin här hemma i nedersta skåne också, i halmstad har jag njutit av 15 graders värme och strålande sol i princip hela dagarna, till och med jobbigt att ha jacka på sig så varmt det var :O


har ätit mer än någonsin denna helgen också, och såklart är nästan allt onyttigt ;$ bland annat; pizza, tacos, glass, glass, glass, glass på tallrik, godis, chips och en massa  annat skit ;D har gått mätt hela dagarna och ändå proppat i mig mer. 

det nyttigaste jag ätit denna helgen är salladen i tacos'en, så har säkert gått upp minst fem kilo känns det som haha!


längesen jag kunde känna mig såhär glad och må så bra, tillsammans med det underbara vädret och halmstads fina stränder kan det inte bli bättre  ♥  



  




Av Adina - 8 april 2010 18:19

idag är jag ovanligt glad, haft en riktigt bra dag och alla har varit på så bra humör :) skratt, dans och sjuka idéer under lektionstid -helt normalt! ;)

har även hunnit med att sola lite, härligt! 


nu ska jag packa & tvätta inför helgen i halmstad, underbart att komma iväg lite men det betyder att jag inte kommer uppdatera bloggen förrän möjligtvis på söndagkväll. 


imorgon fyller underbara jennifer år också, kärlek till henne <3 


  

haha fin bild :D tagen på en handikappstoalett innan lucia förra året (;

Av Adina - 7 april 2010 19:22

hej (: 

tänkte börja blogga igen efter nästan ett års uppehåll. 

kommer skriva om lite allt möjligt och uppdatera när jag har tid och lust, enjoy! 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards