Alla inlägg under augusti 2011

Av Adina - 19 augusti 2011 11:42

börjar kännas riktigt bra bakom ratten nu faktiskt & jag fick mycket beröm idag :) nu ska jag bara ta tag i teorin på riktigt också. ensam hemma nu några timmar, så ska försöka plugga lite medans det är lugnt och skönt :) ikväll kanske jag ska träffa felicia, annars har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. försökte ragga upp andreas på bio, men han var sjuk och hade inga pengar så den iden fick jag kasta lika fort igen, om nu ingen annan känner för det senare :) jag har blivit dålig på att planera, tar dagarna som de kommer, men eftersom alla andra planerar så sitter man där ensam sen haha. 

Av Adina - 18 augusti 2011 20:18

ja, tisdag var mysig med stephanie. åt årets första mjukglass inne i lund, shoppade lite, lagade middag, köpte kilovis med godis och hyrde två rätt konstiga filmer, men det var häligt att träffa henne iallafall :) hundra år eller mer sen sist. hon åkte hem sent & sen somnade jag direkt. 


onsdags jobbade jag från 2-6, hem snabbt och sen hem till kevin :) höll honom i handen när han spelade sina "läskiga" spel, kittlades och var allmänt töntiga innan vi somnade nära varandra rätt tidigt, lika trötta som vanligt. 


imorse stack jag upp tidigt till körskolan & pluggade, tre timmar senare efter hundra sidors läsning och två tester gjorda åkte jag och emelie in till lund och nova. fick med mig två par (nästan gratis) skor hem & ett nytt plastskydd till mobilen (denna gången ska kevin få pilla med det, jag var inte särskilt duktig på det dära. gör om, gör rätt) 


ikväll ska jag bara ta det lugnt för mig själv, sätta mig lite med teorin om jag orkar och lägga mig tidigt inför körlektionen imorgon tidigt tidigt. 

Av Adina - 15 augusti 2011 19:39

hemma från jobb, nu är det musik på högsta och storstädning som gäller för imorgon kommer stephanie hem till mig :) romantisk middag med tända ljus & grejer har jag planerat haha :$ nej, inte riktigt kanske men mysigt ska vi ha det. inte träffat denna underbara människa på hur länge som helst, sen marbella, vilket är mer än två månader nu.. men nu äntligen så :) 


hade trevligt med lisa & hennes familj igår med, fick planerat en del inför vår fest också. börjat på gästlista & inköpslista & satt ett datum :) lördagen den 1 oktober, mind the date (; så nu har vi en & en halv månad på oss att bjuda ett sjuttiotal gäster, fixa musik och annat smått & gott. man blir taggad av att börja med planering & känna att det faktiskt kommer hända :) 

Av Adina - 14 augusti 2011 18:45

oj, vad dålig uppdatering, trodde jag bara var en dag eller två back men inte. orkar inte lägga upp några göteborg-bilder just nu heller, det kanske kommer men ha inga förhoppningar. hade en underbar dag iallafall, kan bara tacka världens finaste felicia för att dagen blev så fruktansvärt bra trots lite regn & kyla. åkte inte den nya tuffa fritt fall, vi blev skrämda av att den hade problem med något tekniskt i omgångar hela dagen.. haha. men vi hann åka mycket, stod inte mer än tio minuter i kö och vann nallar med oss hem, supermysig dag :) 


hm det var i onsdags, torsdags hade jag körlektion, jobbade och sen åkte hem till kevin på kvällen väldigt spontant. vi har bestämt oss för att försöka igen, på riktigt :) vilket är jättemysigt, jag blev superglad för hans intiativ. har märkt stor skillnad med faktiskt, eller så är det bara i huvudet haha, (; men nä det känns super just nu iallafall (y) 


min lediga fredag sov jag ut och åt frukost med kevins pappa, innan jag tog mig in till lund för en långfika och shoppingtur med emilia i lund, som avslutades hemma hos henne med pannkakor. 


och igår jobbade jag till fyra, sen träffade jag moster, neo och thea lite innan jag åkte hem till kevin. fick pluggat litegrann teori medan han tränade inför något prov på jobb & sen somnade vi båda två i soffan till due date.


snart ska jag byta om och sticka vidare till lilla lisa, någon vecka sen vi träffades nu, en hel del catch up ikväll, mysigt :) 


heeelt förälskad i maroon 5's nya oxå, spelas flitigt :D Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance  










Av Adina - 9 augusti 2011 20:50

jobbat för fullt nu, jag vet inte hur många dagar i rad, men imorgon är jag ledig :) upp till göteborg tidigt tidigt med felicia & in på liseberg :) ska vara lite småtråkigt väder men vi chansar & försöker se det positiva istället. det blir kortare köer och skulle det spöregna ett tag så finns det inomhus-grejerna med ju. plus att en regnjacka och ett paraply får följa med. jag & felicia klarar sånt, vi är tuffa ;) alltså blir det en tidig kväll för mig & en underbar dag imorgon med bästa vän

Av Adina - 8 augusti 2011 19:40

så blandade känslor just nu, glädje & lycka samtidigt som en massa negativt.. haft en underbar lördag med emilia iallafall, mysigt med chips, ostbågar, dippa & cider & filmer och snack, ta igen lite förlorad tid :) igår träffade jag kevin efter jobb, var hemma hos honom & bara tog det lugnt. upp tidigt imorse och jobba, men thea & robert + barnen kom & fikade med mig en stund innan stängning iallafall. det var mysigt. ikväll blir det fullt av planering inför göteborg, förhoppningsvis på onsdag men ev på fredag pga av regnet. får se helt enkelt :) ska åkas karuseller tills man har så ont i magen av skratt och nerver att man inte klarar mer :D 

Av Adina - 6 augusti 2011 05:30

åååh, jag vill sova mer!! jag vill inte alls upp & jobba nu :( kommer somna om jag får chansen. hm, måste tvinga i mig frukost och på med kläder, åh :( 


ikväll ska jag träffa emilia, mysigt & sånt :) inte träffat henne alls mycket på senaste tiden om man jämför med för några veckor sen när vi träffades flera gånger i veckan, tråkigt. 


blir kanske liseberg på onsdag också, vi följer trenden haha. 


Av Adina - 4 augusti 2011 20:55

sällskapssjuk till tusen, trodde jag skulle få sällskap ikväll men det verkar inte så längre, väntar på svar :) i vilket fall som passade jag på att ringa erika för en catch up på de senaste veckorna, saknar henne. kommit på mig själv med att sakna en massa människor & platser på senaste tiden, antar att det blir så när man jobbar för mycket och är trött i stort sett hela tiden. ändå varit på topp flera dagar nu, men har en känsla av att det börjar gå ner igen. det är därför jag blir så beroende av att höra från alla andra.. längtar faktiskt tills skolan kommer igång & man får träffa mer folk, räcker inte med kunderna på jobb längre. saknar att fixa mig och bry mig iallafall litegrann om hur jag ser ut varje dag. nuförtiden bor jag i min gröna, fula arbets-tshirt & sportbh.


oj, vad osammanhängande haha, äh jag har iallafall massor i huvudet just nu & hälften kan jag inte reda ut alls. borde satsa mer på nu-et, men vågar inte riktigt.. jag är rädd antar jag, fast jag inte borde.

Ovido - Quiz & Flashcards